Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגנון הנהיגה ומחיר הדלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים באמת מוגזמים, ובאותה נימה - אתמול באמת עברה במוחי המחשבה שבגלל מחירי הדלק אולי יפחתו מספר תאונות הדרכים בגלל מהירות...

פרופגנדה סמויה? :|

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו אל תחששו שילדון ערסוואת יגנוב לכם את הספויילר/מערכת/טסות/סמל/ראש מנוע-מחק את המיותר,

תחששו שהוא יבוא עם צינור וירוקן לכם את הטנק כמו באותה מהירות לפחות כמו ששברולט קפריס תעשה זאת.

כי לו זה יותר משתלם...:roll:

פורסם

טוב, כנראה שאצלי המצב השפיע הכי הרבה:

באופניים אין שעון טורים, את הרכב שלי העברתי לרשות אבי היקר, ובסופי שבוע או כשיש צורך אני נוסע באוטו כאשר הדלק על חשבונו, ולא, לא מושך טורים, ולא בטיח, זה כואב.

אמנם הוא משלם, אבל זה משפחה, זה לא מישהו זר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
המחירים באמת מוגזמים, ובאותה נימה - אתמול באמת עברה במוחי המחשבה שבגלל מחירי הדלק אולי יפחתו מספר תאונות הדרכים בגלל מהירות...

יפה מאוד שלד!

זה בערך מה שאמרתי לפני יותר מחצי שנה, כשמחירי הדלק עברו את מחסום ה-5.2 בערך.

"תוצאות לוואי" לעליות מחירי דלק הן בין היתר - נהיגה רגועה יותר, פחות תאונות דרכים קטלניות (לראיה - משבר הדלק בשנות ה-70 בארה"ב), פחות כלי רכב פרטיים על הכביש, פחות זיהום אוויר....

במקביל רק צריך לדאוג לתשתית טובה של תחבורה ציבורית ואנחנו אירופה!!!

סליחה, נסחפתי....:roll:

פורסם

גם לך שטפו את המוח ?

מהירות גבוהה היא לא הסיבה לתאונות, צאו מזה.

פורסם

אני את רוב הנסיעות שלי (לעבודה וחזרה) עושה עם המאזדה 3 פזומט מהעבודה.

שאר הנסיעות אולי כואבות קצת בכיס,אבל כשקניתי את האוטו ידעתי שחיסכון בדלק לא יהיה,ועכשו אני לא מתלונן על זה.

את סגנון הנהיגה לא שיניתי.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

פיתרון פשוט:

אפשר לסבול יום אחד ולנסוע באוטובוס או במונית שרות, ככה מתקזז מחיר עליית הדלק וגם איזה כיף לחזור לרכב אחרי יום של אוטוסוים\מוניות, ואז אין צורך בשום סגנון נהיגה.

כמו כן להשתמש פחות במזגן, הוא גם שואב דלק וגם מסרס את הרכב.

פורסם
אני את רוב הנסיעות שלי (לעבודה וחזרה) עושה עם המאזדה 3 פזומט מהעבודה.

שאר הנסיעות אולי כואבות קצת בכיס,אבל כשקניתי את האוטו ידעתי שחיסכון בדלק לא יהיה,ועכשו אני לא מתלונן על זה.

את סגנון הנהיגה לא שיניתי.

האם מדובר ברכב שבסמלון?

פורסם
שלום

גם לכם זה קורה?

גם עליכם מחיר הדלק השפיע בצורת הנהיגה?

מה זה השפיע, חבל"ז.

בתור בעלים של אימפרזה טורבו הדבר הכי מבאס בעולם זה לשמוע את המגדש ולחשוב

על כסף לדלק...:bigcry:

STI 2004

פורסם
גם לך שטפו את המוח ?

מהירות גבוהה היא לא הסיבה לתאונות, צאו מזה.

כוונתי היתה שמספר התאונות הנגרמות כתוצאה ממהירות מופרזת, תרד, עקב עליית מחירי הדלק.

(מחסור בסימני פיסוק עקב חוסר עירנות, עמכם הסליחה)

פורסם

דווקה במגזר שלי זה לא ממש מורגש . אני אישית ממש לא חושב על מחירי הדלק פעמיים בשבוע ב 50ש"ח וזה כולל טיול סופ"ש. (חרוז?)

אולי קצת פחות אלומנים ופלדה (שלא לדבר על הגלגלים ) יחזירו לכם את שימחת החיים .(מה שוב חרוז ?)

Dead but dreaming

• תוכן חדש...