Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני לא מחפש תגובות או ויכוחים מה יותר טוב או כיפי או מהיר אלא פשוט לחלוק איתכם את היומיים האחרונים

אז ככה -בשנת 97 החלפתי את הפיאט קופה שלי {אדומה}שנת 96 בקופה חמש 98 חדשה.

באותה תקופה שיפורי הרכב בארץ היו לא יותר מבדיחה והקופה היתה בהחלט מהספורטיביות הטובות יותר של תקופתה,אחרי כשנה עת התגרשתי החלטתי כי יש למכור את הקופה היות ועמדתי לפני דף חדש בחיי.

העובדה כי גמעתי כ80 אלף קמ בשני הקופיים שלי גם גרמה לי לחשוב כי מיציתי את העינן והגיע הזמן לחזור למוטב ,דהיינו הצבק חזק.

היא לכך התעלמתי מהעובדה שכל רכב שניסיתי לא דיגדג את הקופה לא כרכב ספורטבי ולא כחבילה{למעט האימפרזה}והמרתי את הקופה בברבו hgt חדשה ואפילו משופרת קמעה שהוחלפה בzx- 16v שהוחלפה ב-306- gti שהוחלפה ב206 שהוחלפה לבסוף בלאון טורבו המצולמת מימין .

לא מזמן טיפטף לי גלברט הצעיר כי הקופה שלי עומדת למכירה, התחלטתי לחשוב על הנושא וככל שחשבתי יותר כך גמלה בי ההחלטה לנסות לרכוש אותה מחדש ,לאחר דין ודברים ונסיעה קצרה לא ממש השתכנעתי

הקופה נראתה שלא במיטבה בעלים קודמים שלא השכילו להבין מהי הקופה הזניחו ופצעו אותה עד כי שאלתי -למה בכלל קנו אותה?

החלטתי לחרוש אתרי פיאט קופה באינטרנט ולאט לאט השתכנעתי מחדש, יחד עם המחיר הלא גבוה יחסית של הקופה כיום נסגר המו"מ והקופה נקנתה!!!

ביום חמישי בשעה 1300 נכנסתי לאוטו במחלף קסם יצאתי לכביש המהיר ואחרי 500 מטר הבנתי מה היתה בעייה שלי- 8 שנים אני חיפשתי רכב שיתן את מה שהקופה נותנת, אז האוטו קצת מקרקש עכשיו ובולמי הזעזועים גמורים וזה כבר לא האוטו הכי מהיר בכביש על עיוור ,אבל ההגה עדיין אותו הגה חד וישיר שכבר לא עושים היום והשילדה אומנם קידמית אבל איפה היא ואיפה הלאון גם אחרי השיפורים!!

אני מתכוון להשאיר את הקופה אצלי ולהחזירה לאיתנה ויותר בקרוב עד אז כולם יכולים לנסוע באיוו ואימפרזות וכול ,אחרי 8 שנים -100 אלף קמ ופחות 110 אלף שח אני חזרתי הביתה.

נ.ב- אני מסיים את איילון צפון ורואה קופה אדומה 500 מטר קדימה הורדה לשליש וסחיטה של דוושת ימין ואני בישבן שלו,אני מזהה את המספר--350-19 כן זה גם היה שלי יד ראשונה!וכך יוצאות להן השתיים לשד שבעת הכוכבים זו לצד זו, זו שלי וזו גם כן...

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

רובי, מז"ט על השבת אהובה מהעבר חזרה לחיכך.

מהיכרות עם הקופה הספציפית הזו אכן הרכב נוטף אופי מהזן המשובח שכבר קשה למצוא היום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מזל טוב יקבוק! :bday::beerchug:.

ביומיים האחרונים אני מתחיל לחשוב שאולי אני בעצמי פספסתי אותה. :roll:

הרכב מדהים ללא ספק ומהיר בצורה יוצאת דופן (שים לב לויכוח: כן , יותר מהיר מאימפרזה:fist: !) .

