Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב .

ברשותי פגו 205 92' כידוע . ברכב זה אין שעון טורים והדבר מתגלה כחיסרון כבד כאשר אני נוסע בווליום גבוה . לאחרונה קיבלתי את השעון טורים הבא:[השאלה שלי מופיע בסוף הדיון]

זה השעון:

P5101254.JPG

וזה ה4 חוטים שיוצאים ממנו:

P5101257.JPG

השאלה שלי היא כזו: איך בדיוק אני מחבר אותו[אין לי הוראות אני לא יודע איזה חוט הולך למה. ] לכן אני פונה אליכם בציפיה שתעזרו לי בבקשה לדעת איך אני מחבר את החוטים לאיפה ומה תפקיד כל חוט שצילמתי.

תודה מראש,

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עפ"י מה שידוע לי שעון טוים אמור להגיעה עם 3 חוטים במצב הנ"ל מה שקורה לדעתי זה:

1.+(אדום)

2.-(שחור)

3.כויל

4.תאורה בזמן הפעלת מנורות

sani

פורסם

חוטי מד הסל"ד הנם:

1. שחור - הארקה קבועה מגוף הרכב

2. אדום - + לאחר מתג הצתה (ממתג הצתה פועל)

3. צהוב - + מאורות חנייה לתאורת השעון בליילה.

4. חום - אות סל"ד ממינוס סליל הצתה (ברכב עם סליל הצתה אחד) או מיציאה ממחשב נהול מנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה לכולם לעת עתה , אני יבדוק וינסה את כל אשר הצעתם לי פה. שוב תודה לכולם

[אגב רפי-החוט הוא טורקיז ולא חום..אבל שיהיה...]:wink:

*אפשר לדעת בבקשה מה תפקידו של הבורר הסיבובי במרכז השעון? מה הוא עושה?

פורסם

אני אנחש ואומר שהוא כנראה מזיז את הקו האדום.

תנסה ותראה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כרגע פתחתי את השעון . כפי שאתם תוכלו לראות בהמשך גיליתי כמה דברים שוני ממה שאמרתם לי:

החוט השחור והחוט הירוק מחוברים אל המנורה שמאירה את השעון ,החוט האדום והחוט הצהוב אינם מחוברים וקשורים למנורה . הם מחוברים ללוח בקרה המעוגל [הלוח החום] מכך אני מסיק שהשחור והטורקיז אחראים כרגע לתאורה . והאדום והצהוב אחראים לסוויץ ולקויל. השאלה איזה מבניהם עושה מה

הינה תמונה מצורפת לשיפוטכם:

P5101260.JPG

פורסם

אם ככה אז יש הבדל קטן וצ"ל:

1. שחור - הארקה קבועה.

2. אדום - + ממתג הצתה.

3. ירוק - + מאורות חנייה לנורת השעון.

4. צהוב - אות סל"ד.

זאת בהסתמך על המקובל בחשמל רכב שאדום זה + ועל מה שרואים כחיבורים אל המנורה בשעון ואל מעגל הפעלתו. טוב שפעלת יסודית ופרקת כדי לבדוק.

אני מתפלא שלא צורף פתק עם מקרא והסבר אל השעון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שוב תודה רפי. לא צורף לשעון שירטוט היות וקיבלתי אותו מחבר שבמישפחתו רנו 5 ישנה שנישלחה לפירוק.

יש לי עוד מתג מאחורי השעון [2 מצבים]. מצב ראשון 4-4/2-2 ,מצב שני 4-6/2-3 מישהו אולי יודע מהי פונקציה זו ? [רפי ואחרים.]:-)

פורסם
שוב תודה רפי. לא צורף לשעון שירטוט היות וקיבלתי אותו מחבר שבמישפחתו רנו 5 ישנה שנישלחה לפירוק.

יש לי עוד מתג מאחורי השעון [2 מצבים]. מצב ראשון 4-4/2-2 ,מצב שני 4-6/2-3 מישהו אולי יודע מהי פונקציה זו ? [רפי ואחרים.]:-)

התאמת השעון למספר הצילינדרים שיש במנוע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק , אפשר בבקשה לדעת מה מס' הצילינדרים אצלי ?[205 1.1]

תודה מראש.

• תוכן חדש...