Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתאריך 11.9.25 קיבלתי בדואר רשום דוח פיקוח עירוני ולאחר שבועיים ב 24.9.25 הבזמן החוקי הגשתי באימייל ערעור/בקשה לביטול הדו״ח, אתמול בדיוק חודש ימים לאחר הגשת הערעור קיבלתי שוב מכתב רשום הביתה והייתי בטוח שהגיע ההחלטה הסופית הרשמית לגבי הערעור אך במקום זה הגיע הודעה שנייה לתשלום הדו״ח (טופס צהוב) עם שינוי והארכה בחודש נוסף ליעד התשלום הסופי, האם זה מעיד שלמעשה הערעור נדחה סופית ועליי לשלם את הדו״ח או שזה פשוט הליך  אוטומטי שהעירייה שולחת אחרי חודש לבעל הדוח כתזכורת במידה והערעור יידחה ועליי לחכות בכל זאת לתשובה והחלטה רשמית מהעירייה בדואר לגבי סטטוס בערעור?

יש לציין שבאתר התשלומים של העירייה עדיין מופיע שסטטוס הדוח נמצא ״בערעור״.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

לא יודע לענות לך, אבל לפני 4.5 שנים הבן שלי קיבל דו״ח חניה. ערערתי באותו יום. כעבור 8 חודשים הגיעה הודעה חוזרת (דואר רשום). באתר הסטטוס היה בערעור עוד שנתיים עד שהתקבלה החלטה סופית (הערעור התקבל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

באתר הסטטוס היה בערעור עוד שנתיים עד שהתקבלה החלטה סופית (הערעור התקבל)

אז לא למהר לשלם כבר עכשיו את הדו״ח כל עוד הסטטוס שלו באתר התשלומים של העירייה נמצא ״בערעור״?לפי החוק העירייה חייבת להתיחס לערעור ולשלוח בדואר רשום הביתה מכתב החלטה רשמי לגבי הערעור?

פורסם

אני עקבתי אחר הסטטוס באתר העיריה פעם-פעמיים בחודש ומצאתי את סטטוס ״התקבל״ לפני שהדואר הרשום הגיע.

אני מבין שהמכתב שקיבלת הוא עודעה ראשונה (הדו״ח המוצמד לחלון לא נספר), ושעדיין אין תוספות.

מציע לך להצטייד בזמן וסבלנות ולהתקשר בתחילת השבוע הבא למחלקה הרלוונטית בעיריה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל עוד הערעור בטיפול אתה לא אמור לקבל שום מכתב מהעירייה, הדו"ח (אמור להיות) מוקפא עד להחלטת התובעת העירונית.

שים לב לתאריכים של המכתבים ששלחו לך - אולי הם נשלחו אליך לפני שהגשת את הערעור.

מצטרף להמלצה ש"ספריאל" רשם, מומלץ על מנת שלא יהיו הפתעות ליצור קשר (טלפוני או פיזי) עם אגף/רשות החניה בעירייה ולוודא שאכן הערעור עדיין בטיפול, ושלא חלילה נדחה הערעור ושכחו לעדכן את המערכת באתר העירוני.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

אני מבין שהמכתב שקיבלת הוא עודעה ראשונה (הדו״ח המוצמד לחלון לא נספר), ושעדיין אין תוספות.

במקרה הזה לא מדובר בדו״ח חניה ולא הוצמד כלום על החלון אלה בדוח פיקוח עירוני(730₪), גם הדוח הראשון וגם ההודעת תשלום השנייה הגיעה בדואר רשום ואספתי את שני הדוחות מסניף הדואר .אין עדיין תוספות ופיגורים מאחר ולא עברו 90 ימים מהדוח המקורי שנשלח בנ11.9.25.

לפני 35 דקות, crazyj כתב:

שים לב לתאריכים של המכתבים ששלחו לך - אולי הם נשלחו אליך לפני שהגשת את הערעור

לא. הגשתי את הערעור ב 24.9.25 בדיוק שבועיים אחרי שקיבלתי את הדו״ח המקורי וההודעה השנייה(טופס צהוב)נשלחה ב 19.10.25 ואספתי אותה מהדואר אתמול ב 23.10.25.

פורסם

בגלל שתאריך אחרון לתשלום השתנה, כנראה דחו את הערעור. אם היה מדובר בהודעה נוספת שנשלחה עם הסכום המקורי, היה אמור להופיע אותו תאריך אחרון לתשלום.

אני מהמר שפשוט לא עדכנו את סטטוס הערעור באתר של העיריה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בירור מול פקיד בעיריה יפתור את הסוגיה.

אני מעריך כמו @fatboy1340

• רעיון טוב! 2

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, fatboy1340 כתב:

בגלל שתאריך אחרון לתשלום השתנה, כנראה דחו את הערעור

ההגיון הבריא אכן אומר כך, אבל שאלתי את הצ׳אט והתשובה שלו 

️ מה בעצם אומר שינוי תאריך התשלום

כאשר העירייה דוחה ערעור, היא אכן נוהגת לשלוח מכתב חדש או טופס צהוב עם תאריך יעד מעודכן לתשלום.

אבל – אותו טופס עצמו נשלח גם במקרים שבהם הערעור עדיין לא הוכרע, כדי “להאריך” את המועד ליתר ביטחון.

במילים אחרות:

שינוי תאריך התשלום ≠ לא בהכרח דחייה

אלא לעיתים רק “הארכה אוטומטית של מועד התשלום” בזמן שהערעור נבדק

שינוי תאריך התשלום ≠ בהכרח דחייה

אלא לעיתים רק “הארכה אוטומטית של מועד התשלום” בזמן שהערעור נבדק

פורסם

לא מכיר שום פרקטיקה כזו מצד עיריה. איזה אינטרס יש לה "להאריך "את המועד כהגדרתך? למה להשקיע מאמצים כדי לקבל פחות כסף? והכי חשוב - לא מעוגן בסד"פ.

פורסם (נערך)
בתאריך 25.10.2025 בשעה 09:59, ישה כתב:

בירור מול פקיד בעיריה יפתור את הסוגיה.

ביררתי כרגע מול מנהל אגף דוחות ורישום בעירייה ונאמר לי במפורש שטרם התקבלה החלטה סופית בערר שהוגש וההליך עדיין נמצא בטיפול ובכל מקרה כשתתקבל החלטה בעניין יישלח אליי מכתב רשום הביתה בדואר.שאלתי אותו גם לגבי ההודעת קנס השנייה שהגיע לי בדואר לפני מספר ימים ונאמר לי שזה הליך אוטומטי שנשלח בכל מקרה אחרי תקופה מהדוח הראשון אבל לא באמת מהווה תשובה רשמית לגבי החלטת הערר.

לפני 19 דקות, אלעדית כתב:

אני היחיד שלא מבין על איזה "טופס צהוב" מדובר?

הודעת תשלום קנס שנייה שנשלחת בדואר נקראת כך כי היא מגיע במכתב על רקע צהוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בטוח שהתאריך על המכתב האחרון, שונה מהתאריך על המכתב המקורי? אם לא קשה לך, תוכל לכתוב את התאריכים שרשומים על המכתבים?

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

בטוח שהתאריך על המכתב האחרון, שונה מהתאריך על המכתב המקורי?

כן בטוח. התאריך במכתב המקורי תשלום הדוח עד 17.11.25 ובמכתב השני(שאספתי מהדואר ב 23.10.25) התאריך שונה והוארך עד 25.12.25.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...