Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדברים ציפויי

כנסו לאתר ש פיזו ום להדגמה ווירטואלית (אנימציה) של תהליך יצור הרכב.

יש קטע של טבילת כל השילדה בבריכות הציפוי...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לא עניין של עלות...עניין של אפשרות...ציפי ניקל היה ממלא את החריצים בברגים, משנה את קוטרם וכו'...כך שזהו התהליך ה"נכון" לברגים ודומיהם.. טעות. כול ציפוי הוא בעצם הוספת מתכת אבל מדובר בשכבה דקה מאד. מקצוען יודע כמה לצפות על מנת לא לפגוע במידה של הבורג, אשר אגב, מיוצר עם עפיצות של פלוס מינוס כמה מאיות במיוחד בגלל סיבה זו - הציפוי העתידי.

רם, אכן זהו POWDER COAT, ב"צבע" צהוב..יש גם לבן ושחור, בחו"ל ניתן לבצע גם בצבעים חיים אחרים כגון כחול, אדום וכו'.... שוב טעות: Powder Coating כשמו כן הוא: ציפוי החלק באבקת צבע מיוחדת לכך הנדבקת לחלק באמצעות חשמל סטטי ולאחר מכן החלק נכנס לתנור והאבקה נמסה ומתפזרת לשכבת צבע עמידה. ידוע יותר כצביעת אבקה בתנור. הציפוי ה"צהוב" של חלקי מתכת הוא גם אבץ: גילוון הוא בעצם ציפוי אבץ. הצהוב הוא צבע שמוסיפים.

אני מצפה ניקל בערכה שבניתי לבד בבית בהצלחה ואין שום Oversize של תבריגים - פשוט צריך להקפיד ולעטוף התבריג בסרט בידוד חשמלי (אילוזיר בנד). גריז מרוח על התבריג ירד באמבטיית הניקוי הכימי של המפעל.

פורסם

גם אני רוצה !!!

אתה עוד תגרום לי לפרק שוב פעם את הרכב לגורמים רק בשביל ליישר קו אתך !!! :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גריז מרוח על התבריג ירד באמבטיית הניקוי הכימי של המפעל.

אפשר לשים גריז לאחר הניקוי לא?

לגביי הערכה אתה יכול לתת לי קצת פרטים?

אם פה או בה"פ?

יש לי כעקרון את כל הציוד כולל ניקוי חול,וחומצות אין לי בעיה להשיג,רק מה שאני צריך לדעת זה מה צריך להשיג ואיך עובד התהליך עצמו(את העקרון אני יודע).

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ליאור, גילוון הוא פתרון מצוין להגנה מפני חלודה לחלקי מתכת לא צבועים או מצופים ניקל. למי שלא יודע , אפשר גם לעשות ציפוי אבץ כסוף שהוא פחות בולט לעין מגילוון מוזהב. הבעיה שלי היתה שכאשר אני שיפצתי את הלמברטה שלי (סביבות 1998) אף אחד מכל אלה שיכולים, לא היה מוכן לבצע עבודה "קטנה" כמו שלי. עברתי על כל הרשימה בדפי זהב.

האם מישהו מכיר איפה אפשר לצפות חלקי פלסטיק בציפוי מתכתי מבריק? אני לא יודע איך קוראים לתהליך, אני רק יודע שהוא דורש ואקום

כנ"ל, אף אחד מבעלי המקצוע המתאימים באזור המרכז לא היה מוכן לבצע עבודה בעלות של פחות מכמה אלפי שקלים

פורסם

כל הבעייה בציפוי,לאוו דווקא אבץ,היא העובדה שבעל המיפעל חייב למלא תוף(טרומל)בחלקים שאותם רוצים לצפות,אחרת זה באמת לא כלכלי.

אפשר ל"הצטרף" למישהו אחר בציפוי,רק הבעייה היא למצוא את החלקים שלך אחר כך..

מיפעלים לציפוי יש באזור התעשייה בחולון-תרשיש ואלגונל.

הם בעלי מקצוע מצויינים ומצפים הן בתלייה והן בתוף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ליאור,

כבר אמרתי לך אתמול בשוקעתיק שאתה מטורף. רק קח את זה במובן החיובי. . .

שלך בהערכה - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...