אני בטוח שהרכב ייראה טוב ויותר חשוב בטוב טעם תוך תקופה כלכלית טובה שלך :wink: .

תשטוף ,תנקה, תדנדש ,תן קצת טאצ'ים ואני יעמוד בדואר בסופו של דבר ימתין לה..

עד אז אולי אני יישב באיזו מיאטה מקשקשת .

בינתיים אני עדיין לא מיציתי את הראלי (כן , גם אחרי יותר מ 3 שנים! ) .

הנה לנו תמונה של ס' על הקופה שהיתה שלו וגם של רובי בשנית :wink: .

_MG_6251.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
נ.ב- אני מסיים את איילון צפון ורואה קופה אדומה 500 מטר קדימה הורדה לשליש וסחיטה של דוושת ימין ואני בישבן שלו,אני מזהה את המספר--350-19 כן זה גם היה שלי יד ראשונה!וכך יוצאות להן השתיים לשד שבעת הכוכבים זו לצד זו, זו שלי וזו גם כן...

גרמת לי לצמרמורת!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גלברט------ הריקארו והקרבונז כבר בפנים......

פורסם
טוב אני לא מחפש תגובות או ויכוחים מה יותר טוב או כיפי או מהיר אלא פשוט לחלוק איתכם את היומיים האחרונים

אז ככה -בשנת 97 החלפתי את הפיאט קופה שלי {אדומה}שנת 96 בקופה חמש 98 חדשה.

באותה תקופה שיפורי הרכב בארץ היו לא יותר מבדיחה והקופה היתה בהחלט מהספורטיביות הטובות יותר של תקופתה,אחרי כשנה עת התגרשתי החלטתי כי יש למכור את הקופה היות ועמדתי לפני דף חדש בחיי.

העובדה כי גמעתי כ80 אלף קמ בשני הקופיים שלי גם גרמה לי לחשוב כי מיציתי את העינן והגיע הזמן לחזור למוטב ,דהיינו הצבק חזק.

היא לכך התעלמתי מהעובדה שכל רכב שניסיתי לא דיגדג את הקופה לא כרכב ספורטבי ולא כחבילה{למעט האימפרזה}והמרתי את הקופה בברבו hgt חדשה ואפילו משופרת קמעה שהוחלפה בzx- 16v שהוחלפה ב-306- gti שהוחלפה ב206 שהוחלפה לבסוף בלאון טורבו המצולמת מימין .

לא מזמן טיפטף לי גלברט הצעיר כי הקופה שלי עומדת למכירה, התחלטתי לחשוב על הנושא וככל שחשבתי יותר כך גמלה בי ההחלטה לנסות לרכוש אותה מחדש ,לאחר דין ודברים ונסיעה קצרה לא ממש השתכנעתי

הקופה נראתה שלא במיטבה בעלים קודמים שלא השכילו להבין מהי הקופה הזניחו ופצעו אותה עד כי שאלתי -למה בכלל קנו אותה?

החלטתי לחרוש אתרי פיאט קופה באינטרנט ולאט לאט השתכנעתי מחדש, יחד עם המחיר הלא גבוה יחסית של הקופה כיום נסגר המו"מ והקופה נקנתה!!!

ביום חמישי בשעה 1300 נכנסתי לאוטו במחלף קסם יצאתי לכביש המהיר ואחרי 500 מטר הבנתי מה היתה בעייה שלי- 8 שנים אני חיפשתי רכב שיתן את מה שהקופה נותנת, אז האוטו קצת מקרקש עכשיו ובולמי הזעזועים גמורים וזה כבר לא האוטו הכי מהיר בכביש על עיוור ,אבל ההגה עדיין אותו הגה חד וישיר שכבר לא עושים היום והשילדה אומנם קידמית אבל איפה היא ואיפה הלאון גם אחרי השיפורים!!

