Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

בנסיעה פיג'ו 307 אוטומט מירוחם למשאבי שדה נדלקה לי נורה של i בתוך משולש כתום והרכב לא סחב בעליות והרגיש שלא מחליף הילוך ונשאר בטורים גבוהים כל הזמן (יש מצב של גיר במצב חירום). עצרתי בצד והגיע בחור מידידים שחרר כבלים במצבר והחזיר למקום והנורה נעלמה וההילוכים התחילו לעבוד שוב כרגיל והגעתי למשאבי שדה. האם אני צריך להזמין גרר ודחוף להכנס למוסך או יש אפשרות נסיעה חזרה עם האוטו לירוחם ואז להגיע למוסך (זמן נסיעה 25 דקות). תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לפי התיאור שלך רוב הסיכויים שזאת תקלה של ויסות לחצים בגיר. 

יש להתחבר עם סורק תקלות ולאמת את הנושא.

כשהרכבים האלה היו חדשים התקלה נבעה משסתום ויסות לחץ תקול.

אני לא יודע כמה ק"מ הרכב שלך עבר ומה ההיסטוריה שלו אבל זה יכול להתחיל משסתום ויסות לחץ ועד שיפוץ גיר.

לגבי נסיעה עם הרכב? כל עוד זה לא דולק - אין בעיה. אל תסע ככה לאורך זמן כשהגיע במצב חירום.

דרך אגב, מספיק כיבוי והדלקה של הרכב ואין צורך בניתוק של המצבר. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...