Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב אליהו!
אני כבר 3 שנים בלי הקודנית
200 שקל אצל החשמלאי השכונתי, 20 דקות עבודה ואיכות חיים של להכנס לרכב וללחוץ START
זה מוצר נוראי!

מה עשית עם הספויילר?

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הספקתי להתעסק עם זה, זה נראה רע.

אגב, ראיתי לא מעט סטוניקיות עם אותה בעיה, מעניין אם אפשר לדרוש ריקול או לייצר תביעה ייצוגית.

בנוסף,

אהי צריך להחליף מצבר - מה הדיבור? מה לחפש?

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

תביעה ייצוגית על מה? על צבע שדוהה אחרי 5-6 שנים?

כן, גם אצלי זה לא נראה להיט אבל גם לא נורא, כשימאס לי אקח לציפוי כמו הגג.

מצבר עשיתי מזמן. זה מצבר עצור וסע יקר. אם אני לא טועה סביב 1000 שקל. לקחתי בוש עם שנתיים אחריות. מה שכן, לאחר החלפת המצבר מערכת העצור וסע מעולם לא חזרה לעבוד... אני לא מתלונן! המצבר עבר לדעתי 4 שנים וטפו טפו שרד יפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה דהה ספציפית שם. מזעזע.

וכן זה אלפייה, היום אתקין, מבאס אבל המערכת לא מעניינת אותי היות ואני לא משתמש בה (הסטארט סטופ זבל). כמה ק״מ יש לך כבר?

פורסם

ביצעתי רכישה של מצבר ורטה 60A/680 AGM בעלות אסטרונומית של 1050 ש״ח כולל התקנה ושנתיים אחריות.
דוגרי? המערכת start-stop פשוט פח של זבל שאני לא מבין למה ייצרו אותה. אבל היי, זה מה יש ואני מרוצה באופן כללי מהרכב.

אני עומד על 98000 ק״מ ואני מתחיל לחשוב על רכבים הבאים, ככל הנראה שהבא יהיה היברידי רק בגלל צריכת הדלק שארצה לצמצם. אני עוד לא יודע מתי זה יקרה, אבל אני מרגיש שבעוד שנה - גג שנתיים הרכב יעמוד למכירה.

פורסם (נערך)

אני עם 80. ה start stop כמו שכתבתי כבר לא עובד אצלי מאז החלפת המצבר וזה נפלא.

השנה עשיתי טיפול גדול, כולל מצתים. הרכב בעיקר משמש את אישתי אני בקושי נוהג עליו והיא מתה עליו אז כרגע אין תוכנית להחליף.

הסמל הקדמי פשוט התפרק מהשמש לפני כמה שבועות, היום מצאתי זמן להחליף אותו.

השמש הישראלית לא עושה טוב לרכב.

IMG_6314.jpeg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • מצחיק 1
פורסם

אני עומד על 98 אלף ק״מ. בעוד קצת פחות מ-7 אק״מ אעשה לו טיפול (מה שאמור להיות 120).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...