Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה: עשיתי ניסוי . כאשר המנוע קר ואני נוסע ופותח את המצערת ומשלב הילוכים נכון לטורים ולמהירות ולתנאי הדרך האוטו לא מצלצל . אבל אחרי עבודה של 40 דקות עם המנוע האוטו די מצלצל [בעיקר מהילוך שלישי ורביעי שאני מאיץ] גם שרק אני וחבר יושבים בו ללא עומס וללא עליות רציניות.לא מצלצל בצורה רצינית

ככה שלפי זה אני מסיק שזה לא בעיה של כיוון הצתה [הצתה מאוחרת] . בדקתי רדיאטור הוא לא סתום[משנת 92 האוטו עבד רק אם נוזל ירוק ולא מים מהברז] לא ניראה לי שיש בעיות עם תחנת הדלק שלי כי היא אמינה ואני מתדלק בה שנה ואבא שלי כבר 10 שנים ואין בעיות. התרמוסטט שלי אני צריך לבדוק . אולי להחליף לאחד רגיש יותר.

בכל מקרה בנסיבות הללו אילו המלצות יש לכם שעליי לבדוק לפני שאני נותן למוסך המורשה להיתסכל ולהתחיל במלאכת השחיטה של ארנקי .

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פתור את הבעיה בשיטת האלימינציה מן הקל לכבד:

תיבדוק חום מנוע בטמפרטורת עבודה ותקינות מערכת הקירור.

תיבדוק את התערובת אם היא לא עניה מדי.-תבדוק כיוון הצתה ותאום מנוע.

שפוך K44 לחצי מיכל דלק ולאחר כ עד 1000 ק"מ נסיעה תחליף שמן+פילטר-אם עדיין מצלצל חזור על הטיפול פעם נוספת.(חיפוש בפורום ליותר פרטים)

בצע שיפוץ קרבורטור.

כמעט בטוח שאחת מן הפעולות הנ"ל תפחית\תבטל את הצילצולים.

(אלא אם כן יש בעיה בראש המנוע).

ניצן

פורסם

בד"כ רכב קר לא יצלצל.

אם הרכב שלך לא מתחמם יתר על המידה, סביר להניח שזה בכל זאת כיוון ההצתה או כוון שסתומים.

שים לב - כיוון הצתה עושים רק כאשר המנוע חם.

כוון שסתומים אפשר גם כשהמנוע רק וגם כשחם אבל הנתונים אז שונים.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תודה לשניכם , אני יקח זאת בחשבון .

מדובר במנוע 1.1

פורסם

תגידו יש מצב שהלך לי היוניט חום ? מזייף לא פותח את הוונטה בזמן הרצוי וכדומה?

מה אתם אומרים? שווה להחליף את היונט חום על הדרך [עלות של כ50-70 שח נגיד] ואולי זה בעצם הבעיה ? אין לי סתימות במערכת הקירור ואין נזילות .

פורסם

QUOTE=asafay1]תגידו יש מצב שהלך לי היוניט חום ? מזייף לא פותח את הוונטה בזמן הרצוי וכדומה?

מה אתם אומרים? שווה להחליף את היונט חום על הדרך [עלות של כ50-70 שח נגיד] ואולי זה בעצם הבעיה ? אין לי סתימות במערכת הקירור ואין נזילות . יוניט חום לא פותח וסוגר וונטות, או נותן לך קריאת חום מנוע בלבד!

יוניט מאורר מפעיל ומפסיק פעולת מאוורר!

במידה ורכבך לא מתחמם ורק מצלצל פעל לפי הסדר שהפעולות שניצן הדריך אותך!

ואל תחפש את המטבע מתחת לפנס!

פעל לפי מה שרצוי ולא לפי מה שמצוי!

בהצלחה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צבי , לפי דברייך היכול להיות שאולי מקור הבעיה שלי יכול לנבוע מיוניט מאווררים לא תקין ?[מהיכרות עם הרכב שלי הוונטה עובדת במצב אחד בו היא עובדת על פול מהירות והיא נידלקת כעבור זמן רב]

כידוע לך אצלי ברכב אין שעון חום אלה רק מנורה של חום מנוע בתצורת STOP . היא לא נידלקה לי אף פעם במהלך הזמן שהרכב ברשותי!

לצורך העניין האוטו עבר לפני 3 חודש טיפול 10 כולל הכל.בנוסף חשבתי שמדובר בכיוון הצתה[מאוחרת]אבל התופעה לא מתרחשת ב20 דקות הראשונות כאשר המנוע עובד.

תודה צבי על שיתוף הפעולה והעזרה.

