Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Daniel car systems כתב:

יש דיספי מוגברים של 4 ערוצים ו6 או 8 ערוצי עיבוד שיתנו מענה במחיר הזה

אפשרי להכניס דיספי מוגבר כמו מה שהתכוונת אליו בתקציב שלי, כשלוקחים בחשבון שאני מעדיף סאב חזק יותר + מונובלוק פשוט? (לדוגמא הסאב של אינפיניטי שצורף למעלה באשכול, 500 וואט rms)

כמובן בלי לרדת ברמה של הקומפוננטים הקדמיים, ועדיין להשאיר משהו בשביל קומפוננט/קואקסיאל פשוט מאחורה על המגש

פורסם
לפני 5 דקות, Tigerstyle כתב:

אפשרי להכניס דיספי מוגבר כמו מה שהתכוונת אליו בתקציב שלי, כשלוקחים בחשבון שאני מעדיף סאב חזק יותר + מונובלוק פשוט? (לדוגמא הסאב של אינפיניטי שצורף למעלה באשכול, 500 וואט rms)

כמובן בלי לרדת ברמה של הקומפוננטים הקדמיים, ועדיין להשאיר משהו בשביל קומפוננט/קואקסיאל פשוט מאחורה על המגש

סט אחורה זה מיותר לדעתי האישית 

עדיף לתעל את הכסף אחרת

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 12 שעות, BEEKER כתב:

משום מה כל המוצרים מופיעים בתוצאות כשהם משווקים בחנות זהה.

מקסים בעיניי.

בטח יד הגורל.

כשהנהלת הפורום חסרת ישע, ״הגורל״ לוקח את העניינים בידיים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם
לפני 17 שעות, BEEKER כתב:

משום מה כל המוצרים מופיעים בתוצאות כשהם משווקים בחנות זהה.

מקסים בעיניי.

בטח יד הגורל.

אני האחרון שאפשר להגיד עליו בפורום שהוא לא אובייקטיבי

יש חנויות שמיבאות יבוא מקביל במחירים שלא באים טוב ליבואנים הרשמיים בעין.

אם זה חוסך לצרכן כסף מה טוב .שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

החנויות האלו נותנות שירות טוב לקהל הלקוחות שלהם , ולתחרות בשוק בכלל.

ולעיתים מציעות מוצרים בעשרות אחוזים פחות מהיבואן הרשמי.

הקישורים הם לגוגל ולא עוברים על חוקי הפורום 

כל אחד מוזמן לרכוש ציוד באיזה חנות שנראית לו כראות עיניו.

פורסם
לפני 7 שעות, Daniel car systems כתב:

סט אחורה זה מיותר לדעתי האישית 

עדיף לתעל את הכסף אחרת

מיותר ברמה של להוציא גם את הרמקולים המקוריים מאחורה? לחבר אותם להגברה של המסך? או פשוט להשאיר לא מחוברים...?

ד''א כמה בדרך כלל לוקחים על התקנה? יצא לי להתקין מערכת דרך חנות מסויימת, לקחו מחיר דיי בדיחה וההתקנה הייתה יחסית טובה. בערך 700 שקל להכל, וכמובן מדובר על קומפוננטים מקדימה, קואקסיאלים מאחורה, מגבר 4 ערוצים עם גישור לסאב וסאב. (בעצם המגבר 4 ערוצים מגביר את הסט מקדימה ואת הסאב בגישור, הקואקסיאלים מקבלים הגברה מהמסך מולטימדיה)

מיותר לציין שהתוצאה יצאה לא מדהים, אבל לא בגלל ההתקנה

פורסם
בתאריך 13.9.2024 בשעה 16:33, Tigerstyle כתב:

התחדשתי באיביזה 2017, רכב ראשון

אני מקציב עד 7000-8000 גג, להכל ביחד

קומפוננטים, DSP סביר, מגבר + מונובלוק אם אצטרך וכמובן סאבוופר (או שניים)

אני מוכן ללכת גם על דברים יד 2, בעיקר על אלמנטים ופחות מגברים יד2 (אבל לא שולל)

אין לי ידע טכני בהרכבה בכלל

יותר לכיוון הSQ. לא יודע אם אוכל לדחוף בידוד לדלתות בתקציב הזה

יש לציין שהרכב ישאר אצלי גג של הגג שנה וחצי ולכן לא יודע כמה יש טעם להשקיע בבידוד. את האלמנטים והמגברים וכו' אוכל להוציא ולהעביר בין רכבים, את הבידוד בדלתות פחות...

באיזה כיוון כדאי ללכת?

כרגע ברכב של המשפחה יש קומפוננטים של JL, סאב של JL ומגבר קטנציק של אלפיין.

