מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי היי דיסק הידראולי Juicy 5, נאבות XT, חישוקים של Sunringle-Lites,אוכף Laser של WTB. 27 הילוכים,LX מאחורה,Deore מקדימה,צמיגי WTB Velocireptor, בולם אחורי Fox Float RL, קדמי Manitou Axel 100mm. ועוד שיפורים. מוסר איתן בולם אחורי ספייר,ומשאבת בולם. במצב מצוין מטופלות באופן קבוע. 3300 ש"ח 054-5967721 יונתן בין אזור מודיעין לרחובות(20 דקות מכל כיוון אלי)
הודעה אחרונה מאת Tubular speaker, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. בעקבות צורך בהחלפת רכב אני מוכר את המחשב רכב שנקנה ב 13 אלף שח הדגם של המחשב הוא: "CHP-X5" ניתן למצוא אותו בגוגל. המחשב עובד על מתח של 6-24 ולט ובעל צריכת חשמל נמוכה. המחשב כולל GPS. כולל מתאם BT לשיחות דרך המכשיר יש על המחשב תוכנת סנטרה-פיוז רשומה !!. יש תוכנת IGO8 תלת מימד מותקנת על המחשב. המחשב מריץ WINXP המחשב מגיע עם המון המון המון תוספות, הכול חוץ מהמסך לצערי, אני יכול להפנות לחנות שמכרה לי את שלי למי שרוצה. המסך לא נמכר כי הוא "נבנה" בדש בורד ואי אפשר להוציא אותו בלי להשאיר חור שלא ניתן לסגור אותו. לפרטים נוספים: 054-733-7746 בברכה טל. המחיר הוא: 5,000 (סופי) מסך מגע 7 אינץ, בחנות עולה 1700 ש"ח (אולי אני יכול לקבל הנחה ב…
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
אחרי שיפוץ מכני נוסע יפה 050-5295220 3000 שח או החלפה
הודעה אחרונה מאת ווגון, -
אחרי שיפוץ מכני נוסע יפה 050-5295220 3000 שח או החלפה
הודעה אחרונה מאת ווגון, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה ניו דינק מטופל שמור ולא נסע הרבה לפרטים להתקשר 0503333193 יקיר
הודעה אחרונה מאת boaz9090, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דרבי סנדה אחת השמורות. לפרטים נוספים: 0528506984
הודעה אחרונה מאת בטיטו, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעיל רכיבה SPYKE מדהים, מידה 46 (Small) במצב מעולה מעיל מקצועי, כולל מיגונים וכולל ביטנה שניתנת להורדה 500 שקל 054-6964242
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
- מנוע בראשלס 380-650 WATT, עם בקר מובנה או חיצוני. - ידית מצערת, וידיות אחיזה. - גלגל שיניים ראשי 44 שיניים, עם מוטות הדוושות וקראנק (לא כולל את הדוושות עצמן) - תושבת מנוע להתקנה מתחת לשלדה. - חיווט לחיבור מצברים. המנוע מניע את הגלגל האחורי ישירות דרך השרשרת, ולא דרך הגלגל הקדמי. ההתקנה די פשוטה, ולא לוקחת יותר משעתיים. לפרטים: 0522553916 או בפרטי. דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חלקים מפירוק של KLX פלסטיקה מיתלים וחלקי מנוע,וקרבורטורים של GS500 מחירי שחיטה, 0524843776
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת oforia, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אופנוע מצויין,אגזוז לחץ,פילטר פתוח,הגה רנטל,ומגפי שטח מתנה לקונה,טסט עד חודש חמישי,10000 אלף ש"ח,אפשרות החלפה על פולרים 400 ספורט צהוב או סקרמבלר.0524843776
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
יש לי סן-יאנג 125 סופר דיוק , ונמאס לי מדו גלגלי, אם משהו מעוניין להחליף איתי על רכב קטן וזול, לא ישן מדי , ושלא דורש טיפול קריטי, דבר איתי, שלי במצב סבבה , אני נוסע איתו 40 ק"מ כל יום לעבודה וחזור , טסט לפני חדשיים,
הודעה אחרונה מאת rajaman, -
GS 500E שנת 2000 צבע שחור 75000 ק"מ מצב מעולה !!! 0508218805
הודעה אחרונה מאת ziv_l83, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קטנוע שמור ומעולה. כל הפרטים כאן. מפרסם בשביל חבר.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Gilera ST200 ח-ד-ש 300 ק"מ בלבד ממש כמו ליקנות מהחנות + אזעקה בשווי 1700 שקלים (עם קבלות על כך) אנשים מדובר בדגם החדש לרציניים ומביני עניין בלבד! מושב ספורטיבי עם תפירה אדומה+אזעקה בשווי 1700 שעונים ספורטיבים בקיצור כל התוספות האפשריות! חדש לחלוטין 300 ק"מ בלבד! 21000 שקלים בלבד! 0548088702 איזור חיפה והקריות!
