Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני בן 17 ולא מזמן קיבלתי את הרשיון. אני מתגייס ביולי הקרוב וכרגע ברצוני להביא *** עריכה: להביא = לרכוש *** אוטו צנוע, פשוט ואמין. חשבתי על סובארו DL משנתון גבוה במחיר של עד 10,000.

האם זה ריאלי? האם זה כדאי?

אני כרגע רוכב על אופנוע, אבל אחרי שהחיים שלי ניצלו מתאונה, החלטתי להפסיק לרכב ולעבור לפחית עם כל הצער שכרוך בזה.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל ברוך הבא!קודם כל החלטה נבונה בקשר למעבר לרכב.אם כבר אופנוע{גם אני נגוע בחיידק}אז רק בשטח,ועם מיגונים!על כמה רוכבי שטח שמעת שנהרגו בשטח לא עלינו טפו טפו טפו.

בקשר לרכב הצנוע שברצונך "להביא"..כל רכב החל מג'אסטי,דרך לאנסר,DL,אונו,פג'ו 205,סוזוקי סוויפט,וכלה בשרייד נאמר שנת88 ואילך יכול להיות נהדר.העיקר שתמצא רכב שטופל כראוי,במצב טוב,שלא יקרע לך את הכיס.בדיקה יסודית וסבלנות-זה שם המשחק.אני ממליץ לך לערוך חיפוש כללי,בנושאים בעלי אופי דומה לשאלתך.בהצלחה:-)

פורסם

קודם כל, תודה לך התגובה העניינית. כל אחת מהאפשרויות שהבאת באה בחשבון.

מה אני צריך לדעת על קניית מכונית פרטית משלי? עד עכשיו התרגלתי להוציא 20 שקל על דלק ולסוע, במכוניות אני יודע שזה שונה.

שאני מדבר עם מוכר המכונית, מה אני צריך לשאול, במה להתעניין ומתי לדעת לשאול איפה אפשר לראות את המכוניות ולעשות עליה סיבוב הכרות. האם אני צריך לבוא עם עוד מישהו? (אח, חבר, בן דוד, אבא שלי לא בא בחשבון, כי הוא מתנגד לכל העניין.)

האם יש פה איזה מדריך לנהגים חדשים על רכישת מכונית ראשונה?

ושוב, תדוה מראש.

פורסם

אחלה רעיון סובארו, חלפים זולים וזמינים בכמויות רבות, אמין במיוחד.

לא הרכב הכי יפה בארץ אבל אם אתה מחפש פחית שתסיע אותך לכל מקום קח סובארו.

בשנתונים כאלה חשוב שהגיר והמנוע יהיו טובים.

קח איתך מישהו שמתמצא בעניין.

פורסם

10 אלף זה רק לקניית הרכב.

תוסיף ביטוח חובה וצד ג 3000 שקל

טסט 800-1000

ישור קו ותיקונים נניח 1000 שקל במקרה הטוב

רוצה קצת אביזרי רכב?

אולי אזעקה.

מערכת?

"דלק זה לא רק דלק" 20 שקל בחלומות שלך.

סובארו DL או אונו במצב טוב יהיו אלטרנטיבה. זה רכב ישן שצריך למצוא אחד ששמרו עליו.

חפש שרשורים דומים.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא יודעת האם רכישת רכב לנהג חדש שבקרוב מתגייס זה רעיון טוב.

קח בחשבון את מה שאמרו קודמיי, רכישת רכב אינה מסתיימת ברכישת הרכב בלבד, יש הוצאות על תיקונים, ביטוח.

רכב תקין בסכום כזה מצמצם לך את האפשרויות.

לדעתי אם יש לך רכב בבית השייך להורים תתעניין על ביטוח, ועל הוספה שלך בתור נהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאבא יש אוטו מהעבודה, אבל הוא משתמש בו, אני צריך רכב שיקח אותי לעבודה, לבית ספר ומדי פעם למשחקים בכדורגל. יש לי תקציב של 15,000 כולל הכל. ה-10,000 זה למכונית נטו וה-5000 זה לביטוחים, טסט ושאר תוספת.

האם הכנתי תקציב טוב?

פורסם

יש לי קצת ידע במכונאות, לא משהו רציני, אבל אני יכול לראות מה בעיקרון בסדר ומה לא. גם בן דוד שלי יש קצת ידע.

ככל הנראה בסוף החודש אחרי שאני אמכור את הקטנוע, אני אקנה את הרכב. תודה לכם.

• תוכן חדש...