Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני צריך סרן של גלגלים אחוריים מאסטרה GSI דור שלוש. אני צריך חיישן ABS שנמצא על הגלגלים האחוריים והבנתי שהוא לא ניתן לפירוק, צריך להחליף את כל בית הגלגלים האחוריים.

איפה יש כאלה?

2. אני עושה דאיגנוסטיקה ברכב שלי בעצמי. יש תקלה בחיישן אחורי של ה ABS. אני רוצה למדוד את שתי הקטבים בחיישן כדי לבדוק אם הבעיה בו או ביחווט בדרך. מה ההיתנדגות שצריכה להיות לחיישן מהירות?

3. אני צריך טלפונים של יבואני מנועים כדי לברר מחירים. עדיף כאלה שמתעסקים ביבוא ולא במנועים מפירוק מקומי. מעניינים אותי מנועי בנזין של אופל 2.0 ליטר 16V. הדגם שאני צריך הוא C20XE. .... יש סיכוי להשיג מנוע C20LET? :roll:

פורסם

נשמע לי תמוה שלא ניתן לפרק ולהחליף חיישני ABS.

להחליף סרן אחורי שלם רק בגלל חיישנים? מציע לך לבדוק את הנושא יותר לעומק (ואיניי טוען שלא בדקת אותו כך עד כה), משום מה נשמע לי מאד תמוה.

מה יהיה השלב הבא? להחליף את כל השילדה אם ילך אחד מהמשולשים הקדמיים??

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
לצערי את צודק.

מצורף קטע מתוך HAYNES.

אתה רציני?

הבנת הנקרא באנגלית - כתוב שזה חלק אינטגרלי מהWHEEL HUB -

או במילים אחרות

המיסב של הגלגל \ נאבה.

לא צריך להחליף סרן בשביל חיישן ABS, זו שטות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...