פורסם
ככה: עשיתי ניסוי . כאשר המנוע קר ואני נוסע ופותח את המצערת ומשלב הילוכים נכון לטורים ולמהירות ולתנאי הדרך האוטו לא מצלצל . אבל אחרי עבודה של 40 דקות עם המנוע האוטו די מצלצל [בעיקר מהילוך שלישי ורביעי שאני מאיץ] גם שרק אני וחבר יושבים בו ללא עומס וללא עליות רציניות.לא מצלצל בצורה רצינית

ככה שלפי זה אני מסיק שזה לא בעיה של כיוון הצתה [הצתה מאוחרת] . בדקתי רדיאטור הוא לא סתום[משנת 92 האוטו עבד רק אם נוזל ירוק ולא מים מהברז] לא ניראה לי שיש בעיות עם תחנת הדלק שלי כי היא אמינה ואני מתדלק בה שנה ואבא שלי כבר 10 שנים ואין בעיות. התרמוסטט שלי אני צריך לבדוק . אולי להחליף לאחד רגיש יותר.

בכל מקרה בנסיבות הללו אילו המלצות יש לכם שעליי לבדוק לפני שאני נותן למוסך המורשה להיתסכל ולהתחיל במלאכת השחיטה של ארנקי .

תודה מראש.

בצע ניסוי:

כשהרכב מתחיל לצלצל, משוך את הצ'וק והמשך בניסוי לעוד 2-3 דקות.

אם הצילצולים נעלמים עם הצ'וק - אתה צריך ניקוי וכיוון קרבורטור.

במידה ולא, המשך לפי ההמלצות של קודמיי (44K, כיוון הצתה וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק , אני יבצע זאת מחר בבוקר כדבריך.

*אגב את הניסוי הספציפי שלך לבצע כאשר הרכב הגיע לטמפ עבודה ולא "קר" . במילים פשוטות בזמן השיגרתי בו הצילצולים פוקדים את ריכבי[כ 20 דקות לאחר התנעת המנוע]?

*עוד שאלה-כמה למשוך את הצוק?[רבע ,חצי ,שלושה רבעים? כמה ?]

תודה

פורסם

*אגב את הניסוי הספציפי שלך לבצע כאשר הרכב הגיע לטמפ עבודה ולא "קר" . במילים פשוטות בזמן השיגרתי בו הצילצולים פוקדים את ריכבי[כ 20 דקות לאחר התנעת המנוע]?-כן בהחלט

*עוד שאלה-כמה למשוך את הצוק?[רבע ,חצי ,שלושה רבעים? כמה ?]-עד השליש,יותר מזה יכבה לך המנוע, כיוון שאתה חונק את כניסת האויר ומעשיר מידי את התערובת.(המנוע הרי חם).פחות מזה ,זה לא יהיה אפקטיבי כי הפרפר לא יתחיל להיסגר,רק הטורים יעלו(הם עולים לפני שהפרפר מתחיל להיסגר).

תודה

איציק,

רעיון טוב לעשות "קרוס" על תערובת עניה,לא חשבתי על זה :smile: .

ניצן

פורסם

תודה לך ניצן ושוב תודה לכל מי שנתן ידו ועזר לי בתרד. מחר אני יעדכן עם תוצאות ואשמח לאחר מכן לקבל חוות דעת נוספת שלכם בהתייחס לממצאים.

תודה.

פורסם
צבי , לפי דברייך היכול להיות שאולי מקור הבעיה שלי יכול לנבוע מיוניט מאווררים לא תקין ?לא![מהיכרות עם הרכב שלי הוונטה עובדת במצב אחד בו היא עובדת על פול מהירות והיא נידלקת כעבור זמן רב]

כידוע לך אצלי ברכב אין שעון חום אלה רק מנורה של חום מנוע בתצורת STOP . היא לא נידלקה לי אף פעם במהלך הזמן שהרכב ברשותי!

לצורך העניין האוטו עבר לפני 3 חודש טיפול 10 כולל הכל.בנוסף חשבתי שמדובר בכיוון הצתה[מאוחרת]אבל התופעה לא מתרחשת ב20 דקות הראשונות כאשר המנוע עובד.

תודה צבי על שיתוף הפעולה והעזרה.

בצע את הניסיון עם של נסיעה עם צוק משוך כ2שליש ממהלכו בפי שאיציק הסביר לך ודווח שוב בפורום באם הצלצול נעלם!

בשלב זה תעזוב את יוניט המאוור!

בברכה

צביקה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

*אגב את הניסוי הספציפי שלך לבצע כאשר הרכב הגיע לטמפ עבודה ולא "קר" . במילים פשוטות בזמן השיגרתי בו הצילצולים פוקדים את ריכבי[כ 20 דקות לאחר התנעת המנוע]?

*עוד שאלה-כמה למשוך את הצוק?[רבע ,חצי ,שלושה רבעים? כמה ?]

תודה

כל עוד אתה לוחץ על הגז, נניח חצי דוושה (מאיץ תחת עומס) - תמשוך לפחות חצי.

כמובן שלנסות את זה רק לאחר 20 דקות כשהמנוע כבר חם ואתה מתחיל להרגיש את הצילצולים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...