הודעה אחרונה מאת SECTOR, -
- 0 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ביום שני בבוקר נגנב קטנוע סאן יאנג VS 125 כסוף משכונת קאנטרי קלאס בחדרה. נגנב בין השעות 10:30-13:00 ממש מהכניסה לבנין-היה לו מנעול דיסק בלבד. כנראה הרימו אותו . כל מי שראה או שמע נא ליצור קשר 054-4235858
הודעה אחרונה מאת mikiper, -
- 0 תגובות
- 881 צפיות
עידכון: היות והקליאו נמכרה, נשארו ברשותי מס' חלקים שאשמח להיפטר מהם. כל החלקים חדשים אלא אם צויין אחרת. חברים, חלק מהחלקים כאן נדירים וקשים להשגה בארץ. *אם אתם לא בטוחים שחלק מסויים מתאים לכם, אתם מוזמנים לפנות ואבצע בדיקה לפי דגם רכב מדובר. 1. חיישן טמפ' חיצוני - מתאים לרוב רכבי הרנו. החיישן הנ"ל יושב על המראה הימנית ומראה טמפ' חיצונית. 200 ש"ח. 2. קיט קליפסים לתיקון פרונט בקליאו II. בכל הקליפסים בקיט הנ"ל ניתן לעשות שימוש במקומות אחרים ברכב ודגמי רנו נוספים. 200 ש"ח 3. קיט קליפסים לתיקון פרונט ברנו מאסטר. בכל הקליפסים בקיט הנ"ל ניתן להשתמש גם בדגמי רנו אחרים. 100 ש"ח * לקונה 2 הקיטים של קליפסים והמחברים הללו, ימסרו עוד 3 קיטים במתנה. 4. …
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שנת 2007 יד ראשונה צבע כתום-שחור טסט לכמעט שנה שמור, מטופל בחברה. במצב מצוין. 050-7620194
הודעה אחרונה מאת ssr, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
GPX במצב מצויין, בדיוק עשיתי לו טסט לעשרה חודשים, ללא תקלות מטופל ואהוב ישנם כל הקבלות על הטיפולים שנעשו. פייברינג במצב טוב, אגזוז יחיד של GS 500 עם סאונד יפה. יש אפשרות לקבל חלקי חילוף למנוע אופנוע חזק יפה אך בצער רב אני מוכר אותו אך ורק עקב גיוס כל הקודם זוכה בהחלט מחיר:10,000 טלפון: 0577288871 ציון http://www.yad2.co.il/Cars/MotorcycleDetails.php?CarID=43096
הודעה אחרונה מאת 991, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שמור מאוד מבחינה מכנית וחיצונית. הדגם היחידי עם מערכת ABS ומערכת חיסכון בדלק ES. מחירון - 24,200 ש"ח. קיים ארגז. קיים טופס בדיקה מלאה שבוצעה לקטנוע. בוצע טיפול גדול ב-12,000 ק"מ לאחר הקנייה (1400 ש"ח) במקום ב-18,000 ק"מ. מחיר: 21,500 ש"ח. מחיר גמיש! 0545881512 ערן.
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אופנוע בבעלותי כמעט שנה. יד 7, במצב מצויין עבר מנוע תחתון+עליון, סלילים , קלאץ' שרשרת גלג"ש, צמיג אחורי , כנף אחורית+מחרשה +מספר, כנף קדמית סופרמוטו ..ועוד הרבה תוספות. אני דורש עליו 5500 , גמיש טיפה. מוכר עקב מעבר למוטוקרוס. תמונות כאן: http://www.cartel.co.il/motorCycle/showThumbDetails.asp?id=65943 050-2522263 אלון.
