Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע אותו מנוע, לא לגעת באוטו הזה !

גם רכבים שהוחלף בהם המנוע לא מבטיחים שזה לא יקרה שוב ושוב ושוב.

על הדרך לא רק המנוע מושפע אלא גם הטורבו שובק חיים טרם זמנו.

מדובר ברכב חולה מהבסיס וההשפעה ממשיגה גם על ערך הרכב כמשומש

• רעיון טוב! 2
פורסם

יש לנו מעל 140,000 ק"מ בהונדה סיוויק שנת 2017 מנוע 1.0 ליטר אוטומט, טיפולים והחלפת שמן בזמן(אפילו החלפת שמן ממש ממש שמגיעים ל 0 ק"מ) ואין שום בעיות.

פורסם
בתאריך 2.9.2024 בשעה 19:13, FoxLight כתב:

יש לנו מעל 140,000 ק"מ בהונדה סיוויק שנת 2017 מנוע 1.0 ליטר אוטומט, טיפולים והחלפת שמן בזמן(אפילו החלפת שמן ממש ממש שמגיעים ל 0 ק"מ) ואין שום בעיות.

הרווחת אתה אחד מאלו שעדיין לא סבל מהבעיה. סטטיסטית אחד מכל 5 מנועים שנמכרו בארץ כבר הוחלף, ככול שהשנים יעברו והרכבים יצברו קילומטרים כך גם יעלו המספרים ויגיעו לאחוזים גבוהים יותר.

ממלית לך לחשוב על להפטר מהגוויה הפוטנציאלית לפני שתמות אצלך.

• מעניין 1
פורסם

לפי הכתבה הנתונים מתבססים על משרד התחבורה.

לאור העובדה שלא כל מי שיש לו בעיה במנוע מחליף אותו, אלא לפעמים מבצע 'רק' אוברול (וכך היה במספר מקרים עליהם שמעתי) שהינו תהליך שלא בא לידי ביטוי ברישום במשרד התחבורה, שיעור הכשל גבוה אף יותר...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

וזה לפני הוצאות נלוות כמו טורבו שהולך על בסיס קבוע, לפעמים עוד לפני המנוע כך ששיעור מדגשי הטורבו המהווים הוצאה ניכרת והוחלפו ככול הנראה גבוה עוד יותר ממספר המנועים שהלכו.

פורסם (נערך)

רק אוסיף שכששקלתי לרכוש סיוויק ידנית שאלתי את המוסכניק שלי שבירר עם חבר שלו שעובד במוסך יבואן של הונדה והוא אמר להתרחק מה 1.0 (בלי קשר לתיבה).

אני עם ה 1.5 למעלה משנה (שנת 2020). לא תקלות אבל עם צורך להחלפת שמן תכופה בהחלט. ידעתי את זה מראש אז אני לא מתייחס לזה כתקלה אבל זה בודאי חסרון מבחינת הטרחה וגם יש לזה עלות.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם
לפני 18 שעות, razi_pazi כתב:

רק אוסיף שכששקלתי לרכוש סיוויק ידנית שאלתי את המוסכניק שלי שבירר עם חבר שלו שעובד במוסך יבואן של הונדה והוא אמר להתרחק מה 1.0 (בלי קשר לתיבה).

אני עם ה 1.5 למעלה משנה (שנת 2020). לא תקלות אבל עם צורך להחלפת שמן תכופה בהחלט. ידעתי את זה מראש אז אני לא מתייחס לזה כתקלה אבל זה בודאי חסרון מבחינת הטרחה וגם יש לזה עלות.

רזי האם ידוע לך הסדר הפשרה לגבי נושא הטיפולים של המנוע שלך ?

אם לא אז שווה לך לחפש לגבי זה, מגיע לך הנחה/ הנחות בעלויות של שמן מנוע בטיפול הבא של הרכב שלך

פורסם (נערך)

במעורפל

ראיתי כאן ובתקשורת התייחסות כלשהיא לעניין זיכוי של טיפול אחד של החלפת שמן. לא התעמקתי בפרטים ולא ברור לי האם זכאי.

התקשרתי למוסך יבואן והם לא ידעו על מה מדובר. התקשרתי לארצי ולפי מספר רכב אני לא זכאי...

אבל זה בהחלט שווה בדיקה חוזרת. אתעמק בזה לקראת הטיפול הבא

תודה על התזכורת בכל מקרה

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...