Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם !

חייבת עזרתכם וייעוצכם, אני בדילמות קשות...:?

סיפור שהיה כך היה :

אתמול לקחתי לבדיקה פולו 75 כ"ס שנת 2000 , יד 1 , 71000 ק"מ.

בבדיקה עלו כמה דברים , קטנים וחלק מאוד קריטיים:

הקטנים שעליהם אפשר וקיבלתי הצעת מחיר הם: סמלים, פנסים קידמיים, צמיג.

אבל , יש כמה דברים קריטיים שרק לאחר בדיקה ופתיחה אפשר לדעת כמה עולים שהם:

חלון : בעיה במנגנון (בערך 1000 ש"ח) או בעיה במנוע (פי 2 במחיר).

כריות אוויר : בלוח שעונים מופיע הסימון של כריות אוויר דלוק ---או שזה פיוז או משהו בכמה מאות שקלים או שהמחשב/מוח דפוק ואז זה אלפי אלפי שקלים.

דוד עמעם קדמי : משהו באגזוז (בערך 1000 ש"ח) או במקרה הרע-הממיר 4500 ש"ח.:?

העניין שאת שלושת הנ"ל צריך לבדוק ואני בהחלט מוכנה לשלם מחירון על אוטו "פיקס" ...

אמרתי לה מחיר של : 47,500 על הכל ואני מתקנת הכל.

או 49,000 ש"ח ושנעשה 50-50 על תיקון של הכריות אוויר+החלון.

וואלה, סופר הוגן....ואני בטח לו רוצה לקנות אוטו בפחות מהמחירון ואז לתקן בשווי הרבה מעל המחירון.

המוכרת לא ממש מבינה --אבל יותר חשוב אני לא רוצה לקנות "חתול בשק".

אז הצילו!!! היא צריכה להחזיר לי תשובה בשעה הקרובה.:shock:

girl on wheels

:smilecolr

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע - זה הדברים היחידים שעלו בבדיקה ? אם ככה את במצב מצויין.

מאיפה המחירים שהבאת ? מנוע לחלון חשמלי גם אם זה מקורי במוסך היבואן לא אמור לעלות 2000 ש"ח, אלא אם צ'מפיון שמו רטיה של פיראטים והחליטו לשדוד אנשים באמצע היום.

דוד עמעם קדמי של האגזוז זה שטויות, אפשר לשים דוד חדש לא מקורי בעשירית המחיר שכתבת, 4500 זה מחיר לאוטו שלם :) לא לדוד אגזוז אפילו שיש לו חיישנים (נניח).

דווקא כרית האוויר זה כן מדאיג אם לא מדובר בפיוז או בנתק בתקע שמתחת למושבים הקדמיים, אם זו בעית מחשב אז יש כאן בהחלט פוטנציאל לנזק כספי גדול.

מה המחיר ההתחלתי ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
היי כולם !

חייבת עזרתכם וייעוצכם, אני בדילמות קשות...:?

סיפור שהיה כך היה :

אתמול לקחתי לבדיקה פולו 75 כ"ס שנת 2000 , יד 1 , 71000 ק"מ.

בבדיקה עלו כמה דברים , קטנים וחלק מאוד קריטיים:

הקטנים שעליהם אפשר וקיבלתי הצעת מחיר הם: סמלים, פנסים קידמיים, צמיג.

אבל , יש כמה דברים קריטיים שרק לאחר בדיקה ופתיחה אפשר לדעת כמה עולים שהם:

חלון : בעיה במנגנון (בערך 1000 ש"ח) או בעיה במנוע (פי 2 במחיר). מנוע יעלה כ200 שקל כולל עבודה אצל חשמלאי. מנגנון יעלה כמאה שקל (אני אשלח אותך למישהו שיעשה את העבודה במחיר הזה).

כריות אוויר : בלוח שעונים מופיע הסימון של כריות אוויר דלוק ---או שזה פיוז או משהו בכמה מאות שקלים או שהמחשב/מוח דפוק ואז זה אלפי אלפי שקלים. לרוב סתם בעיה חשמלית. ממש לא משהו רציני. ידוע. כנראה כבל רופף. את המחשב, ניתן להשיג בפירוק בלא יותר מכ300 שקל.

דוד עמעם קדמי : משהו באגזוז (בערך 1000 ש"ח) או במקרה הרע-הממיר 4500 ש"ח.:? אולי במוסך "צהלה סביון". משהו באגזוז? דוד לא מקורי, תחליפי, יעלה 80 שקל.... ביפו. וזה כולל עבודה. החלפת הממיר תעלה כ300 שקל לערך.

אני אישית חושב שהאוטו במצב מצויין אם אלו הן בעיותיו. הסירי חששותיך מליבך. GO FOR IT.

העניין שאת שלושת הנ"ל צריך לבדוק ואני בהחלט מוכנה לשלם מחירון על אוטו "פיקס" ...

אמרתי לה מחיר של : 47,500 על הכל ואני מתקנת הכל.

או 49,000 ש"ח ושנעשה 50-50 על תיקון של הכריות אוויר+החלון.

