Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לחבר שלי יש רכב , שלא נמצא בשימוש בחודשים האחרונים , טסט וביטוח חובה לא בתוקף (נגמרו לא מזמן ושימוש ברכב הופסק). הרכב חונה ברחוב ולפני כמה ימים רכב אחר פגע ברכב של חבר שלי וגרם לו נזק שאני מעריך בכ1500- 2000 ש"ח- (פנס קידמי , גריל , כנף ומכסה מנוע) . במקרה בעל הרכב היה לידו בזמן התאונה ולקח פרטים מהנהג הפוגע.

עתיד הרכב של חבר שלי כרגע לא ברור - כלומר לא בטוח שהוא יחזור להשתמש ברכב (מודל 90 , במצב לא משהוא ונדרשת השקעה גדולה על מנת להעביר אותו טסט)

השאלה שלי , האם ניתן לקבל פיצוי ביטוחי במקרה שבעל הרכב יחליט לא לתקנו אלא להוריד אותו לגמרי מהכביש?

מה , לדעתכם מומלץ לעשות במקרה זה ?

אין מה לדבר על השבתה של הרכב על ידי הביטוח כי הנזק בכל מקרה לא יגיע למחצית מערכו במחירון (כ8000).

פורסם

להוריד את הרכב מהכביש זה שיקול של השמאי מטעם חברת הביטוח.

לקבל כסף במקום לתקן זה תמיד אפשרי, אלא אם כן בצד ג' רשום לו סעיף שמורה אחרת, לי פעם היה רשום שזה מותנה בתשלום אפילו אם אין השתתפות עצמית (זה היה רכב יותר יקר והסעיף היה ל סך של 504 שח)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צריך לנהל משא ומתן מול הביטוח של הפוגע.

תגיד להם שאתה מוכן לסגור על פיצוי גלובלי של ככה-וככה שקלים במקום כל הסיפור של להביא שמאי, לתקן, וכו'.

הסכום צריך להיות אטרקטיבי לחברת הביטוח, אחרת לא ברור למה שיסכימו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קודם כל תתפלא, נזק יכול להגיע לסכומים גבוהים מאוד שמדובר בתאונות...

משתמשים במחיר מחירון של החלפים, ולכן תמיד זה יקר מאוד.

לדעתי, קודם כל יש להזמין שמאי שיעריך את הנזק.

את הכסף במקום תיקון אתה תמיד יכול לדרוש. יש חברות שעושות עם זה

בעיה, אבל אחרי התעקשות כמעט תמיד תקבל את זה.

בד"כ גם יאמרו לך שתקבל את סכום התיקון לא כולל מע"מ, אבל מנסיון

ומתקדימים משפטיים, אתה יכול לקבל את הסכום כולל מע"מ.

הכל תלוי במידת העקשנות שלך מולם.

פורסם

היי כסוכן ביטוח במקצועי מזה שלוש שנים אני עונה

יש אפשרות לתבוע את צד ג

לאחר שהובא שמאי מטעם הנפגע השמאי יעריך ויצלם את הנזק ועל סמך זה תוכל להגיש תביעה לפיצוי

אך הפיצוי יהיה חלקי וללא מע"מ (מעין פיצוי נטו) וכולל את שכר השמאי והוצאות נוספות אם יהיו .

צד ג ישלם לחברת הביטוח שלו את ההשתתפות העצמית הרשומה בגוף הפוליסה אותה רכש .

רק אחרי שהוגשו כל הניירות הרלוונטיים משני הצדדים , לחברת הביטוח מותר להתעלם מהתיק למשך 3 חודשים

ובמידה וישנו חשש למרמה אף להוציא סוקר לבחון את הממצאים !

פורסם
היי כסוכן ביטוח במקצועי מזה שלוש שנים אני עונה

יש אפשרות לתבוע את צד ג

לאחר שהובא שמאי מטעם הנפגע השמאי יעריך ויצלם את הנזק ועל סמך זה תוכל להגיש תביעה לפיצוי

אך הפיצוי יהיה חלקי וללא מע"מ (מעין פיצוי נטו) וכולל את שכר השמאי והוצאות נוספות אם יהיו .

צד ג ישלם לחברת הביטוח שלו את ההשתתפות העצמית הרשומה בגוף הפוליסה אותה רכש .

רק אחרי שהוגשו כל הניירות הרלוונטיים משני הצדדים , לחברת הביטוח מותר להתעלם מהתיק למשך 3 חודשים

ובמידה וישנו חשש למרמה אף להוציא סוקר לבחון את הממצאים !

תרשה לי לתקן אותך. הפיצוי לא חייב להיות חלקי, ולא חייב להיות מנוכה ממע"מ!

אני מדבר מנסיון, ולא מתביעה של כמה מאות שקלים, אלא הרבה הרבה יותר,

ובכמה מקרים(מקרה אחד שלי ועוד שלושה של קרובי משפחה).

והוא מורכב מעלות התיקון, תשלום לשמאי וההוצאות שהיו, והכל כולל מע"מ.

וכל זאת ללא לתקן את הרכב.

• תוכן חדש...