Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה פריוס 2010-1013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

בתהליכי קניית רכב.  חבר שיש לו פריוס המליץ לי עליה. הבעיה שהבנתי שבקניית רכב היברידי יש חוקים שונים שאין לי מושג בהם.. אשמח לעזרה כאן. 

מה צריך לדעת שקונים רכב היברידי? 

מה לברר לגבי הסוללה?

יתרונות/חסרונות שלה? 

התקציב הוא עד 40k, האם אפשר למצוא במחיר כזה רכב משתלם?

תודה. 

פורסם

הכלל העיקרי בקניית רכב היברידי משומש (בנוסף לדברים הרגילים בקניית כל רכב) הוא לוודא שהסוללה באחריות. בפריוס אחריות היצרן היא עד 5 שנים אם 100K ק"מ ואפשר להאריך תמורת תשלום עד גיל 12 של הרכב (התשלום כ-400 ש"ח בשנה).

יתרונות הסוללה: חסכוני בדלק
חסרונות: אם צריך להחליף את הסוללה שלא באחריות מדובר על הוצאה של כ-10,000 ש"ח.

לדעתי בתקציב שלך לא כדאי לקנות פריוס.

מה הדרישות שלך מהרכב?  מה הנסועה?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כמו כן מה התוואי הנסיעה שלך?

מה הדרישות? (משפחה וכדומה)

על מה נהגת עד עכשיו?

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)

תודה, אכן ירדתי מזה. 

הצרכים זה רכב מרווח (2 ילדים קטנים ב"ה ואשתי לפעמים יושבת לידם) ואמין. 

עכשיו אני עם רנו פלואנס אבל היא של אבא והחלטתי להחזיר לו אותה ולקנות בעצמי(: 

תוואי נסיעה רגיל, חוץ מלקחת את הילדים לגן וחזור הרכב פעיל בעיקר ביום שישי כשנוסעים לשבת. (נסיעה של שעה בערך). 

אתמול ביררתי על פיאט טיפו 2016. לא הצלחתי לברר מה רמת האמינות של הרכב, אפשר למצוא אותו בקילומטרז נמוך (50-100k) ובאזור  ה35 אלף. האם כדאי? 

עריכה אחרונה על ידי אריאל1111
  • תוכן חדש...