Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שחשוב בכביש זה לא להיות צודק , זה להיות חכם , זהיר , ולהימנע מעשיית דברים טפשיים גם אם זה נראה טריוואלי בשבילכם

שכחת להוסיף שכשלובשים חולצה ארוכת שרוולים ורוחצים ידיים רצוי גם להפשיל שרוולים וגם לא לגשת לברז עם הידיים מכיוון הלמטה, כי אז המים יזרמו במורד היד וירטיבו את השרוולים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין דבר כזה ביום ובלילה, השלטים האלקטרוניים שמשנים את המהירות לא קבילים בבית משפט, מה שקביל בבית משפט זה אך ורק השלטים הנייחים שנמצאים בצידי הדרכים.....התמרורים האלקטרונים הם בגדר המלצה...

אתה טועה.

אתה מוזמן להיכנס לאתר של חברת נתיבי איילון - http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=5&catId=6&pageId=31

שים לב לשאלה מס' 2. המהירות המקסימלית המותרת היא המהירות הכתובה בשלטים האלקטרוניים. שים לב לשאלה האחרונה. התמרורים הללו אושרו ע"י משרד התחבורה.

פניתי לחברת נתיבי איילון על מנת לבדוק את הנושא (איך המשטרה אוכפת את המהירות הזו, ולמה בכביש "מהיר" כמו איילון, לא נוסעים 110 קמ"ש ?). התשובה היתה :

"לשאלתך הראשונה ,באופן כללי קיימות טכנולוגיות המאפשרות לצלם את הנהג ואת שלט המהירות האלקטרוני בעת ובעונה אחת (כמו שמצלמים נהג העובר באור אדום).באופן מפורט יותר תצטרך להפנות את שאלתך למשטרת התנועה.

לשאלתך השניה ,המהירות המכסימלית המותרת באילון (בכפוף לאמור בתמרורים הקבועים והאלקטרוניים) היא 90 קמ"ש בלבד מאחר והמרחקים בין היציאות למחלפים\הכניסות לכביש מהמחלפים קצרות, בחלק מהדרך שדה הראיה מוגבל ובחלק מהכביש במוצעות עבודות בשוליו או לידו.

אלון פריאל

אחראי על פניות הציבור

נתיבי אילון בע"מ

:\

פורסם
שכחת להוסיף שכשלובשים חולצה ארוכת שרוולים ורוחצים ידיים רצוי גם להפשיל שרוולים וגם לא לגשת לברז עם הידיים מכיוון הלמטה, כי אז המים יזרמו במורד היד וירטיבו את השרוולים.

אני חושב שזה משתמע באופן די ברור ממה שכתבתי :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לפי הסיפור שלך, ואם המהירויות שנקבת בהם אמיתיות, מדובר במתנדבי תנועה משועממים...! :? שוטר לא יעצור אותך מתוך שיעמום בד"כ. או שעברת עבירה ותקבל דו"ח, או שהוא ממשיך בנסיעה...

פורסם
לפי הסיפור שלך, ואם המהירויות שנקבת בהם אמיתיות, מדובר במתנדבי תנועה משועממים...! :???: שוטר לא יעצור אותך מתוך שיעמום בד"כ. או שעברת עבירה ותקבל דו"ח, או שהוא ממשיך בנסיעה...
בדיוק

אני גם חושב שזה היו מתנדבים הם בדר"כ לא יודעים את חוקי התנועה ומתלהבים מהקטע של לנסוע בניידת

אני במקומך הייתי מתלונן באתר המשטרה אנשים כאלה לא ראויים ללבוש מדי שוטרים ורק בגלל מחסור בכח אדם ותקציב נתנת להם האפשרות בכלל במיוחד מתנדבי התנועה

כמובן שאני לא מכליל ויש גם מתנדבים טובים שעושים את העבודה

אך רובם (לפחות במה שאני נתקלתי) מתלהבים ומציקים סתם לאזרחים והורסים את תדמית המשטרה

פורסם
לשאלתך השניה ,המהירות המכסימלית המותרת באילון (בכפוף לאמור בתמרורים הקבועים והאלקטרוניים) היא 90 קמ"ש בלבד מאחר והמרחקים בין היציאות למחלפים\הכניסות לכביש מהמחלפים קצרות, בחלק מהדרך שדה הראיה מוגבל ובחלק מהכביש במוצעות עבודות בשוליו או לידו.

