Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעונים

skipa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

יש לי רנו טווינגו והלוח שעונים בה הוא דיגיטלי וכאמור אין בה מד סל"ד חום מנוע שמן וכו' ורציתי לדעת

כמה אמור לעלות סט של 1 2 3 שעונים כאלו והיכן ניתן לקנות וכמה ההתקנה עולה...

תודה, בן

רנו טווינגו - קטנה ירוקה ועצבנית !

פורסם

אני מת"א בארץ... אשמח אם תכוון אותי למשהו באזור מרכז

אני לא רוצה משהו הכי יקר זה סה"כ בשביל לקבל קצת קנה מידה בגלל שאין לי דרך לדעת את זה ככה בצורה האורגינלית של האוטו

תודה, בן

פורסם

תודה רבה על העזרה...

עוד שאלה קטנה שאולי אתה גם יודע כמה אמור לעלות סאן רוף?.... ואיפה אפשר למצוע מידע על זה

שמעתי שיש איזה מושב או משו כזה שעושים שם סאן רופים אבל לא יותר מזה.. ואם יש דבר כזה עדיין סאן רוף ידני?

תודה, בן

פורסם
תודה רבה על העזרה...

עוד שאלה קטנה שאולי אתה גם יודע כמה אמור לעלות סאן רוף?.... ואיפה אפשר למצוע מידע על זה

שמעתי שיש איזה מושב או משו כזה שעושים שם סאן רופים אבל לא יותר מזה.. ואם יש דבר כזה עדיין סאן רוף ידני?

תודה, בן

מושב גנות

http://www.sunroof.co.il/

מגאן קופה 1.6

פורסם

תודה רבה לכם על העזרה!!!!

תמשיכו לעזור לאנשים מסכנים שזקוקים למידע :)

• תוכן חדש...