Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיש הזה הייתה את יכולת הנהיגה הטובה ביותר שראיתי מימי.

בהחלט אדם גדול.

מותו היווה צער נורא לאחר 11 שנים ללא קורבנות הרג על מסלולי הגראנד-פרי.

:cry:

172

פורסם

בהחלט אדם גדול.

11 שנים ? :shock: יומיים קודם נהרג רונלד ראנצברגר ב-PRACTICE , ויום קודם כמעט הצטרף אליו רובנס בריקלו...

סוף השבוע ההוא היה אחד המקוללים בתולדות ה-F1... :(

פורסם

בהחלט אדם גדול.

11 שנים ? :shock: יומיים קודם נהרג רונלד ראנצברגר ב-PRACTICE , ויום קודם כמעט הצטרף אליו רובנס בריקלו...

צודק בקשר למותו של רנצברגר, אבל הוא לא היה במירוץ רשמי.

עולם המוטוריקה תפס קשה את המוות של סנה ולא רק בגלל שהיה נהג דגול.

אתה יכול לסרוק את דפי ההסטוריה ולגלות שמותו של סנה רחוק 11 שנה מהמקרה הקודם לו.

172

פורסם

בהחלט אדם גדול.

כתבת על מסלולי ה-GP , ופרקטיס הוא חלק מהמירוץ. לא הזכרתי את אליו דה-אנג'ליס , שאמנם היה על מסלול (צרפת) אבל במסגרת אימונים לא רשמיים.

תזכיר לזכרוני הקורס מי נהרג ב-83' בזמן מירוץ ?

ואפרופו יכולת נהיגה - זה אמנם ויכוח שבחיים לא ייגמר , אבל לדעתי לז'יל וילנייב זצ"ל היו

יכולות נהיגה טובות יותר (ובטח יותר הגינות ספורטיבית) בקרב נהגי ה-F1 , ולהנרי טויבנן בקרב נהגי הראלי . אלה שני נהגים שעוד ראיתי נוהגים - יש שטוענים שבימים עברו היו נהגים טובים יותר , אבל אותם לא ראיתי בפעולה.

פורסם

אכן לפני סנה זה היה ז'יל ווילנב שנהרג במירוץ רשמי ב-1982 ואל תשאלו אותי כי אני לא זוכר איפה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהחלט אדם גדול.

כתבת על מסלולי ה-GP , ופרקטיס הוא חלק מהמירוץ. לא הזכרתי את אליו דה-אנג'ליס , שאמנם היה על מסלול (צרפת) אבל במסגרת אימונים לא רשמיים.

ואפרופו יכולת נהיגה - זה אמנם ויכוח שבחיים לא ייגמר , אבל לדעתי לז'יל וילנייב זצ"ל היו

יכולות נהיגה טובות יותר (ובטח יותר הגינות ספורטיבית) בקרב נהגי ה-F1 , ולהנרי טויבנן בקרב נהגי הראלי . אלה שני נהגים שעוד ראיתי נוהגים - יש שטוענים שבימים עברו היו נהגים טובים יותר , אבל אותם לא ראיתי בפעולה.

קודם כל,

אני אומר רק את מה שאני יודע.

להגיד לך מאיפה אני יודע?

ביום ראשון בבוקר בערוץ אחד הייתה תוכנית באורך של שעה רק על פורמולה,

שם הזכירו את הנתונים.

את וילנב לא ראיתי נוהג, אבל את סנה כן.

להוריד 3 הילוכים בשניה וחצי זה פנומינאלי. :shock:

:wink:

172

פורסם
אכן לפני סנה זה היה ז'יל ווילנב שנהרג במירוץ רשמי ב-1982 ואל תשאלו אותי כי אני לא זוכר איפה...

ווילנייב נהרג במהלך הקפות הדירוג במירוץ בזולדר , בלגיה כאשר התנגש ביוכן מאאס ב-1982.

אבל לפי הגדרתו של VEYRON זה לא נופל במהלך מירוץ. בשביל זה צריך ללכת לשנות ה-70 כמדומני ...

פורסם

בהחלט אדם גדול.

קודם כל,

אני אומר רק את מה שאני יודע.

להגיד לך מאיפה אני יודע?

