Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בנסיבות מצערות, מישהו התנגש באישתי וההונדה סיוויק 2011 הנאמנה שלנו הלכה לעולמה בטרם עת (220,000 ק״מ בלבד).

לצערי, אישתי לא מעוניינת לקנות סיוויק חדשה כי היא הייתה נמוכה לה מידי ולכן מחפשים מחליפה ראויה…

המכונית עתידה להיות בשימוש יומיומי ותעשה בערך 20k בשנה, בעיקר בינעירוני.

חשוב - אוטומטית, בטיחותית, אמינה ויכולה להכיל שלושה זאטוטים מאחור (על בוסטרים וכיסאות בטיחות).

לא חשוב - גאג׳טים, כל מה שרשור לנראות.

בונוס אבל לא דיל ברייקר - בגאז׳ גדול, נוחות נסיעה וחסכונית בדלק.

התקציב הוא כ50k.

כרגע מתלבט בין שלושה דגמים - סוזוקי Sx4, יונדאי i35 או רנו פלואנס דיזל.

אשמח לשמוע את דעתכם עליהם או אם יש לכם הצעה אחרת.

בתודה מראש.

פורסם

ה SX4 נראית לי קטנה מדי.

יכול להיות שהייתי מחפש סטיישן כלשהי, יונדאי i40 יכולה להיות מתאימה, אם כי הן מאוד מבוקשות. 

פיאט טיפו כנראה תיכנס בתקציב, ותהיה ממודל גבוה יחסית, לא יודע אם המושב האחורי יתאים לדרישות. 

סיטרואן C4 פיקאסו, רק בגירסת מנוע 165 כ"ס, היא המשפחתית המושלמת לדרישות שלך, אבל ייתכן ותדרוש אחזקה מעט יותר קפדנית. 

אם הסתדרתם עם סיביק, אולי קיה פורטה, הכי חדשה שמוצאים? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם שקט נפשי חשקה נפשך אני הייתי מוציא מהמשוואה את הC4 (ולא נכנס לדיון האין סופי על אמינותה),

אכן פורטה, I35 מתאימות
הפלואנס טובה חסכונית ומרווחת אבל אם עיקר הנסיעות הם עירוניות אני הייתי מוותר בגלל הגיר.

הSX4 צרה כנראה ש3 כסאות לא יכנסו מאחור.
הקורולה מעט יקרה אבל אמינה ומרווחת ודי דומה לקוראניות.

אם תמצא אונסיס היא מגלה שרידות מעולה וטיפה יותר מרווחת מהקורולה, דומה לה זאת המאזדה 6.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה רבה על התשובות.

אני מבין שהיונדאי i35 והקיה פורטה הן בגדול אותה המכונית, האם יש בכל זאת יתרונות ברורים לאחת מהן?

עיקר הנסיעה הוא בינעירוני ולכן נראה לי שהפלואנס היא מתמודדת ראויה, מכיוון שהיא דיזל אני ארשה לעצמי להסתכל על מכוניות עם קילומטראז יותר גבוה, למה כדאי לשים לב בבדיקה?

בתודה מראש! התשובות שלכם ממש עוזרות לי.

פורסם

הפורטה זולה יותר ותוכל לרכוש אחת חדשה יותר לעומת היונדאי. בנוסף יש לה פתחי מיזוג אוויר למושב האחורי בכל גרסאות הדור השני מ-2013 והלאה לעומת יונדאי i35 שקיבלה כאלה רק במתיחת הפנים בשנת 2014.

• תוכן חדש...