Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בעלים לשברולט ספארק 2016,אני מעוניין להישתדרג לרכב חדש יותר,וספורטיבי יותר.

אני ראיתי סיאט איביזה 2017 1.0 טורבו במחיר של 50 אלף. האם שווה לעשות תקנייה?היא אמינה? היא נוחה? היא חזקה? הכי חשוב לי זה רכב אמין וחזק שאני יהנה מימנו.

תודה לעוזרים.

תקציב 50 אלף

פורסם

האיביזה חזרה משמעותית, מרווחת יותר, בטיחותית יותר, מושבים הרבה יותר תומכים.

החיסרון זה הגיר הרובוטי שתורם מאוד לביצועים, אך יכול להיות פחות אמין לאורך השנים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, Takilaugshs כתב:

שלום אני בעלים לשברולט ספארק 2016,אני מעוניין להישתדרג לרכב חדש יותר,וספורטיבי יותר.

אני ראיתי סיאט איביזה 2017 1.0 טורבו במחיר של 50 אלף. האם שווה לעשות תקנייה?היא אמינה? היא נוחה? היא חזקה? הכי חשוב לי זה רכב אמין וחזק שאני יהנה מימנו.

תודה לעוזרים.

תקציב 50 אלף

יכול להגיד לך שאני נוהג על איביזה 2016 ואני מרוצה רק תיקח בחשבון את נושא הגיר שזה גם יתרון וחיסרון 

פורסם
לפני 8 שעות, Vork כתב:

יכול להגיד לך שאני נוהג על איביזה 2016 ואני מרוצה רק תיקח בחשבון את נושא הגיר שזה גם יתרון וחיסרון 

העם היה לך תקלות כל שהן,חוץ מהגיר שזה באמת תלוי איך אתה נוהג,הרכב מהיר יחסית לרכבים אחרים?במילים אחרות בתקציב של50אלף אפשר להביא משהו יותר טוב?

פורסם

ביחס לקטגוריה מנוע tsi הזריז ביותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...