Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למידה שלך אחי קנה לפני 4 שנים Yokohama S-306 והוא מאוד מרוצה, עלה לו 800 ש"ח לרבעייה (צמיגי אלימלך בבאר שבע אבל יש אותם גם לאוטודיפו). כרגע הוא גם רוצה להחליף והוא נוטה לקנות שוב את אותם צמיגים כי הוא ממש מרוצה מהם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנתי האם אתה מדבר על אנטון או על פנצריית יוניברס :???:

בהחלט לא מובן :|

יש מצב טוב שהוא מתכוון לאנטון...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באסטרה הקודמת שהיתה לי (כמו שלך) היו צמיגים של GOOD YEAR דגם GT3. אחלה צמיגים! עלו לי 250 שקלים לצמיג כולל איזון והרכבה. אמנם הם לא נקנו בנס ציונה, אבל זה דגם נפוץ וזה בערך מחירם.

ניתן לשים צמיגים יותר רחבים ולהגדיל את גודל הג'אנט, אבל תדע שצמיגים במידות יותר גדולות עם חתך נמוך עולים הרבה יותר. לא תראה מחירים כמו 250 שקלים לצמיג.

חבר עם אסטרה 1994 1.4 ליטר קיבל אישור הגדלה. אם אני לא טועה המידה החדשה היא 195/50/15. לא תוכל לקנות צמיג סביר במידה הזאת עד 1000 שקלים לרבעיה.

זה הרכב:

Picture016_1.jpg

פורסם
בהחלט לא מובן :|

יש מצב טוב שהוא מתכוון לאנטון...

גם אני לא מרוצה במיוחד מאנטון.

אווירה של שוק, אין יחס ולא פעם הם עשו לי פאשלות בצמיגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם אני לא מרוצה במיוחד מאנטון.

אווירה של שוק, אין יחס ולא פעם הם עשו לי פאשלות בצמיגים.

כן - קראתי לא מעט על איכות העבודה שלו.

הוא זול וככה גם נראית העבודה שלו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
400 שקל ל 4 צמיגים , תוכל לומר בבקשה איזה סוג?

כנראה סיני, אם שכחתי את החברה, כנראה שהיא לא כזאת מפורסמת...

אבל צמיגים טובים וחדשים בחצי מחיר שיהיו טובים לפחות יותר משנה שנתיים, מה רע?

לפי אבא שלי (הוא החליף צמיגים לפני כשנתיים), אפשר להביא מאנטון גם צמיגי פירלי\מישלין בלא יותר מ500 600 שקלים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ן דוד הביא משם 4 צמיגים של קומחו ב-2000 שקל לג'אנט 17.

225 קדמי, אחורי 235.

למען האמת, המחיר היה קצת אחרי דיבורים עם מוסכניק של בן דוד, אבל זה המחיר.

בוא נומר את זה ככה. בלי הדדיבורים זה היה בסביבות ה-3000.

אנמטון באמת חזקים. גש אליהם. יש להם מה להציע.

פורסם
ממליץ בחום על אנטון ביפו, אבא שלי קנה משם בזול והוא מרוצה מאוד (400 שקל בערך ל4 צמיגים).
מקיוסי כוונתך בוודאי לצמיגים לאופנים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
למידה שלך אחי קנה לפני 4 שנים Yokohama S-306 והוא מאוד מרוצה, עלה לו 800 ש"ח לרבעייה (צמיגי אלימלך בבאר שבע אבל יש אותם גם לאוטודיפו). כרגע הוא גם רוצה להחליף והוא נוטה לקנות שוב את אותם צמיגים כי הוא ממש מרוצה מהם.
צמיגים מעולים ומומלצים מאד

יש לי 4 כאלה-2 קידמיים קניתי לפני חצי שנה באוטודיפו כולל הרכבה ואיזון עלו לי 530 ש"ח

בשבוע שעבר החלפתי זוג יוקוהמה אחוריים S736 ישנים שנראו במצב כמעט חדש ללא סדקים פיצוצים והחריצים עדיין עמוקים לאחר 4 שנים ו 80000 ק"מ אך ורק עקב גיל

ניצלתי את המיבצע שהיה באוטודיפו בשבוע שעבר למידה שלי-זוג ב-400 כולל התקנה ואיזון.

מאד מאד מאוד מרוצה!-יוקוהמה מעולים: אוחזים,נוחים, ומאד שקטים.

ניצן

פורסם
מקיוסי כוונתך בוודאי לצמיגים לאופנים!

בברכה

צביקה

צביקה ידידי היקר, אני רציני לגמרי! אם אבא שלי לא שמר קבלות, כשאני אעשה אצל אנטון את הצמיגים (באוטו הזה, או הבא שלי בע"ה ) אני אראה לך קבלות!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ממליץ בחום על אנטון ביפו, אבא שלי קנה משם בזול והוא מרוצה מאוד (400 שקל בערך ל4 צמיגים).
אנטון ביפו? א-נ-י לא הייתי מתקרב לשם. למה? תקרא את זה ותבין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71736

400 ש"ח לרבעיית צמיגים נישמע ממש לא הגיוני לצמיגים איכותיים, לך תדע ממתי הצמיגים האלה, או אם זה לא זיוף או משהו כזה, גם אם זה צמיגים פשוטים דוגמת אליאנס זה עדיין לא הגיוני.

איתמר

• תוכן חדש...