Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 95 אם זה משנה, ה1.8

איך אני מוציא את הרדיו טייפ המקורי שמגיע עם הרכב?

אני לא מצליח להוציא אותו. וגם מה זה מה שכתוב רדיו נגד גנבה?

אני במילא רוצה להחליף אותו זה משנה?

ומישהו יודע מה הגודל של הרמקולים הקדמיים?

פורסם

אין שום בעייה להוציא אותו,אתה פשוט זקוק למפתח האורגינלי שלו.

הרעיון של המערכת נגד גניבה פשוט-ברגע שהרדיו-טייפ מנותק מהזרם,רק הקשת קוד מיוחד מחזירה אותו לחיים.

אין שום בעייה להחליף אותו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין שום בעייה להוציא אותו,אתה פשוט זקוק למפתח האורגינלי שלו.

הרעיון של המערכת נגד גניבה פשוט-ברגע שהרדיו-טייפ מנותק מהזרם,רק הקשת קוד מיוחד מחזירה אותו לחיים.

אין שום בעייה להחליף אותו.

פחחחח..... אז מה טוב במערכת "נגד גניבה" הזו??? שהגנב לא יצליח להפעיל אותה אחרי שיגנוב אותה??? אבל היא עדיין תיגנב מהרכב....

מה אכפת לך אם הגנב לא מצליח להפעיל אותה אחר כך - אז לו אין רווח מהגניבה- אבל אתה עדיין תקוע בלי מערכת!!!!

פורסם
פחחחח..... אז מה טוב במערכת "נגד גניבה" הזו??? שהגנב לא יצליח להפעיל אותה אחרי שיגנוב אותה??? אבל היא עדיין תיגנב מהרכב....

מה אכפת לך אם הגנב לא מצליח להפעיל אותה אחר כך - אז לו אין רווח מהגניבה- אבל אתה עדיין תקוע בלי מערכת!!!!

כן בוודאי שלא אכפת לך שהגנב לא יצליח להפעיל , אבל הרעיון הוא להוריד את אחוז הגניבות מיונדאי ע"י כך שחלק מהגנבים יודעים שלא משתלם להסתכן בגניבה....

פורסם

עצם זה שאין אפשרות להפעיל אותה ללא קוד אמורה למנוע מראש את הגנבה.

רק מערכת קול שממש מובנית בלוח המחוונים(כמו זו שבמזדה 6,למשל)מונעת אפשרות פיזית של גניבה.

חוץ מזה,קוביית קרח,אתה מכיר גנב שפוי שיגנוב טייפ קלטות!?

פורסם

אני יודע ואת זה הבנתי... בכל אופן תודה על ההארה, אך מנסיון של מכרים וחברים(ולא רק ביונדאי)

הגנב חושב שהוא חכם מכולם והוא עדיין גונב את המערכת, ואם הוא לא מצליח להפעיל אותה לאחר הגניבה אז הוא חוזר לעשות לך נזק במוך נקמה (מה?? התאמצתי כל כך לגנוב לו את המערכת והיא לא עובדת?? וואי וואי חבל עליו חבל.....)

פורסם

מניסיון(כאובייקט לגניבה ולא כגנב...)יש שני סוגי גנבים;

הגנבים המיזדמנים,אלו שמציצים למכונית,רואים משהו יפה,שוברים שמשה גונבים ונעלמים.

הסוג השני בודק היטב את השטח,יודע בדיוק מה יש באוטו ו"מנקה" אותו ביסודיות...

לצערי,חוייתי את הסוג השני של הגניבות פעמיים,ומאז אני עם מערכות,מגברים וקומפוננטים יקרים גמרתי.

אין לי חשק יותר לפרנס גנבים וזגגים.

באוטו שלי יש טייפ קלטות שאפילו אם יונח ברחוב אין סיכוי שמישהו יטרח להתכופף להרים אותו...

פורסם

ואף אחד לא ענה לו באמת..

אם אתה מסתבך לך למתקין מערכות..שיוציא לך

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

אם אתה לא מצליח להוציא את הרדיו טייפ ע"י משיכה פשוטה שלו החוצה - ייתכן והוא מחובר בעזרת פס אלומיניוס לכלשהו מקום בשלדת הרכב - תנסה לפרק את תא הכפפות - דבר אשר יאפשר לך גישה כמעט מידית עם היד שלך לחלק האחורי של הרדיו דיסק

נסה לדחוף אותו מאחור עם היד- או לגשש ולראות אם אתה רואה אותו מחובר בעזרת פס מתכת למקום מסויים בגוף הרכב.

מעבר לכך בחלק מהרכבים צריך ממש לפרק את הקונסולה המרכזית שבה יושב הרדיו דיסק - זה אומר להוציא בעדינות את כל הכפתורים הקטנים והכפתורים העגולים למיניהם של המזגן, עוצמת חום, כיוון זרימת האוויר וכו' וכו' - תשים לב לברגים קטנים בתוך הכפתורים האלה שאוחזים אותם - לא בכוח!!!

אם הצלחת להוציא את הקונסולה המרכזית - משם זה כבר סיפור קל...

אבל אם אתה לא בטוח - עדיף ללכת למישהו מקצועי שכבר עשה את זה, לשלם לו כמה גרושים אבל לבקש להיות לידו ולראות מה הוא עושה כדי שלהבא תדע - הדברים האלה בד"כ לא משתנים מרכב לרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש צורך לפרק את הפנל הקידמי כדי להוציא את הרדיו. בורג אחד יש מתחת לכפתורים בצד שמאל למעלה ועוד 2 בחלק התחתון.אחרי שתוציא את הפנל הדרך לפירוק קלה ופשוטה.

• תוכן חדש...