Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יקר מאוד! ואני לא רוצה בלו טופ'.

מצאתי פשוט בעלי אקספרס ב100 שקל.

כולה רוצה לשמוע רדיו דרך TUNE IN שאני נוסע לטיפולים בים המלח. לא למערכת HIEND גם ראיתי סירטון איך מחליפים רמקול קידמי בוולוו- למות! מלא ברגים. אללה אסתור. אז שישארו הרמקולים היבשים.

מה שכן, הפורום הבריטי משעשע ביותר. בדיוק כמו פה. אחד שואל-4 מבקרים אותו ולא עוזרים, אחד צוחק עליו ורבע משתמש עוזר לו.

תראה מה רשם- הרג אותי מצחוק:

Premier Member

Last Online: Today 17:52

4candles posts......

1% credible
99% pointless, random, useless and unfunny guff.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.10.2020 בשעה 21:48, LotusElise כתב:

מבחינת שמע, שומעים מעולה דרך כניסת AUX 3.5MM כבל.

הUSB לא מצליח לנגן מוסיקה. אבל כן מטעין את האייפון. לא מצליח לסנכרן את האייפון למוסיקה במערכת.

אין לי SDCARD לבדוק. אני מבחינתי כל עוד יש לי AUX רגיל פשוט לשמוע רשת ב ועוד כמה תחנות רדיו דרך מכשיר שמחובר לTUNEIN, דרשני. לא צריך יותר. מבסוט.

2.jpg

1.jpeg

1.jpg

3.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

סבבה. שיניתי את הפירמוט לכל שלושת האופציות.

הוא לא קורא את הUSB.

נישאר לחפש SD קארד ואז נדע.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...