Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מתעניין ברכישת מרצדס B200 דיזל משנתונים 2016-2018 כרכב יומיומי קבוע לאשתי

טווח הקמ שראיתי הם בין 250,000 ל-300,000 קמ

אשמח לקבל חוות דעת בעניין?

תקלות או מחלות ידועות?

תודה מראש....

פורסם

נשמע מעניין ....

יש לי חבר שקנה מרצדס מונית עם 400 אלף קילומטר 

היום אוחז ב550 אלף ללא תקלות מיוחדות אלא רק בלאי טיבעי,

ככה הוא אמר לי אם זה יעזור לך. 

בהצלחה

פורסם

קודם כל הb200 יהיה קצת קשה להשיג.. יותר מצוי הc220 או הe220.

דבר שני, מן הסתם בהתחלה תצטרך לעשות יישור קו לרכב ובמרצדס זול זה לא..

דבר שלישי, קח בחשבון שמן הסתם רוב הנסיעות של הרכב לא היו בינעירוניות אלא יותר עירוני עם עצירה כל חצי שעה ממוצע, פתיחות דלת פי 100 יותר מרכב פרטי וכו'

מה שאני רוצה להגיד, שהבלאי במונית גדול יותר מפרטי גם בלי להתחשב בקמ

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

מניסיון לא אישי, אבל של חברה קרובה שקנתה b200 לפני כמה שנים(היא גם קנתה רכב בן 6-7)

עם כמה שהרכב מפנק, כיסאות עור, חומרים בתא הנוסעים באיכות גבוהה מאוד, לא טיל בליסטי אבל יש כוח ללא מאמץ

הרכב האכיל אותה מרורים עד שהיא השביתה אותו אחרי 3 שנים בערך, לא זוכר מה בדיוק היה רגיש, אבל זה היה נפוץ לראות אותה מגיעה מגיעה לעבודה ברכב של אחותה כי הרכב יהיה 3-4 ימים במוסך.

הטראומה הייתה קשה כל כך שהיא עברה לתחבורה ציבורית.

אבל זה מקרה אחד כמובן.

ממליץ בחום לחכות לחוויות ממקור ראשון.

• תוכן חדש...