ביום ראשון בבוקר בערוץ אחד הייתה תוכנית באורך של שעה רק על פורמולה,

שם הזכירו את הנתונים.

את וילנב לא ראיתי נוהג, אבל את סנה כן.

להוריד 3 הילוכים בשניה וחצי זה פנומינאלי. :shock:

:wink:

א-הה.. ערוץ 1.

כן.

הם מומחים גדולים ב-F1.

בקיצור - 94' פחות 11 שנים - זה 83'. לא זכור לי שמישהו נהרג בשנה זו.

ומי זה רוני הזה?

רוני פיטרסון אולי ? מדובר על שנות ה-70.

נהגי F1 שנהרגו משנות ה-80 ואילך (לא במירוצי F1 , אלא סדרות אחרות) : מנפרד ווינקלהוק , אליו דה אנג'ליס , מיקלה אלבורטו ונהג גרמני נוסף ששמו לא זכור לי כרגע...

פורסם

אני ממש לא מבין בזה....אני גם לא מנסה...אני רק יודע שסנה היה אחד הגדולים והכל...

אבל שומאכר לא נכנס אצלכם להגדרה של אחד הטובים? אני שואל, כי אישית אני אולי חושב שהוא נחשב הכי טוב, אבל זה לא כי אינ מבין, אלא כי ככה הבנתי מאנשים...

Back to the original - NC again.

פורסם
אני ממש לא מבין בזה....אני גם לא מנסה...אני רק יודע שסנה היה אחד הגדולים והכל...

אבל שומאכר לא נכנס אצלכם להגדרה של אחד הטובים? אני שואל, כי אישית אני אולי חושב שהוא נחשב הכי טוב, אבל זה לא כי אינ מבין, אלא כי ככה הבנתי מאנשים...

נחשב גם נחשב , לטעמי הוא מכונת הנהיגה הכי טובה אי פעם , אבל לא הנהג הכי גדול.

1. אין לו את הכריזמה שהייתה לנהגים גדולים.

2. אין לו יריבים אמיתיים - היריב הכי קשה שלו היה מיקה האקינן , שעם כל ההערכה אליו לא עומד בשורה הראשונה של הנהגים. לא שזה מוריד מרמת הנהיגה שלו ,אבל לא בטוח שהיו באמתחתו כ"כ הרבה אליפויות בתנאים ויריבים אחרים.

3. הוא מניאק , שיהרוג אפילו את אחיו (כמעט כתבתי את אמא שלו , אבל היא כבר עשתה את זה בכוחות עצמה ביום ראשון שעבר...) בשביל נצחון , ובדרך לשבירת כל השיאים הוא שבר גם כמה כאלה שליליים...

פורסם

אכן סנה,

נהג שהתעלה לדרגת אליל עוד בחייו, ומותו רק העצים את גודל האגדה ...

מספיק לראות הקפה אחת שלו במונקו בתקופה שלא היו שום שיכלולים ואת ההילוכים היו מחליפים בשיטה קונבנציונלית (דהיינו - ידית הילוכים ודוושת קלאצ'), בכדי להבין שהוא בהחלט עשה את הבלתי אפשרי.

ואם זה בכל זאת לא מספיק, אז תמיד יש את ההקפה הראשונה במסלול דונינגטון פארק בשנת 93 בה הוא עקף 5 נהגים בהקפה הראשונה כשהוא חוצה את קו הזינוק כמוביל..

ובתור אחד שהתחרה במסלול הזה, בגשם (כמו באותו מרוץ), זה באמת בלתי אפשרי !!

קטונתי ..

דני G.

פורסם

ווילנייב נהרג במהלך הקפות הדירוג במירוץ בזולדר , בלגיה כאשר התנגש ביוכן מאאס ב-1982.

אבל לפי הגדרתו של VEYRON זה לא נופל במהלך מירוץ. בשביל זה צריך ללכת לשנות ה-70 כמדומני ...

אחרי תזכורת שקיבלתי : ריקרדו פאלטי נהרג במונטריאול 82' אחרי שנכנס בדידייה פירוני .

התאונה הזו השאירה את פירוני נכה, והפך את 82' לאחת השנים הרעות של פרארי (אחרי מותו של וילנייב).

• תוכן חדש...