Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגנון הנהיגה ומחיר הדלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

אולי קצת פחות אלומנים ופלדה (שלא לדבר על הגלגלים ) יחזירו לכם את שימחת החיים .(מה שוב חרוז ?)

:shock:

צריך להכניס חוק חדש לתקנון הפורום:

נא לא לכתוב בפורום בעת שימוש בסמים קשים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי הסגנון רגוע רוב הזמן, בגלל מחירי הדלק. לצערי לרכבים שאני נוהג עליהם ומותקן בהם פזומט, אין יותר מ-60 כ"ס ביום טוב.

ד"א, ברוח שרשור זה, הבדיחה הידועה מספרת שבאימפרזה STI צריך לשים את השעון של הדלק באמצע ולא את הטורים...

פורסם

נכון שמחירי הדלק כואבים בכיס - אבל זה לא בא על חשבון בטיחות. אני נוסע עם מזגן ובהתאם למהירות, נכון שהכי טוב לנסוע רק על ממיר מומנט (הכי חסכוני), אבל אין מה לעשות. רכב זה לוקסוס וצריך לחיות בהתאם.

שאני רואה שאני צריך לצאת עקיפה, או לתת טיפה יותר גז כדאי לצאת ממצב לא נעים - אני לא חוסך.

מתמודדים עם הבעיה ולא נכנעים לה:

• רוקנתי את הבגאז' מדברים לא נחוצים למעט ארגז שמכיל מים, מברגים, סכין יפני, נוזל קירור ועוד.
  • לחץ אויר מתאים
  • וקצת פחות רגל על הדוושה
  • ובקרוב הרכב יעבור ניקוי אינג'קטורים ככה שאני מצפה להרוויח טיפה או שתיים של דלק בימים שלאחרי.

בעיר אני משייט על 40-50 קמ"ש

בבין-עירוני 60-70 קמ"ש

על כביש מהיר אני משייט בתחום שבין 90 ל-100 קמ"ש, שבתרגום לטורים זה 2500-2700rpm

(כל הנסיעות עם מזגן עם מזגן)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

כל כך מבין אותכם

כמה פעמים אני מוצא את עצמי גולש רחובות שלמים בניוטרל ולוחץ על הגז מינימום שלא יהיה שום מאמץ ל המנוע שיקח בדיוק ורק את מה שהוא צריך כדי להתקדם הלאה

אופנוען

פורסם
:shock:

צריך להכניס חוק חדש לתקנון הפורום:

נא לא לכתוב בפורום בעת שימוש בסמים קשים.

זה לא בגלל הסמים ,זה בגלל החום בקסדה .

(אם אתה צריך עוד פרטים כדי להבין למה התכונתי ,אז סמים זה לא הבעיה הכי גדולה בפורום )

Dead but dreaming

• תוכן חדש...