Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לקרוא פה על אנשים שלא ידעו שיש פיטמה נסתרת ברכב שלהם לניקוז אוויר ולא הבינו למה האוטו מתחמם וכו'.

ובוא, האוטו הזה קוקילידה לגמרי!

בכדי להחליף מנורה צריך לפרק חצי אוטו

בכדי למלא גז במזגן צריך לרוקן את השמן הגה כוח מהמיכל ורק אז יש גישה- לא תרוקן הכל ישפך כי צריך להרים ולהזיז אותו ב90 מעלות.

לך תדע אם השוודים לא חשבו על איזה טריק הזוי משלהם

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

טוב, אין מענה פה אז התקשרתי למוסך ארתור.

אין להם מידע לתת לגבי שחרור אוויר

ממשיכים הלאה- כל כמה זמן להחליף נוזל קירור?

-מה מספר רכב בבקשה?

נותן.

ממתין

- אין צורך להחליף נוזל קירור יש להוסיף לפי  חוסר.

קולטים?

מוסך מורשה וולוו אומר ככה.

אני חוזר ואומר על המשפט שלי,כל רכב אספנות שהזדקן במדינת ישראל {לא אחד שקנו בארה"ב והביאו לארץ} צריך לתת לו את מלא הכבוד שהצליח לשרוד עם מיטב מכונאי ארצינו הגרועים ביותר,באמת. חוץ מכמה יחידי סגולה, המכונאים פה תת תת תת רמה.

שום דבר לא השתנה משנות ה80-90. אל תחליף שמן,אל תחליף נוזל קירור- שים מים מהברז,שמן גיר? מי נוגע בכלל.טיימניג? המצאה של המפעל אין צורך בארץ

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש הבדלים בנושא הזה בין מנועים שונים, ויש מכוניות שקריטי לעשות בהן ניקוז בדרך מסויימת.

לגבי הוולוו יש מלא מידע ברשת, ראיתי שיש ביוטיוב או בswedespeed.com הרבה מידע.

על פניו נראה שאין צורך בתהליך מיוחד רק להשלים כמות נכונה אחרי נסיעות ראשונות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...