Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים של Kelly

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי לאחרונה רכב בפעם הראשונה בחיים שלי. בבדיקה שלפני הקנייה נאמר לי ששני הצמיגים הקדמיים דורשים החלפה.

התחלתי לקרוא קצת באינטרנט על צמיגים, וזה עשה לי "חררה". הלכתי פשוט למוסכניק שהומליץ לי, והוא הפנה אותי לפנצ'ריה.

הוצעו לי שם צמיגים של חברה בשם KELLY. 

500 שקל לצמיג(כולל עבודה). הייתי צריך לעצור ולערוך בדיקה זריזה בגוגל, אבל בגלל כל הלחץ מתהליך הרכישה של הרכב וכל מה שכרוך בזה, פשוט זרמתי....

כשהגעתי הבייתה, נדהמתי לראות שהמותג הזה, שהוא אמנם מותג-בן של goodyear, כמעט ולא מופיע באינטרנט, וגם בפורום אין כמעט אזכור עליו...

קיצור הוצאתי 1000 שקל, שזה הרבה יותר ממה שהייתי מוציא על "צמיגים סיניים", אבל התחושה שלי היא שקיבלתי משהו לא הרבה יותר טוב. אני חושב שזה הצמיג, מעבר לנתונים הטכניים לא מצוין איזשהו "דגם" בקבלה:

https://www.oponeo.co.uk/tyre/kelly-uhp-225-45-r17-94-w-xl-fp

כמובן הייתי צריך לעשות את הבדיקה שלי פה בפורום לפני הרכישה, אבל זה מה יש....האם נמכר לי משהו סביר, במחיר סביר? לפי המדבקה, דירוג האחיזה הוא C, ודירוג האנרגיה הוא E.

עריכה אחרונה על ידי sheff2k21
פורסם

זאת המידה שלך, כמו בלינק שצירפת?
225/45/17 94W?
אם כן, מכרו לך צמיגי budget במחיר של צמיגי פרמיום ( ב 500₪ ניתן לקנות Goodyear eagle f1 asymmetric 5).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה סביר? שיקחו ממישהו שלא מבין בצמיגים מחיר יקר בפנצ'ריה בארץ? סביר בהחלט.
אלה המחירים במידה שלך
https://tires4u.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=11&width=20
את הצמיג הספציפי אני לא מכיר ( ספק אם מישהו בפורום גם כן).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי..בקיצור עבדו עלי לגמרי. מה אתה ממליץ לי לעשות? זה בטוח בכלל לנסוע על זה, לפחות לתקופה מסוימת?

פורסם

תיסע עליהם , תגמור אותם ( עד לשחיקה או התייבשות ) ותקנה משהו אחר וידוע.

פורסם

תלוי בסגנון הנהיגה. גם לא רשמת איזה רכב יש לך.
זאת מידה עם חתך נמוך. יכולים להחזיק 20 אלף קילומטרים בנהיגה אגרסיבית או 30-40 אלף בנהיגה מתונה.
לגבי האחיזה אין לי מה לרשום - לא ראיתי מבחנים לדגם הזה של הצמיגים.

• תוכן חדש...