Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine and i pod

basss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שאם מחברים ל9835 מתאם מסויים אז אפשר לשלוט דרכו באי פוד ב9855 הבנתי שאפשר לשלוט באי פוד גם ללא המתאם (יש לו חיבור לאי פוד)

עכשיו השאלה שלי היא אם זה מתאים רק לאי פוד או שלמשל זה יתמוך גם ב i river ומכשירים בסגנון??

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני לא יודע איך הבנת את זה, אבל לכל דגמי הALPINE צריך מתאם לiPod, עלותו יחסית זולה בהשוואה לאביזרים של אלפיין - כ-100$.

נראה ככה:

h500KCA420i-f_.jpeg

פורסם

אוקי אבל המתאם הזה מתאים גם למכשירים השונים בשוק לא רק לאי פוד או שזה מתאים רק לאי פוד?

פורסם

בשביל מה לרכוש איי-פוד? גם יקר וגם לא משתלם, יש המון נגני mp3 היום כמו: סוני, קריאטיב וכו' שעושים בדיוק אותה עבודה בפחות כסף. הם גם לא צריכים יציאה מיוחדת, פרט ליציאת אוקס AUX כמובן שבאה בהרבה פאנלים כיום.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

בכלל לא משתלם לפי דעתי. 100 דולר למתאם וקנית אייפוד בנוסף? - קניה לא חכמה במיוחד לפי דעתי לפחות.

נגן mp3 של קריאטיב למשל (30 ג'יגה) במחיר של 1500 שקלים ברוב המקומות בארץ - מתחבר הישר ליציאת ה-AUX ללא שום מתאמים וסיבוכים.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הקניה היא מאוד חכמה בייחוד עם יש לך את האי פוד, אפשרות לשלוט באי פוד מהמכשיר (מהhu)

ולא צריך להסתכל על האי פוד כל שניה לראות איזה שיר....

אז אני מבין שהשליטה היא רק באי פוד ולא במכשירים אחרים....?

דרך אגב למי שמעוניין גם לפיוניר יש מתאם כזה.

פורסם

הבעיה העיקרית באייפוד היא שהוא צריך יציאה בפני עצמו. להבדיל מכל מכשיר חיצוני אחר שפשוט אפשר לחבר ליציאת ה-AUX. ה-ZEN TOUCH של קריאטיב זול יותר ומומלץ יותר מהאייפוד של APPLE, יש בהם אותה כמות אכסון (20 ג'יגה), הקריאטיב הוא עם מסך נגיעה. ההפרש הוא בין 200-300 שקלים.

ליאור

פורסם

נראה לי שאתה לא מבין את הכוונה

גם את האי פוד אפשר לחבר לכניסת הaux אבל אז אתה מעביר שירים וכל שאר הפונקיות דרך האי פוד או כל מכשיר אחר שלא תחבר.

לאי פוד ספציפי יש מתאם שאתה מחבר ואז אתה יכול לשלוט באי פוד דרך הרדיו דיסק

שזה בעצם מה שאני מתכוון והשאלה שלי אם זה אפשרי גם דרך מכשירים אחרים חוץ מהאי פוד?

פורסם

הבנתי את הנקודה. ידוע לי שלמכשירים החדשים של קלריון של שנת 2005 יש כניסת אייפוד במיוחד למכשירים של APPLE ושמה קיימת אופציה לשלוט בתיקיות ובשירים דרך הפאנל, אבל רק בדגמים היוקרתיים.

אם בא לך לדעת את הדגמים אז אילו הדגמים: DXZ756MC, DXZ856MP, DXZ956MC.

מקווה שעזרתי.

ליאור

• תוכן חדש...