וואלה, סופר הוגן....ואני בטח לו רוצה לקנות אוטו בפחות מהמחירון ואז לתקן בשווי הרבה מעל המחירון.

המוכרת לא ממש מבינה --אבל יותר חשוב אני לא רוצה לקנות "חתול בשק".

אז הצילו!!! היא צריכה להחזיר לי תשובה בשעה הקרובה.:shock:

ההסבר נמצא שם.

פורסם

לא , עלו עוד דברים בבדיקה ..אבל לא קריטיים "יחסית" - אם זה מעניין אותך ,אני אשמח למנות אותם...:wink:

האמת, החלון אני גם פחות לחוצה לגביו - מקסימום זה יהיה 1000 ש"ח או שאני אתקן אצל המוסכניק שלי והוא "יעזור במחיר".

הדוד עמעם- גם המוסכניק שלי אמר לי שיחסית זה משהו שלא פוגע בבטיחות ולתמחר את זה ב1000 ש"ח.

גם אותי הכי מפחיד הכריות אוויר . כי באמת מי יודע והאם ניתן לדעת בלי בדיקה אם זה פיוז או המוח ... העניין היא שהמוכרת לא מבינה שהדברים האלה עשויים לעלות הון והיא רוצה למכור את האוטו ככה .

מה אתה חושב על זה שהיא תיקח את האוטו לבדיקה במוסך המורשה שלה (צ'מפיון ת"א ) כי רק שם יכולים לעשות את הבדיקה במחשב לגבי המוח ?

ואם כן, חצי חצי על התיקון . ושהיא גם תשלם את עלות הבדיקה של ה200 ש"ח.

מייאש אותי שהיא לא מבינה !:roll:

girl on wheels

פורסם

למה לא לקפוץ למוסך ולקבל הצעת מחיר? אני לא הייתי סוגר עסקה אם לא הייתי בטוח מה העלות של התיקון לגבי נורת הכרית אוויר. גם לא הייתי הולך לבדיקה עם נורת כרית אוויר דולקת ,אבל זה כבר בוצע. העלות כאן כפי שאמרו לפני יכולה להיות גבוה מ-א-ו-ד.

בדקת את עלות הפנסים שרשמת שצריכים החלפה?

קחי בחשבון שצמיגים מחליפים בזוגות, ולא בבודדים.

גיא

פורסם

הייתי מודאג רק מכרית האוויר.

לדעתי יש לבדוק זאת במוסך מורשה של צ'מפיון מוטורס כדי לקבל אינדיקציה מה הבעיה.

מערכת כריות אוויר קומפלט בפולו יכולה להגיע ל10,000 ש"ח כולל מחשב כריות כך אמר לי חבר שמתעסק בזה.

את חלון החשמל אני ממליץ לתקן אצל זגג רכב מחוץ לצ'מפיון , שם יותקן חלק שלא יישבר יותר (ממתכת במקום פלסטיק),ובעלות של מאות בודדות של שקלים. רוב הזגגים מכירים את הבעיה הזאת.

הדוד זה עניין של גרושים, צריך לגשת לאגזוזן (שוב, מחוץ לצ'מפיון) כדי לסדר בעלות נמוכה.

אין כאן חשיבות לחלק מקורי או לא.

אם אלו כל הבעיות שהתגלו, נפלת על רכב במצב מעולה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם כל הכבוד ! ויש כבוד.....:wink:

מאיפה הבאת את המחירים האלו. זה לא כ"כ מציאותי.

ובאוטו היו עוד כמה ממצאים מהבדיקה שעולים בכיף איזה 3000 ש"ח .

אבל הדברים העיקריים והקרטיים הם השלושה שמניתי.

אה...וכן . אני גם קצת פריירית כנראה.

חבל שהיא לא מבינה שהיא מצאה אחלה קונה....:arrow:

girl on wheels

פורסם

:-D

האמת היא שבאמת יצאתי קצת #$@% (או כמו שאתם בטח אומרים לעצמכם "בחורה ") עם הבדיקות שהייתי צריכה לעשות לפני הבדיקה.

לגבי הכריות אוויר----היא טוענת שזה פתאום התחיל אחרי הבדיקה - אולי מהזעזועים בעקבות הבדיקה - והלוואי שכך .

אז מה אתם אומרים? להגיד לה שתלך היא לצ'מפיון רק לבדוק את הכריות אוויר (בדיקה עולה 200 ש"ח מי ישלם?) ואז אחרי הבדיקה נחליט ?

או שכבר נעשה חצי חצי ?

(אוף - רואים שזה אתר של גברים ...אין בסמיילים פרצוף בוכה)

girl on wheels

פורסם

מאיפה הבאתי את המחירים האלה?

אני בעלים של פולו ב4 השנים האחרונות , ולחלק מחברי יש פולו, ככה שאני מכיר את העלויות של כל חלק בערך,

למרות שבתכלס לא החלפתי אף אחד מהחלקים הנ"ל אצלי ברכב.

המחירים מציאותיים בהחלט.

לאנשים פראיירים שמטפלים ברשת צ'מפיון ומקבלים שירות גרוע במחיר מקסימלי , יש מחירים מיוחדים שבדרך כלל מתחילים באופן קבוע מסכום בעל 4 ספרות גם על החלפת נורה.

