Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן שלי רוצה למכור למישהו אחר את מחשב הגיימינג שלו. לפני כן, מה עושים? מה משאירים? מה מוחקים? האם צריך לפרמט? האם מערכת ההפעלה שעל המחשב נשארת עליו, רק צריך להתאים אותה למשתמש חדש? בקיצור, הוא שאל אותי ואין לי מושג...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כמובן לפרמט עד השלב של הכנסת מפתח (אם נדרש) ופרטים אישיים - את אלה שיעשה הקונה.

לגבי הרישיון למ״ה - לא יודע, לדעתי תלוי האם הגיע עם המחשב או נרכש בנפרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מפרמט, מוחק את כל הקבצים האישיים, מוחק את סל המיחזור, מעתיק כמה סרטים גדולים ואז מוחק גם אותם - ככה מוודא שהקבצים האישיים שנמחקו לא ניתנים לשיחזור. לגבי אופיס אם יש - משאיר לקונה הבא בתנאי שזה רישיון חד פעמי שלא ניתן להתקין מחדש על מחשב אחר ולא משולם עליו רשיון חודשי.

כמובן שמנקה את כל הססמאות מהדפדפנים ואפילו מוחק אותם - משאיר רק את EDGE.

זה מה שאני עושה

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם זה מידע רגיל ואין תמונות אישיות מידי תעשה מה שמיכה אמר

אם יש חומר חשוב עדיף ליצור משתמש מנהל חדש ולמחוק את כל הקיימים 

אני יוצא מנקודת הנחה המחשב עובד על ssd כמו רוב מוחלט של המחשבים שאז חומר שנמחק כמעט בלתי ניתן לשחזור 

אבל אם הוא על hdd עדיף לעשות אתחול לדיסק כי אפשר לשחזר חומר מאוד בקלות

אם יש דיסקים פיזיים נוספים (לא מחיצות) להעתיק את כל החומר ולאתחל אותם בזהירות כמובן 

• אהבתי 1
פורסם

בווינדוס 11 קל מאוד לפרמט ויש מגוון אפשרויות להיקף המחיקה. לא רואה סיבה למה לא להשתמש בזה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם יש דיסק קשיח מגנטי יש תוכנות שמבצעות כתיבה על כל סקטור כדי להקשות על שחזור.

וכמו שכתב אברג׳ל, פירמוט בחלונותֶ10-11 זה לא פרמוט של  XP -  מדובר בפעולה קצרה וזריזה שאינך מבצע עד הסוף אלא עד שמתחיל הקינפוג, שהקונה יעשה כרצונו - שלא יקרא למחשב ספריאל אלא משה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...