Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני נהגת חדשה מחפשת לרכוש את הרכב הראשון שלי, תקציב די נמוך של עד 30,000

אני מחפשת בעיקר רכב אמין, חסכוני (סטודנטית) עם נפח מנוע של לפחות 1500 (גרה באזור הררי ואנהג בעיקר באזורים כאלה)

קצת אבודה בים של עצות ודעות. 

מה יש לכם להגיד על סוזוקי קרוס אובר, שנתונים 2012-2015

אל מול מאזדה 3 שנתון 2012

מבחינת אמינות, בעיות אפשריות, חווית נהיגה...

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי nuphar
פורסם (נערך)

אם את לא חייבת רכב משפחתי תחפשי לך מזדה 2 הדור החדש 2015+ אולי להוסיף כמה אלפים אבל זה לגמרי שווה את זה

עריכה אחרונה על ידי Stavik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לסוזוקי בשנים הללו יש גיר רציף לא אמין, לכן צריך לבדוק האם הוחלף או לא.

מזדה אופציה טובה, הייתי מחפש עם מנוע 2.0 ולא 1.5 שתרגיש חלשה 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא קיים סוזוקי קרוסאובר 2012 - הדגם הופיע ב-2013. ההערה של יוליאן לגבי הגיר נכונה, כי האחריות עליו היא 10 שנים, תגמר השנה לאחרונות המכוניות מדגם זה, והדגם המשודרג (1,400 סמ״ק טורבו) מעבר לתקציב שציינת. מעבר לכך המכונית מרווחת יחסית לאורכה. אם את לא זקוקה לספסל האחורי הייתי בודק את האחות הקטנה (והטיפה יותר יקרה) ויטארה, שעושה שימוש באותו מנוע (אמין מאוד) עם תיבת הילוכים לפנטרית חפה מחסרונות התיבה של הקרוסאובר.

מאזדה 3 דגם 2012 עם מנוע 1,600 סמ״ק תהיה חלשה בהרי ירושלים (היה לי ניסיון בחיפה עם דגם 2010, זהה, חדשה). לטעמי המכונית גם לא נוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

לא קיים סוזוקי קרוסאובר 2012 - הדגם הופיע ב-2013. ההערה של יוליאן לגבי הגיר נכונה, כי האחריות עליו היא 10 שנים, תגמר השנה לאחרונות המכוניות מדגם זה, והדגם המשודרג (1,400 סמ״ק טורבו) מעבר לתקציב שציינת. מעבר לכך המכונית מרווחת יחסית לאורכה. אם את לא זקוקה לספסל האחורי הייתי בודק את האחות הקטנה (והטיפה יותר יקרה) ויטארה, שעושה שימוש באותו מנוע (אמין מאוד) עם תיבת הילוכים לפנטרית חפה מחסרונות התיבה של הקרוסאובר.

מאזדה 3 דגם 2012 עם מנוע 1,600 סמ״ק תהיה חלשה בהרי ירושלים (היה לי ניסיון בחיפה עם דגם 2010, זהה, חדשה). לטעמי המכונית גם לא נוחה.

או סוזוקי xs4

פורסם

אני החזקתי סוזוקי SX4 ומאזדה 3 1,600 שעלו לכביש באותו יום ב-2010. חוץ מהעיצוב החיצוני ה-SX4 היה עדיף בכל פרמטר. אבל זה היה לפני 15 שנה, ושני הדגמים די נעלמו מהנוף.

אגב, האם התקציב שציינת הוא נטו, ויש לך תקציב נוסף לצורך יישור קו (טיפול מיכאני ראשוי) ושימוש שוטף (במיוחד ביטוח), או שמדובר בתקציב כולל? הנתון הזה משנה את המבחר, כי הפעלת הרכב.הרראשונית תעלה כמה אלפי שקלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, Stavik כתב:

הונדה סיוויק אצבק 2012+

זה רעיון ממש טוב, אבל אני חושב שהיא רוצה להחליט בין השתיים.

היא אמרה כבר שהיא שמעה מלא עצות ומסתבר שכבר אמרו לה את זה.

אבל אם היא פתוחה לעוד הצעות אז לדעתי הסיוויק הכי טובה.

פורסם

מה לגבי סוזוקי sx4 סדאן? יש לה 119 כס, היא נראית זוועה אבל הבנתי שאמינה וחזקה. 

כן צריך להתרגל למשולשים שחוסמים קצת את שדה הראיה, השנתון האחרון שלה הוא 2012 או 2013 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...