הודעה אחרונה מאת ~VIPER~, -
למכירה CBR 125
מאת G-dogg- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
CBR 125 שנת 2007 מנוע הזרקה עשה 13000 ק"מ מחירון יצחק לוי לחודש יולי : 19500 ש"ח המחיר גמיש לרציניים בלבד - לא מתמקח על מחיר בטלפון!!! ניתן ליצור קשר בטלפון 0544775069 גיא.
הודעה אחרונה מאת G-dogg, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה קסדת שטח ARAEI במצב חדש חדש לחלוטין שמתי אותה על הראש לא יותר מ- 5 פעמים אני דורש מחיר 1200 ולקונה יימסר במתנה משקף אבק של חברת SCOT בטלפון 0507269999 נא לא לשלוח ה"פ - תודה
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמו שנאמר בכותרת סוזוקי דיאר שנת יצור 97. במצב מצוין. האופנוע משמש לנסיעות לעבודה וחזרה בלבד.. בהתאם לזה מורכבים על האופנוע צמיגי כביש+ארגז שניתן להוריד. לאופנוע יש איתותים+מראות. חשוב לציין שהכל עובד כגון:מד טורים+מד מהירות+האור שלהם. זה יחסית נדיר לסוג אופנועים הזה. הקילומטראז מראה 41 אלף קילומטר(לא יודע עד כמה זה אמין )!!!! כרגע נגמר הטסט ב 29.7.2008 אני מחכה שיגמרו השביתות ואני יעשה טסט! 0543138686 מקס!
הודעה אחרונה מאת מקס!, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
HJC CL-X5 Motocross Helmets אדום/שחור/אפור מידה M מגן רשת עליון כולל מגני גב כתפיים חזה מרפקים וחגורת גומי לגב! היו בשימוש כ5 טיולים כבר 3 חודשים יושב בארון! בנוסף משקף של FLY שכבר לא בשימוש יינתן לרוכש המאושר במתנה! ד"ש חם למשפחה לא להתקשר סתם חבל על השיחה 700 ש"ח לבוא לקחת ולהמשיך להנות מהחיים
הודעה אחרונה מאת הגולפנית, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה קסדה של SHARK דגם RSI במידה S הקסדה חדשה, הייתה בשימוש מספר פעמים בודד. למכירה במחיר שערוריה, זקוק לכסף 050-8785552
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי זוג פיירינגים שחורים של SUZUKI GSX-400 האופנוע נגנב ממני לפני כמה שנים והפיירינגים נשארו מאז במחסן.. הפיירינגים שלמים ואין בהם אפילו סדק או שבר קטן.. לפרטים נוספים - 0544816103 שחר גר בקריות ומוכן לשלוח בדואר לכל כתובת בעולם.. אל תדאגו לגבי המחיר, נסתדר, העיקר שייקח אותם רוכב אופנוע מאושר שצריך אותם..
הודעה אחרונה מאת JACKO, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה אגזוז לחץ יפייפה רעש באסי מדהים ישב על 106 ראלי 3 חודשים בילבד במצב מצויין 300 שח בילבד! טל : 052-8134646
הודעה אחרונה מאת mazozi, -
- 0 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
RMX במצב חבל על הזמן אחרי שיפוץ כללי. כאמור מודל 99, יד 7 (האופנוע היה בבעלות היד ה-4 כ 3 שנים, היד ה5 הייתה של חבר שלי- בקיצור אני מכיר את ההסטוריה של האופנוע) האופנוע בבעלותי מאוקטובר 2007, עשיתי לו: קלאץ`, , מנוע תחתו(מחזירי שמן, מיסבים, טלטל מיסבי טלטל בקיצור הכל)ן+סלילים(עלות :2800 שח) כידון מוטוקרוס מגני ידיים פלסטיקה 2003. כנף שפיץ סופרמוטו .בקיצור אופנוע מושקע מכל הלב באמת. מוכר כי עובר למוטוקרוס. מי שחושב שהוא שווה מחירון שילך לחפש גרוטאות..לא לחוץ למכור!!! מחיר מבוקש 6000 ש"ח. גמיש מעט. 050-2522263 אלון.
הודעה אחרונה מאת ~VIPER~, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יד 3, 36,000 ק"מ. קטנוע במצב מעולה, אחרי טיפול. צבע אפור כהה. נמצא באיזור נתניה\חדרה. מחיר מבוקש: 6000 ש"ח(כולל ארגז ומנעול). 050-4758342--אליה.
הודעה אחרונה מאת אליה,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 2,735 אורחים (הצג רשימה מלאה)