Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בדיוק חזרנו מחופשה של כמה ימים וממש "שמחנו"  לראות כמה השכנים התגעגעו. למעט השפשוף בפנס נראה לי שאין יותר מדיי עבודה לפחח. מה שכן, הייתי רוצה להפשיט את הפגוש מכל החיישינים, פנסי ערפל, גריל וכו'. ז"א לא לצבוע בעזרת מיסוכם. איזור חדרה עפ רדיוס של 20 ק"מ.

כאמור, אשמח לקבל המלצה.

תודה רבה,

20220817_120158.jpg

20220817_120138.jpg

20220817_120133.jpg

20220817_120127.jpg

20220817_115934.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אל תטרח. בשבוע הבא ינשקו אותך שוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בעיה. פשוט, מניסיון מר, הפגיעות האלה מצטברות של אחת כל 3 חודשים. הפסקתי להתיחס אליהן. לא מוכן להשקיע מאמץ כל כך גדול בחתיכת פלסטיק.

אם מדובר בפח שנחשף (והתמונה של קשת הגלגל לא ברורה) זה סיפור אחר, אם הפריימר ירד חייבים לצבוע כדי למנוע חלודה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מכיר שלמוסך עדי בחדרה יש מחלקת פחחות (לא מכיר או שמעתי על טיבה), אבל אם כבר מישהו יידע איך להוריד את הפגוש מבלי לפגוע בחיישנים (ולחבר אותם חזרה אחר כך) הייתי סומך עליהם יותר מאשר על כל פחח רנדומלי (מכיוון שהם מורשי יבואן).

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, sperial כתב:

אין בעיה. פשוט, מניסיון מר, הפגיעות האלה מצטברות של אחת כל 3 חודשים. הפסקתי להתיחס אליהן. לא מוכן להשקיע מאמץ כל כך גדול בחתיכת פלסטיק.

אם מדובר בפח שנחשף (והתמונה של קשת הגלגל לא ברורה) זה סיפור אחר, אם הפריימר ירד חייבים לצבוע כדי למנוע חלודה. 

הרכב מודל 2015 וזה השפשוף הראשון. כנראה שיש לנו נסיון קצת אחר.

לפני 25 דקות, Shay_u כתב:

אני מכיר שלמוסך עדי בחדרה יש מחלקת פחחות (לא מכיר או שמעתי על טיבה), אבל אם כבר מישהו יידע איך להוריד את הפגוש מבלי לפגוע בחיישנים (ולחבר אותם חזרה אחר כך) הייתי סומך עליהם יותר מאשר על כל פחח רנדומלי (מכיוון שהם מורשי יבואן).

מוסך עדי הוא מקצועי ומעולה. פאבל הבעלים גם כן, אדם משכמו ומעלה.

אבל לעשות עבודה כזו במורשה סמל"ת ועוד עבור אלפא?

תודה, אבל נראה לי שנוותר על התענוג :)

יש פחחים טובים שעושים עבודה כזו מתוך שינה. רק מעדיף לקבל המלצות ממקור ראשון.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

חוזר לעדכן, אילן (א.א אילן פחחות איזה"ת חדרה) עשה עבודה מצויינת במחיר שווה לכל נפש. 500 ש"ח.

IMG-20220821-WA0023.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

פורסם

האמת שהוא אמר תלוי במצב, אולי יהיה צורך לפרק פגוש ואולי יהיה אפשרות להסתפק בצביעה מקומית.

כשראיתי את התוצאה והמחיר כבר לא שאלתי שאלות.

העבודה ברמה גבוהה כל כך שקשה להבחין היכן היה השפשוף. טוב שיש תמונות "לפני".

• תוכן חדש...