Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביתר, החלק של ההזרקה שנראה כמו קרבורטור (האמת שהוא ממש לא דומה, אבל לא משנה) זאת המצערת.

יש את הפרפר ומצידו יש איזה חלק שעטוף בפלסטיק, מחובר ללוע המצערת, בחלק הזה נמצא מחשב ניהול צעדים.

עוד לא הלכתי מסיבות אחרות, אל דאגה, לאחר הטיפול אפרסם בידיוק מה נעשה, איפה, איך, למה וכמה.

תודה על העזרה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יכול להיות שברכב שלי וברכב שלך זה שונה? (בחלק של ההזרקה, של בוש החד נקודתית?)

טוב זה לא הוויכוח כאן..

אני מקווה שתיפתר לך הבעיה במהרה, ובהצלחה.:-)

ואני מחכה לפרטים הקטנים של הטיפול.

פורסם

הינה סוף הסיפור:

הגעתי שלשום למוסך שרפי המליץ עליו "אלי את אלי דוש", עזבו ששרפתי חצי טנק עד שהגעתי לשם, אני ות"א, לא הולך יחד.

ישר הם חיברו את הרכב למחשב, אני חייב לציין פה, המחשב שלהם מתקדם יותר ממש שיש במוסך מורשה של נודגגן :roll:

הבחור (ג'קי) מריץ בדיקה ומוצא שתי תקלות, תקלה אחת שהייתה בזיכרון של המחשב שדיברה על חיישן למדה (שהוחלף ממזמן, אך לא מחקו את התקלה) ותקלה שניה במצערת.

הוא הוציא את המצערת, לקח אותה לחדר אחר ששם יש להם מכשירים לבדיקת חלקים ותיקונם, חוזר ואומר "המצערת גמורה, חייבים להחליף".

הסכמתי איתו (הוא לא חידש לי את זה ידעתי) ושאלתי לאיזה מצערת הוא מתכוון להחליף לי.

הוא אמר שהוא שם לי מצערת מקורית של WV משופצת על-ידם (להזכירכם, במוסך המורשה הם אמרו שלא משפצים מצערות).

שאלתי למחיר ולאחר התייעצות עם חבר, נתתי לו OK להתקין את המצערת החדשה.

אחרי שהוא התקין התנעתי את הרכב, הרכב עבד ח-ל-ק ! סוף כל סוף !

ביקשתי מימנו לחבר את המחשב שוב ע"מ לראות האם המחשב מקבל הודעת תקלה שוב.

הוא חיבר, המחשב הרבה תקלה בזיכרון הוא מחק את התקלה והריץ שוב בדיקה ע"מ לנסות לראות אם יש תקלה עכשיו, שום דבר, הכל תקין !

כנראה שהמצערת הייתה ממש גמורה, אני מרגיש הרבה יותר כוח בדוושה, פשוט רכב אחר !

חברים, אני רוצה להודות לרפי לין על ההפניה, הוא חסך לי בין 3500 ל-2000 ש"ח, בהחלט שווה את ההתברברות בדרום ת"א (שונא את העיר הזאת).

אני רוצה גם להודות באותה הזדמנות למוסך אלי את אלי דוש ובפרט לג'קי שליווה והסביר והיה בעל סבלנות ברזל אליי (וזה קשה חברים).

הם בהחלט מקבלים את ההמלצה שלי :mm_yeah:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שלום.

את הכבוד והפרוספרטה לגבי ג'קי אני לוקח על עצמי כי הוא חבר טוב שלי ואני הכרתי ביין ג'קי ורפי ליין.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כתובתם, רח' המנוע 8 יפו, טל' 03-6820841 ובקש את אלי או ג'קי.

אכן, בני. ל היה השדכן ודווקא לצורך סיוע ממני, עבורם, לבעיה בפיאט טמפרה, מבאר-שבע,

שניפתרה משיתוף הפעולה המשולש הזה של בני, ג'קי (מאלי את אלי דושי) ואנוכי וכל זאת טלפונית.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...