Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הבת שלי מחפשת רכב ראשון, צעירה (לא זקוקה למשפחתית), נוסעת גם בעיר וגם מחוץ לעיר (אחת לחודש 120+ ק"מ לכיוון), הכי חשוב לה נוחיות סבירה ואמינות!! הרכב יבדק כמובן (עד כמה שהבדיקות נותנות מידע...). מעדיפה אוטומט (אלא אם יהייה יהלום תשקול ידני), הנחת יסוד שאם לא יהייה מולטימדיה, היא תחליף כדי שיהייה לה דיבורית סבירה ווייז (לא סגורה עדיין על זה).

מספר התלבטויות:
I10 / פיקנטו / בלאנו / מיקרה / ספארק ?

יד 1 2 3 , מאוד מתלבטים לרכבים מהשנתונים הללו האם חשוב?

50 80 100 אלף, עד כמה משמעותי (ברור שנמוך זה טוב אבל נמוך מדי..?)

בתודה, יהודה

פורסם

אם תמצאו ספארק 1.4 בתקציב שלכם היא תתאים טוב מאוד למשבצת.
על פי חוות דעת של בעלי ספארק הרכב בהחלט אמין והוא יותר שקט ונוח מפיקנטו, I10 או מיקרה.
ברמת האבזור LT אין מולטימדיה בLT PLUS יש מוטימדיה לדעתי סינית בהתקנה מקומית.

לגבי הקילומטראז זה תלוי באופי הנסיעה... נסיעה בין עירונית שוחקת הרבה פחות מנסיעה עירונית כי בתוך העיר הרכב כל הזמן מאיץ ועוצר ואז הגיר עובד קשה והמנוע עובד קשה והבלמים עובדים ומערכת ההיגוי עובדת וכו... בבין עירוני הרכב לרוב נוסע במהירות קבוע על סל"ד קבוע עם שימוש מעט בבלמים ותיקוני היגוי קטנים לכן הוא "עובד" פחות קשה.
תשאל את המוכר מה השימושים שלו ברכב איפו הוא עובד לאיפו הוא נוסע וכו... זה יתן לך בערך מושג באיזה טוואי הרכב ננהג אני אישית שומר לעצמי בראש ש10 קילומטר בבין עירוני שווה ערך ל6 קילומטר באופי נסיעה משולב ול3 קילומטר נסיעה בעיר פקוקה. זה לא חוק או משהו אלא העדפה אישית שלי שמצאתי שהיא עובדת לי טוב כדי להעריך מצב של רכב.

פורסם

באזור ה 43 אלף ניתן לרכוש שברולט ספארק ברמת אבזור lt+ בעלת אבזור טוב ומערכת מולטימדיה.

לספארק מנוע החזק בקטגוריה והגם הנוחות לא רעה, בין היותר חסכוניות.

עוד אופציה, יונדאי i10 עם מנוע 1.2, לדעתי הנוחה בקטגוריה, מושבים תומכים, סלון נעים, והמנוע בעל סחיבה סבירה, פחות חסכונית בקטגוריה.

מיצובישי ספייס סטאר, אחת החסכוניות שיש, אמינה ומעט זריזה יותר מהיונדאי או הפיקנטו. גם המרווחת בקבוצה, מנגד תהיה רועשת יותר עם מושבים קשיחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש פה חבר פורום שמחזיק בספארק, איני זוכר אם הוא או מיהו אחר פרסם עלות טיפול קטן, דווקא עלות די זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...