תעשי איתה חצי חצי על הבדיקה בצ'מפיון, ושיבדקו כבר יותר מקיף אם את משלמת כסף על הבדיקה.

(אני לא זוכר שדרשו ממני כסף כשביקשתי לבדוק שם משהו כשקניתי את האוטו)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תבקשי ממנה לסדר את הדברים הללו ואז תתני לה את המחיר המבוקש.

אה , יש את זה :

:mm_cry:

ואת זה :

:bigcry:

וכמובן שתוכלי למצוא כאן כמה שיואילו להושיט כתף.

אל ייאוש.

פורסם

לדעתי הבעיה הרציניצ היחידה שיש ברכב היא הכרית אויר

בקשי מהמוכר לסור איתך לאחד מהמובכים המורשים

שם הן יכולים לבדוק את הכרית במספר דקות ולתת הצעת מחיר

רוב הסיכויים שיש בעיית חשמל קטנה לא סביר שהלך המחשב

אם תרצי אני אשלח אותך למוסך שיוכל לעזור לך בבדיקה הזאת

עוד דבר קטן ...

בעבר הייתה לי ברכב תקלה בכרית אויר

בבדיקה עלה שישנה מן טבעת החלקה על מוט ההגה והיה צריך להחליף

ועלות החלק הייתה 2000 ש"ח לפני מע"מ ועבודה לכן רצוי לבדוק יסודי את המערכת

בהצלחה

פורסם

אייל----הכוונה במחירים לא הייתה אלייך אלא ל- srack שיש לו כנראה דוד עם מוסך...:wink: שמר - אמרתי לה שתתקן הכל , הכל ואני נותנת לה מחיר מזומן +מזמינה אותה לקפה ...והיא לא מוכנה . היא חושבת שתצליח למכור את האוטו ככה.

אה....ועדיין לא מצאתי את הפרצופים הבוכים . תצטרך ללמד אותי :?:wink:

אז אתם אומרים שלשלוח אותה לצ'מפיון המורשה לעשות רק את הבדיקה לכריות אוויר ואז נהיה יותר חכמים (ומי ישלם על הבדיקה 200 ש"ח אני ????)

דרך אגב, אני לא מאמינה שהיא עדיין חושבת על ההצעה שלי.

היא לא החזירה לי תשובה לגבי ההצעה .....מה לעזאזל הולך פה . אין הרבה פריירים כמוני בשוק !

(פרצוף בוכה)

girl on wheels

פורסם

היא חזרה אליי עם המחיר שלה :

49,000 וכל התיקונים עליי - כולל הכריות אוויר.

כלומר: 2 פנסים קדמיים להחליף, ידית הילוכים, חלון, צמיג, סמלים קדמי ואחורי , דוד עמעם והסיכון של הכריות אוויר.

מה נראה לכם?????

girl on wheels

פורסם

מזכיר לי שכשחיפשתי בזמנו רכב, יצא לי לראות פולו שנכנסה חזיתית בעמוד והפגוש + מכסה מנוע מכופפים בצורה שלו, הרכב מוזנח מבפנים ומבחוץ, אבל מה, הוא היה יד ראשונה עם 40 אלף ק"מ שנת 97, והבעלים לא הסכים לרדת בשקל רק בגלל עובדה זו והתעקש למכור את הרכב כמו שהוא.

אולי כדאי שתבדקי רכבים אחרים , לא בעיה יחסית למצוא פולו רגילה משנת 2000 יד ראשונה.

מצד שני אם כל הריג'קטים מצריכים השקעה של עד 1000 ש"ח , הייתי לוקח את הרכב וזהו.

דרך אגב, אני לא רוצה להיות שוביניסט, אבל נשים מוכרות הן בדרך כלל מאוד עקשניות ולא מוכנות להוריד את המחיר בשקל אחד, לא משנה מה מצאו ברכב... יש לי נסיון עם כמה כאלה.

דרך אגב, הפולו שאת קונה היא עם מנוע 1400 עם 75 כ"ס? או 1600 עם 75 כ"ס?

כלומר מהצורה שנראית כמו שלי או מהצורה החדשה יותר עם לוח שעונים עם תאורה כחולה?

כי יש שני מחירונים שונים מהותית עבור שני הדגמים הללו !

כי בשנת 2000 התבצעה מתיחת פנים באמצע השנה

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היא חזרה אליי עם המחיר שלה :

49,000 וכל התיקונים עליי - כולל הכריות אוויר.

כלומר: 2 פנסים קדמיים להחליף, ידית הילוכים, חלון, צמיג, סמלים קדמי ואחורי , דוד עמעם והסיכון של הכריות אוויר.

מה נראה לכם?????

שנני את המשפט הבא , חזרי עליו עד שתוכלי לומר אותו בבטחה , ואז התקשרי אליה ואמרי בקול רם וברור :

"תודה ושלום..." (או שפשוט חסכי לעצמך את השיחה).

אל תחשבי על 400 השקלים של הבדיקה. התיקונים יעלו לך פי כמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...