Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,
תקלה שחוזרת אצלי במנוע ההיברידי של יונדאי סונטה 2018, הבנתי מחיפוש ביוטיוב וכל מיני פורומים שזו בעיה נפוצה וכל אחד מסדר אותה בדרך אחרת.
אשמח לעצות וטיפים כיצד לסדר או לדעת מה בדיוק הבעיה.
אני יודע שאם אלך עם זה למורשה ירצו להחליף סוללה בלי באמת לבדוק מה הבעיה האמיתית.

כשאני מקבל את התקלה אני עוצר את הרכב ומכבה מנוע, מניע אחרי דקה, ההודעה נעלמת וממשיך לנסוע.
מנורת המנוע נשארת דלוקה ל2 3 נסיעות ואז נעלמת.

אשמח לעזרה, בשורות טובות.

WhatsApp Image 2024-01-19 at 11.52.01.jpeg

עריכה אחרונה על ידי naweb
פורסם
לפני 12 שעות, naweb כתב:

הבנתי מחיפוש ביוטיוב וכל מיני פורומים שזו בעיה נפוצה וכל אחד מסדר אותה בדרך אחרת.

אני מבין שאף אחד מאלה שמסדרים את הבעיה, לא הולך למוסך שמכיר את הדגם?

מה הם ממליצים לעשות? מעניין לשמוע.

לפני 12 שעות, naweb כתב:

אני יודע שאם אלך עם זה למורשה ירצו להחליף סוללה בלי באמת לבדוק מה הבעיה האמיתית

אם כך הדבר, אתה לא חייב להסכים .

אתה יכול לבקש שיבדקו את הבעיה האמיתית.

אם לא רוצים, תודה ולהתראות.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש לי תקלה במערכת היברידית סונטה מודל 2018  - באופן זהה למה שתואר כאן: 

תחילה התקלה הופיעה ספוראדית - כל כמה חודשים - כיבוי-הדלקה היה פותר את הבעיה וגם החיווי היה נעלם אחרי כמה נסיעות. לאחרונה תדירות התקלה עלתה בצורה דרסטית - עד כדי איבוד היכולת לנסוע בצורה נורמלית. הכנסתי את הרכב לבדיקה למוסך של יונדאי והם קבעו שהמנוע החשמלי הלך בגלל פריצה בבידוד. עלות מנוע חדש מיצרן היא כמובן אסטרונומית (<20K+החלפה) וגם מנוע מ'יבוא' - (שהתברר כמנוע שהיה בשימוש) עולה המון (~10K כולל החלפה).
נכון לעכשיו מצאתי מנוע מרכב מושבת ואני הולך להחליף אותו - כולל הגיר שהוא יושב ממש עליו - בעלות פחותה בהרבה.
דעות / רעיונות אחרים?

עריכה אחרונה על ידי דני 019283
פורסם (נערך)
בתאריך 3.3.2026 בשעה 16:48, רפי לין כתב:

אולי כדאי לקבל חוות דעת שנייה במקום אחר שמא האיבחון של המוסך שגוי או כדי לאמת אותו.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

בהחלט - הלכתי למוסך אחר לקבל second opinion - ממש לא רץ מיד להחליף חלק כה מהותי. אעדכן לגבי הממצאים.
ואני מהמרכז.

עריכה אחרונה על ידי דני 019283
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 3.3.2026 בשעה 15:13, דני 019283 כתב:

דעות / רעיונות אחרים?

בתאריך 19.1.2024 בשעה 12:50, naweb כתב:

הבנתי מחיפוש ביוטיוב וכל מיני פורומים שזו בעיה נפוצה וכל אחד מסדר אותה בדרך אחרת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...