Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בצבע שחור

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עם רכב כהה. 5 שנים כבר.
תשמע יש הבדל משמעותי בין בהיר לכהה.

אם האוטו עמד בשמש כל היום, המזגן על פול לא מציל את המצב, חם נורא (אני מדבר עם יולי אוגוסט כן? שאר החודשים סבבה). חשבתי שהייתה לי בעיה במזגן אבל הלכתי בדקתי מדחס, מילאתי גז מחדש והכל. לא השתנה כלום, כנראה שככה זה עם רכב כהה (כמובן יש רכבים עם מזגנים יותר חזקים ופחות).

אגב לגבי ניקיון.

לשטוף אותו קשה מאוד, כל שריטה וסווירל רואים, קשה לייבש. אבל אם אתה יודע את העבודה, רכב כהה שהוא נקי נראה מליון דולר.

דברים שאתה יכול לעשות כדי למזער את החום:
1) להשתדל להחנות תמיד בצל
2) כיסוי שמשה(חובה חובה) \ כיסוי רכב

3) השחרה. מאחורה זה בטוח. מקדימה זה בעייתי בגלל הטסטים ומשטרה, אז או השחרה עדינה 50% או שמעתי שיש מדבקות שקופות שחוסמות UV, קצת יקר אבל יעזור מאוד.

עם זאת, אם הייתי מחפש רכב ספציפי, לא הייתי פוסל אותו על צבע שחור או כהה אחר אם הוא היה מוצא חן בעיניי.

עריכה אחרונה על ידי needforcs
פורסם

אין הבדל משמעותי מבחינת החום ברכב ובתוך זמן קצר, פתיחת חלונות והפעלת המזגן - השהות ברכב נעימה.

היו לי שני רכבים שחורים ואם זה היה תלוי בי - גם הרכב הנוכחי היה שחור (נוהג בסיאט אטקה שמוצעת לציי רכב בצבע לבן בלבד)

פורסם

לי היה רכב שחור, להגיד שמתי לב להבדל ענק ביום שרבי? לא. לכן רכב עם נתונים טובים לא הייתי מוותר.

מה שכן שריטות רןאים בצורה בולטת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי רכב בצבע אפור עכבר, וזו הפעם האחרונה שאני אקנה בצבע כהה. 

פרט ושריטות ועמידות לשמש וקילופים ופיצוצים של הפח ,החום מטורף בקיץ. 

פורסם

לא הייתי קונה רכב שחור לא בגלל שיותר חם בו (מזגן טוב עוזר) אלא בגלל שצבע שחור נשרף בשמש הכי מהר ואם אין חניה מקורה וזה רכב משומש שכבר נסע כמה שנים, אז סביר מאוד שבתקופת הבעלות שלי כבר יופיעו נזקי שמש בצבע ואני לא מעניין להתמודד עם זה. 

אם זה רכב חדש שמתכוונים להחזיק עד כ 5 שנים אז זה לא רלוונטי, אפשר לקנות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...