הקומפוננטים דיי זבל. אם כי גם אין DSP נורמלי לכוון אותם (יש רק את המעבד קול בתוך המסך מולטימדיה) 

הסאבוופר ממש טוב אבל חלש, JL W010 כלומר 10 אינצ'

הקומפוננטים שמותקנים ברכב של המשפחה הם JL C3-650

זה הרכב הראשון שלך? 

כמה זמן אתה מחזיק ברישיון נהיגה? - באופן כולל, הייתי מציע לך במידה ואתה פחות מחצי שנה על הכביש - תלמד לשמוע את הכביש קודם כל לפני שאתה מפסיק לשמוע אותו בכלל - ואם מערכת טובה, את תפסיק לשמוע אותו. 

היות וגם ציינת שהרכב ישאר אצלך גג שנה שנה וחצי - הייתי נמנע מכל התקנה שתצריך לבנות חלקים ברכב בין אם בהדפסות או פיבר וחירור שלו ומתמקד בעיקר במיקומים המקוריים שהרכב מאפשר לבצע בהם התקנה - סט שני חלקים על DSP משולב הגברה אקטיבית ואולי סאב וופר אחד טוב ומונובלוק (אלא אם כן האינטגרטור יכלול גם ערוץ מונו מספק וזה נאמר בספק). 

בידוד של הדלתות? בלי זה - אל תטרח - פשוט תישאר עם מערכת מקורית, כן רכב ראשון לא רכב ראשון - נוסע חודשיים איתו נוסע שנתיים  - תבודד את הדלתות הקידמיות. 

ואם הקישורים כאן ימשיכו להוביל לאותן תוצאות השרשור ינעל - מקווה שתבינו. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

זה הרכב הראשון שלך? 

כמה זמן אתה מחזיק ברישיון נהיגה? - באופן כולל, הייתי מציע לך במידה ואתה פחות מחצי שנה על הכביש - תלמד לשמוע את הכביש קודם כל לפני שאתה מפסיק לשמוע אותו בכלל - ואם מערכת טובה, את תפסיק לשמוע אותו. 

היות וגם ציינת שהרכב ישאר אצלך גג שנה שנה וחצי - הייתי נמנע מכל התקנה שתצריך לבנות חלקים ברכב בין אם בהדפסות או פיבר וחירור שלו ומתמקד בעיקר במיקומים המקוריים שהרכב מאפשר לבצע בהם התקנה - סט שני חלקים על DSP משולב הגברה אקטיבית ואולי סאב וופר אחד טוב ומונובלוק (אלא אם כן האינטגרטור יכלול גם ערוץ מונו מספק וזה נאמר בספק). 

בידוד של הדלתות? בלי זה - אל תטרח - פשוט תישאר עם מערכת מקורית, כן רכב ראשון לא רכב ראשון - נוסע חודשיים איתו נוסע שנתיים  - תבודד את הדלתות הקידמיות. 

ואם הקישורים כאן ימשיכו להוביל לאותן תוצאות השרשור ינעל - מקווה שתבינו. 

יש לי כ5 שנים נסיון על הכביש, זה הרכב הראשון שבבעלותי ולא של ההורים

במידה וכן הולכים על הדפסת תלת מימד, זה לא יהיה רלוונטי להעביר את הטוויטר/מיד-טוויטר עם ה"בית" שלו לרכב הבא?

אני חד משמעית לוקח בחשבון את העברת המערכת בין רכבים. בלי זה, חבל על הכסף שלי.

לגבי בידוד קדמיות, מה פחות או יותר טווח המחירים?

פורסם

הדפסות תלת מימד יכולות להיות כאלו שיתאימו ספציפית לרכב הנוכחי ויכולות להיות כאלו שיעברו איתך מרכב לרכב. 

אז תלוי במה תוכנן - בסופו של דבר כשתמכור את הרכב זו תהיה החלטה שלך איך למכור אותו - בין אם תרצה להחליף את הקורות לשלמות אם בין אם תמכור אותו עם המערכת או שתמכור אותו עם קורות שיש בהן חורים. 

לגבי בידוד ועלויות זה תלוי במתקין וזה תלוי בכמות החומרים ובאילו חומרים יהיה שימוש - אין לזה "מחירון" למעט אולי החומרים עצמם אבל אני מניח שאם אתה לא מבצע את הבידוד בעצמך אתה תשלם איפשהו בין ה1500-2500 שקלים לבידוד שיכלול שכבת בוטיל, שכבת CCF, טיפול בצמות, מהדקי ניילון ואטימת מעבר אוויר בין הרמקול לבין צידו הפנימי של הדיפון. אבל שוב - אין לזה מחירון ידוע - השארה בלבד. 

לפחות במינימום תדאג לכך שהמשטח מאחורי הרמקול יהיה מטופל, המשטח עליו מותקן הרמקול יהיה מטופל ומעבר האוויר בין הרמקול לפנים הדיפון - יהיה מטופל גם כן אבל בחום, מאוד מאוד בחום - אמליץ על להשקיע בידוד מלא לדלתות הקידמיות. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...