אלון פריאל

אחראי על פניות הציבור

נתיבי אילון בע"מ

או במילים אחרות, אילון הוא חרא כביש, למרות שיש בו שלושה נתיבים הוא כל כך מסוכן שאסור לנסוע בו יותר מ 90, וגם זה יותר מדי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

משהו כזה :)

יצא למישהו להיתפס על מהירות באיילון ? אם כן מה היתה המהירות המותרת שם ועל כמה הוא נסע ?

פשוט כל העולם ואחותו חושב שהשלטים האלקטרוניים הם בגדר המלצה בלבד, ושמותר לנסוע באיילון 110 קמ"ש (אז גם מחפפים ונוסעים 120). איך המשטרה לא עוצרת חצי מהנהגים ? :)

פורסם

.

אלון פריאל

אחראי על פניות הציבור

נתיבי אילון בע"מ

:\

קצת מצחיק שאין קטעים שבהם מותר לנסוע קצת יותר מ90, לדוגמה 120 או 130 בקטע שמגיע להרצליה...

בקטע הזה יושבת לה כל שישי בלילה (בין 3-5 פחות או יותר) ניידת.

וכל מה שהניידת עושה, זה לעצור מסכנים שנסעו שם מעל 110, ולא את כל השיכורים שחוזרים ממסיבה בת"א ונוסעים חצי מהדרך על השוליים (המאוד מאוד מאוד רחבים שם)

ב-י-ז-י-ו-ן-!

וואלק אתתתתה

פורסם
לא מסכים איתך בכלל! אורות ערפל מאוד מסנוורים בלילה !
.

פנסי ערפל מקוריים שמכוונים כמו שצריך לא מסנוורים בלילה .

לעומת זאת , תאורת קסנון של הרכבים החדשים ( מאזדה 6 לדוגמא ובמיוחד הבוואריות כמו מרצדס וכו')

מאד מסנוורת בלילה בכביש דו סיטרי בין עירוני .

פורסם

הקטע היה שבעל הווספה ביקש מהשוטר שלא יעשה לנו כלום כי הוא קיבל את הווספה בחזרה (אנחנו היינו מעבר "לקיר" ושמענו הכל) אבל השוטר התעקש שצריך "לטפל" בנו

ועכשיו שכל הצדקנים שיגידו שמצאנו כלי גנוב

לא יסכימו איתי שזה שוטר פשוט מניא......

:onfire:
פורסם
.

פנסי ערפל מקוריים שמכוונים כמו שצריך לא מסנוורים בלילה .

לעומת זאת , תאורת קסנון של הרכבים החדשים ( מאזדה 6 לדוגמא ובמיוחד הבוואריות כמו מרצדס וכו')

מאד מסנוורת בלילה בכביש דו סיטרי בין עירוני .

מסנוור או לא מסנוור , חטפתי על זה 250 ש"ח

חבל על הכסף :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
משהו כזה :)

יצא למישהו להיתפס על מהירות באיילון ? אם כן מה היתה המהירות המותרת שם ועל כמה הוא נסע ?

פשוט כל העולם ואחותו חושב שהשלטים האלקטרוניים הם בגדר המלצה בלבד, ושמותר לנסוע באיילון 110 קמ"ש (אז גם מחפפים ונוסעים 120). איך המשטרה לא עוצרת חצי מהנהגים ? :)

איפה אייקון מצביע ?

נתפסתי על הרבה. אבל המהירות המותרת הייתה 90.

פורסם

עוד סיפור מעניין על משטרת התנועה

לפני כחצי שנה עצר אותי שוטר (על קטנוע) בגלל שהנוסעת מאחור לא הייתה חגורה לאחר שנתן לי דו"ח ואיים עליי (הדו"ח כמובן בכתב מזעזע ובשגיאות כתיב של דיסלקט כיאה לשוטר), הוא נסע ועשה פרסה במקום אסור תוך סיכון עצמי וסיכון הסביבה, חייגתי 100 והתלוננתי נתתי מספר שלו ואפילו שם (כתוב בדו"ח) והשארתי פרטים שלי, מיותר לציין שאף אחד לא טרח לחזור אלי.

אז לנו אסור לפשל בכביש בדבר יחסית שולי כגון חגורת בטיחות מאחור - סיכון עצמי בלבד! אבל לשוטרים מותר לעשות כל מה שהם רוצים ואף אחד לא יכול לעשות אם זה כלום, אחלה משטרה יש לנו בארץ!!!

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...