Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז קודם כל נעים מאוד פורום מצוין כבר חודשים שאני קורא כאן ולומד הרבה

עכשיו אני נהג חדש (מאוד) שבוע שעבר קיבלתי את הרישיון שלי

ואתמול יצא לי לנהוג עם במאזדה 3 של מקום העבודה של אחותי שהיא מלווה שלי

עכשיו זאת היתה הפעם הראשונה שאני נוהג על אוטומט ואת האמת ההרגשה לא משהו

עכשיו שמתי לב שאני לוחץ מעט על הגז האוטו מתחיל נסעיה בקושי ושאני מוסיף ממש עוד טיפה גז הוא מזנק כאילו שנתתי קיק וזה מאוד מוזר לי. אין לי מושג עם זה ככה בכל אוטומט\מאזדה3

מישהו יודע במה מדובר?

תודה

פורסם

קודם כל תודה על התגובה

וכן דוושת דלק מצטער על הבילבול

ולמה הכוונה ה-1 של המאזדה 3

אתה מתכוון ל דוושה?

או שלהילוך 1?

כי אם זה בקשר להילוך אז גם בהילוכים אחרים זה ככה שאני רוצה להאיץ מעט

פורסם

יהיה בסדר, הבעיה ככל הנראה לא בך אלא בדוושה. תנהג, תשתפשף, תקבל רגש ברגל ימין והכל יבוא על מקומו בשלום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה על העצה אבל אין לי מה להתרגל לאוטו אני לא ינהג עליו שוב כי הוא לא שלנו :?

אבל לא נורא אני יתרגל בקרוב כנראה לרנו 19 של אחותי לאחר שיהיה ביטוח

פורסם

מוזר. תמיד חשבתי שהדוושה הזו לא מחוברת לכלום - פתאום אתם מדברים איתי על דלק?

ולענייננו, הדבר נגרם בגלל הממיר מומנט שמצוי בכל תיבה אוטומטית. הוא מאוד רגיש בתחילת הנסיעה ופעולתו אינה לינארית, וזה עלול להציק למי שרגיל לקלאץ' כמו בגיר רגיל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה על העצה אבל אין לי מה להתרגל לאוטו אני לא ינהג עליו שוב כי הוא לא שלנו :?

אבל לא נורא אני יתרגל בקרוב כנראה לרנו 19 של אחותי לאחר שיהיה ביטוח

רנו 19 תהיה רכב "צבירת ניסיון" מצוין.

Veni Vidi Vici

פורסם

ולידע כללי: דוושת הדלק.

אלא אם האוטו שלך מונע על גז אז זה בסדר.

אם כבר להכנס לדקויות, אז בעקרון זה דוושת ה"אוויר"... כי בעצם כשאתה לוחץ על ה"גז", אז אתה פותח מצערת יניקת אוויר (שבעקבותיה, המנוע מזריק דלק).

ולגבי הקפיצות במהירות - אני יכול להגיד שאני נהגתי גם במזדה 3, ובעוד כמה אוטומטיות, וזה מאפיין כללי של רוב הגירים האוטומטיים... (שונא אותם... ידני שולט!)

כמו כן, בכל רכב, רמת הרכות של הדוושות, והרגישות שלהם שונה, לכן, ככל שתנהג ביותר מכוניות, כך תתרגל יותר לרגישויות שונות ולהתנהגויות שונות של רכבים שונים.

תתחדש על הרשיון! תנהג בזהירות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

מה זה "הבעיה לא בך", מי לוחץ על הדוושה אם לא הנהג? לבד היא נלחצת ?

תלחץ עם החלק העליון של כף הרגל וכך תקבל יותר רגש בלחיצה עד שתתרגל. ההילוך הראשון באמת קצר ב-3 אבל אחרי תרגול קצר אין שום סיבה להגיע למצב של זינוק מהיר ולא פרופורציונלי לקצב הנסיעה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אם כבר להכנס לדקויות, אז בעקרון זה דוושת ה"אוויר"... כי בעצם כשאתה לוחץ על ה"גז", אז אתה פותח מצערת יניקת אוויר (שבעקבותיה, המנוע מזריק דלק).

אם נהיה ממש טורדניים, זו דוושת המיצערת, הדוושה שמושכת את הכבל של המיצערת,

אם זו מיצערת אלקטרונית אז זה פוטנציומטר רגלי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...