Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

סוכן רכב אמר לי שבפריוס פלוס כיון שיש שתי מנועים אז הק"מ מתחלק בין שתי המנועים וזה פחות קריטי לקנייה. הרכב שנת 2017 175,000 ק"מ.

ואם כן עד כמה זה נחשב קילומטראז טוב לרכב כזה?

בדרך כלל אני משתדל לקנות יחס יותר טוב של קילומטראז.

פורסם

גם אם המנוע תקין ברכבים היברידי כדאי מאוד לבדוק את מצב הסוללה.

בנוסף לזה חוץ מהמנוע יש המון חלקים ברכב שעברו 175 אלף ק״מ אז ככה שכדאי לקחת את זה בחשבון ולבדוק בדיוק מה הוחלף מבחינת תושבות/בולמים וכו׳.

עוד דבר שכדאי לבדוק זה את המצב של פנים הרכב.

אישית אני הייתי מוותר על רכב עם ק״מ כלכך גבוה אלא אם הוא נמכר במחיר מאוד מאוד נמוך.

אולי אם תגיד מה אתה מחפש יוכלו לכוון אותך לעוד דגמים.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 19 דקות, Jeka88 כתב:

אישית אני הייתי מוותר על רכב עם ק״מ כל כך גבוה אלא אם הוא נמכר במחיר מאוד מאוד נמוך.

אין בזה מחיר נמוך 

רכב היברידי 7 מקומות, יש לך עוד משהו להציע? 

בגדול זה רכב עם אמינות טובה והוא יכול להגיע בכיף ל-300K ק"מ - כמובן תלוי בתחזוקה נכונה ולא בהזנחה. 

שכן שלי מכר לפני כחודשיים אחד כזה עם 320K ק"מ, נמכר אחרי שבוע בלי להוריד שקל. 

תיקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה, אם הסוללה טובה וטיפולים בוצעו כמו שצריך, אתה יכול לקנות בלב רגוע.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

175 אלף קילומטרים לרכב היברידי  בן  7-8 זה לא הרבה מאוד.

הרכב אמין , לא הייתי מגביל את הקילומטראז' האפשרי אליו ניתן להגיע בשום מספר, בטוח לא ב 300 אלף.

הוא אמין כי זאת טויוטה אחת המוצלחות, בלי קשר לכמות המנועים.

הרכבים האלה נמכרים הרבה מעל המחירון ( לפעמים עשרות אלפי שקלים מעל).

אם הרכב המדובר תקין ( עם דגש על סוללה) ונמכר אפילו כמה אלפים מעל המחירון,  הייתי הולך על זה.

אין רכב מקביל עם 7 מקומות לפריוס פלוס, יש רכבי בנזין אמינים ( ורסו, אאוטלנדר,  קיה קארנס).

אם לא נוסעים הרבה, אפשר במקום פריוס פלוס לקנות את אחד מאלה שרשמתי, יעלו כנראה פחות מאותו השנתון)

אני בעלים של טויוטה ורסו עם 290 אלף קילומטרים, הרכב לא מרגיש עייף בשום צורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נוסע כמו חדש לא אומר כלום.

יצא לי לנסוע בכאלו רכבים בבודפשט עם 600 אלף ק״מ, אכן מנוע, גיר וסוללה מקוריים, השאלה מה הוחלף מסביב ובאיזו תדירות.

בכל אופן תא הנוסעים מתעייף ושאר הרכיבים מתעייפים, אין שום סיכוי שהרכב הזה עם 400 אלף ק״מ נוסע כמו רכב שיצא עכשיו מהסוכנות, המושבים כבר עייפים, מתלים, בולמים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 15 שעות, noamcars כתב:

כיון שיש שתי מנועים אז הק"מ מתחלק בין שתי המנועים

זה חרטוט יפה.

לא היתי חושב על זה לבד.

אז אולי בגלל שיש 4 גלגלים הבלאי מתחלק ב-4?

ובלי ציניות, אם הרכב עבר x ק''מ, אז גם המנוע בנזין עבר x ק''מ וגם החשמלי.

ולעניין השרשור, זה ק''מ גבוה אבל לא באופן קיצוני. אישית אם הרכב היה במצב טוב והיסטורית טיפולים מתועדת זה לא היה מרתיע אותי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...