אני מתכוון להשאיר את הקופה אצלי ולהחזירה לאיתנה ויותר בקרוב עד אז כולם יכולים לנסוע באיוו ואימפרזות וכול ,אחרי 8 שנים -100 אלף קמ ופחות 110 אלף שח אני חזרתי הביתה.

Wiking כתב:

"אילן יאהב מאוד את מה שכתבת" :wink:

בהחלט כן. :mm_yeah:

ruby היקר.

ה-מ-ו-ן מזל טוב לרגל ה "חזרה בתשובה" :beerchug::mm_yeah:

ריגשת אותי עד מאוד, בסיפור האישי שלך. :-P

בזמן האחרון ,אני מתנזר מלכתוב בפורום את השם: *&^% @#$*.

מי יתן וזו תוביל אותך רק לשמחות, ותדע ימים מאושרים.

אני מקדיש לך וכלתך החדשה (ישנה)את השיר:

"אין כמוה ,מי יודע זאת כמוני....."

סופ"ש מהנה (אני בטוח ש לך רובי ידידי הוא מענג).

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ריגשת אותי עד מאוד, בסיפור האישי שלך. :-P

בזמן האחרון ,אני מתנזר מלכתוב בפורום את השם: *&^% @#$*.

אין מה להתנזר מלכתוב. צריך רק לקחת דברים בפרופורציה ולא להגזים.

Veni Vidi Vici

פורסם
גלברט------ הריקארו והקרבונז כבר בפנים......

סחתיין!

לפי השעה המוקדמת בה רשמת , אני מבין שעלית לחרמון...

יום סנובורד או יום נהיגה? :wink: .

אילן - שלוט בעצמך :-) .

פורסם

רובי- כמו שייעצתי לך בהתחלה בה"פ, אני רואה שעדיין מקשיבים לי ;).

תתחדש גבר, ואם קנית את הכסופה של ד', האוטו מדהים, תתחדש!

חלום שאולי עוד יתממש באחד מן הימים!

פורסם

תתחדש, רובי.

ממשיכים הלאה.

נ.ב.

התמונה שעומר צירף (ואני אשבור לו את הראש על זה)

צולמה על ידי גלעד ארצי וכל הזכויות שמורות לו.

MCS 2008

פורסם
תתחדש, רובי.

ממשיכים הלאה.

נ.ב.

התמונה שעומר צירף (ואני אשבור לו את הראש על זה)

צולמה על ידי גלעד ארצי וכל הזכויות שמורות לו.

.....:loco:

:oops:

פורסם

יום שבת בבוקר שעה-500 יוצאים לחרמון , איתי טי-טי משופרת של חבר ,מחלף שמריהו לחיצה בשני הקופה נדחפת קדימה כאילו פגעה בה משאית מאחר ,העברה לשלישי ,לחיצה ,שוב דחף עצום ללא הפסקה

והטי טי נשארת רק זכרון במראה!!

עכשיו ברצינות -470 קמ ביום אחד, 52 ליטר דלק אחרי סיכום ביינים.....

אוף כמה התגעגעתי, לא עושים כאלה מכוניות , ישירות, מדברות ,נמוכות....הקופה דרסה ולעסה כל מטר אספלט מע"צ ושות ובדרך הפחידה הרבה נהגים אחרים ,בירידה מהגולן לקיבוץ גונן למרות היות הבולמים גמורים" תפרתי" פניות כאילו אתמול קיבלתי רשיון.

נכון איוו ואימפרצה יעשו את זה מהר יותר אבל לא לכולם יש 289-300 אלף שח פלוס בחשבון בנק והחיים הם לא רק 4x4, דווקא בגלל שהקופה הינה הנעה קידמית מצריך הדבר ריכוז ויכולת נהיגה גבוהה יותר .

ומה אם הטי-טי? אני זוכר שהיא נראתה טוב מאד במראה איפה שהו בסביבות רישפון....מכונית יפה.

נ.ב- השלג היה מדהים

• תוכן חדש...