Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת ז'נבה 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ביקרתי בתערוכת פרנקפורט שבעיקרון היא התערוכה הגדולה בעולם-יותר גדול מג'נבה.

הביקור שם לא דרש יותר מיום אחד (בלחץ)

לגבי התערוכה - לטעמי בג'נבה מספיק יום אחד..

התערוכה לא גדולה כמו פרנקפורט/פריז/דיטרויט שדורשות יומיים..

להעביר יומיים שם נראה לי מיותר..
אולי פרנקפורט/פריז יותר גדולה אבל ג'נבה נחשבת הרבה יותר (יוקרתית :arrow:)

בשנה שעברה חגגו 75 שנה לתערוכה והיו יותר מ 900 דגמים על אולם בגודל 180,000 מ"מ!!!!!!!!! :shock:

יהיה קשה מאוד להספיק שם הכל ביום אחד! לי לקח יום וחצי אחרי שרצתי ממקום למקום ביום הראשון כי פחדתי שאני לא יספיק גם ביומיים!

לא משנה, הרעיון הוא שאם אתה כבר מגיע לשם לחוויה של פעם בחיים (אני לא בטוח שהמחיר שווה חזרה מוקדמת לשם)

אז כבר קח את זה באיזי, תירגע, תהנה, תישב בכמה מכוניות (כמעט הכל שם פתוח), תרגיש ואל תהיה בלחץ של זמן!

5. ביום הראשון יהיה קשה מאד לצלם תמונות נאות ורצוי שתנצל אותו יותר לישיבה בדגמים, אסיפת פרוספקטים וכיו"ב
פרוספקטים?? הכל שם בצרפתית!? :???:

לא היה כלום באנגלית!

אפשר בלי בעיה לדחוס הכל ליום אחד, אבל זה יהיה יום מתיש ובסוף אתה כבר סתם הולך מאוטו לאוטו בלי לשים כבר לב לכלום.
אז מה הפואנטה?? אפשר בלי בעיה אבל זה יהרוס את הכל!

טוב - הגיוני ... :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

פרוספקטים?? הכל שם בצרפתית!? :???:

מספיק קומן-סנס בשביל להבין דף מפרט והסבר מסויים (מה גם שבדרך כלל יש פרוספקטים גם בגרמנית, אנגלית ואיטלקית. לפחות זה כך כשמדובר בחברות הרכב הגדולות מניסיון. לגבי הקטנות זה בדרך כלל באנגלית במטרה לפנות ליותר לקוחות ובשביל לחסוך בהוצאות של הוצאת הפרוספקטים).
  • תוכן חדש...