Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי טויוטה היילקס 2024. 

אני רוצה לשפר את הסאונד. לא למשהו מפוצץ (לא שומע בוויליום מטורף).

הכוונה היא להתמקד בבמה הקדמית, קרי החלפת הרמקולים הקדמיים לסט קומפוננט איכותי יחסית והוספת מגבר.

לגבי סאב - חייב להודות שאף פעם לא הייתי חסיד גדול של סאב. אם הרמקולים החדשים יתנו מענה גם לבס זה מעולה מבחינתי. אז עדיף בלי סאב אבל שתהיה אפשרות אולי להוסיף בעתיד. לא יודע.

מבחינת המגבר - חשבתי ללכת על audison sr 4.300/4.500

רמקולים Audison AV K6 VOCE.

אבל השאלה שלי מתייסחת לחיבור המרכת המקורית למגבר. 

המגברים האלו לא דורשים hi low converter מה שאומר שניתן להתחבר מהמערכת ישירות אליהם.

קראתי לא מעט וראיתי סרטונים. אבל החסם שלי הוא התעסקות בצמה של המערכת המקורית, חשמל לרכב כבר עשיתי פרוייקטים אז פחות בעייתי. גם משיכת חוטים מהמגבר לרמקולים חדשים פחות בעייתי.

ראיתי איזו חברה באוסטרליה שמוכרת צמה שהם הכינו שחוסכת את זיהוי החוטים וההתחברות אליהם ומשם למגבר, אבל הם לא עונים לי למייל אז פחות רלוונטי.

אשמח לטיפים מכם לפישוט התהליך או איזה סרטון טוב שנתקלתם בו שמסביר בעצם איך לעשות את זה נכון (ויחסית קל).

תודה מראש על העזרה.

פורסם

בדוק אם יש מוצר מתאים של Connects2.

לא התעמקתי, אבל יתכן והפלאג ספציפית של הרמקולים, הוא ISO סטנדרטי בהקשר זה.

לחילופין, בדוק אם ל @CarAudio Workshop יש מתאם ישיר לאחד המגברים/מגברים משולבי DSP של Match מבית אודיוטק-פישר (זה לכאורה מתאים). ובהתאם, שנה כיוון למגברים שהם מציעים.

מצד שני, יש מצב שגם לאודיסון יש מוצרים כאלו. משהו כמו זה, שאיני בטוח שאכן מתאים. 

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 8 שעות, Tom_22 כתב:

לחילופין, בדוק אם ל @CarAudio Workshop יש מתאם ישיר לאחד המגברים/מגברים משולבי DSP של Match מבית אודיוטק-פישר (זה לכאורה מתאים). ובהתאם, שנה כיוון למגברים שהם מציעים.

אכן, זו הצמה שתתאים לרכב אם חיבור ישיר  ( molex ) למגברי Match,

בנוסף אנחנו מחזיקים צמה pp-pac 38

אם חיבורי ISO לכל מגבר אחר שתבחר.

בהצלחה.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

תודה על העזרה. 

מישהו מכר את ההארץ  ML Power 5 יד שנייה וקניתי אותו.

ראיתי שהחיבורים שלו מאחורה הם ללא צמה. מה שאומר שאני צריך לנתק את הפלאג הנכון מאחורי המערכת המקורית לזהות את החוטים שמגיעים לרמקולים הקידמיים (ואם ארצה גם לאחוריים) לחתוך אותם ואז להתחבר אליהם עם חוט ארוך שיתחבר למגבר בכניסת הIN. 

העניין הוא שאני מחפש ברשת את דיאגרמת החוטים של מערכת הסטריאו ולא מוצא. טיפים בנושא הזה? איך לזהות את החוטים המדוייקים שיוצאים מהמערכת לרמקולים (הקיימים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני בסוגיה דומה לשלך. 

אז כמה תובנות שאני עשיתי בתהליך...

את החוטים לא הייתי חותך כדי לא לעשות משהו שיהיה קשה לחזור אחורה נגיד. 

אפשר במקום זה לעשות הלחמה של חוט חדש לחשיפה של חלון קטן מהבידוד של החוט המקורי. מקווה שההסבר מובן... 

דבר שני, בקשר לזיהוי של החוטים זה קצת עבודה באמת, אבל יש כמה שיטות, ואת החוטים לרמקולים אושר לזהות על ידי חיבור סוללת 1.5 לפלוס ומינוס של הרמקול. 

אם אתה ממש לא יודע מה זה מה (כנראה ממה שאני מבין שזה המצב אצלך) לדעתי צריך פשוט לפרק מחברים ולהתחיל לצפצף עם פלוק. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...