Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cb 500 לא מניע

jozepe11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופנוע עמד בגשם לילה אחד ומאז הוא לא מניע,

יש חשמל,הסטרטר בסדר(פירקתי ונתתי פלוס ומינוס ישיר מהמצבר והוא עבד) אבל יש ממסר שבא לפני הסטרטר שמרעיש (כאילו הוא עובד)אבל כנראה לא מעביר מספיק מתח לסטרטר,הממסר הזה מקבל פלוס ישירות מהמצבר ומוציא מתח לסטרטר,משהו יודע כמה מתח הוא אמור להוציא???(הממסר יושב בצד ימין וצמוד לתא מטען(הקטן שיש מתחת למושב) ויש עליו גם פיוז 30 .

כמו כן גם אין נתק כלשהו בחוטים.ניסיתי לתת פלוס ישיר לסטרטר כשהוא מורכב אבל אין שום תגובה חוץ מתיקתוק שמראה שהוא כן מקבל מתח.נסיתי להניע בנסיעה אבל ללא כל הצלחה.

תוך כדי עבודה ראיתי גם שהמיכל שבו יושב הפילטר אויר מלא דלק אבל לא גיליתי שום נזילה-יכול להיות שהוא פשוט מוצף?(ואם הוא מוצף אז למה אין סטרטר?)

פורסם

כנראה שהכל בסדר מסביב,

אבל המנוע/גיר נתפס!!!!

אין לי מושג איך!

אשמח אם תעזרו לי:

איך אפשר לשחרר אותו???

עדיין לא מובן גם הקטע של הדלק שנשפך.

פורסם

שיחרור של גיר תפוס ע"י

שלב הילוך 3 / 2 נעעה את הכלי אחורה וקדימה מיספר פעמים

עבד באוטו שלי תנסה אצלך ותגיד איך הלך

פורסם

אגב רסס חומר ששומר על המגעים החשמליים ונגד קוריוזיה גם WD40 טוב לזה

ותן לרכיב הזה להיתייבש קודם

פורסם
הגיר לא נכנס לשלישי והמנוע פשוט לא מסתובב לא בראשון ולא בשני...

איזה הפתעה...

כאשר האופנוע משולב הילוך הוא לא אמור להסתובב.

איך הגעת למסקנה כי המנוע תפוס?

ניסית אולי להעביר לניוטרל ולגלגל אותו?

זז?

יופי, אם הצלחת להעביר לניוטרל, אז הגיר לא תפוס נכון?

שלב הבא, תעביר לראשון, תן משיכה הגונה אחורה, תחזיר לניוטרל ותנסה להניע.

שלב לשני, משוך מצמד (קלאץ') ונסה לגלגל אותו קדימה. לא זז, קרא לגרר.

זז? יופי.

בזמן שהוא מדרדר/חבר דוחף, נסה לשלב להילוכים גבוהים יותר בתנועה. עובר? יופי.

הגיר לא תפוס, נסה להניע בדחיפה/ירידה (לא כזאת ד.ביל)/משיכת טרקטור.

לא עובד?

אין רעיונות?

בדקת הכל?

מוסך ראית?

אז תראה...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

נכנסים הילוכים רק ראשון ושני,השאר לא נכנסים.

ניסיתי להניע בדחיפה אבל זה לא עוזר ברגע שמשחררים את הקלאץ הגלגל האחורי(שמתחבר למנוע עם שרשרת)פשוט נעצר ונגרר על הכביש עד שנעצר,הוא מן הסתם מסתובב רק בניוטרל,אבל כשדוחפים ומשחררים קלאץ אז הוא לא מגיב המנוע פשוט לא מסתובב!!!

ניסינו גם על ג'ק לסובב את הגלגל ולהכניס הילוך - הגלגל ישר נעצר,ניסינו לסובב את המנוע כשהוא על הג'ק אבל פשוט אי אפשר.

ולמה הכוונה משיכה הגונה אחורה?(ומה המטרה בזה?)

ובניוטרל או כשלוחצים על הקלאץ אין סיבה שהוא לא יזוז אלא אם כן הקלאץ לא מפריד - לא הבנתי מה המטרה בהערה הזו?

פורסם
נכנסים הילוכים רק ראשון ושני,השאר לא נכנסים.

ניסיתי להניע בדחיפה אבל זה לא עוזר ברגע שמשחררים את הקלאץ הגלגל האחורי(שמתחבר למנוע עם שרשרת)פשוט נעצר ונגרר על הכביש עד שנעצר,הוא מן הסתם מסתובב רק בניוטרל,אבל כשדוחפים ומשחררים קלאץ אז הוא לא מגיב המנוע פשוט לא מסתובב!!!

ניסינו גם על ג'ק לסובב את הגלגל ולהכניס הילוך - הגלגל ישר נעצר,ניסינו לסובב את המנוע כשהוא על הג'ק אבל פשוט אי אפשר.

ולמה הכוונה משיכה הגונה אחורה?(ומה המטרה בזה?)

ובניוטרל או כשלוחצים על הקלאץ אין סיבה שהוא לא יזוז אלא אם כן הקלאץ לא מפריד - לא הבנתי מה המטרה בהערה הזו?

ושלישי?

ורביעי?

משיכה הגונה אומרת, פשוט, לעמוד בראשון ואז לנסות להזיז אותו אחורה.

אם המנוע אגב, נתפס לגמרי, אז ההמלצה שלי היא פשוט לגשת למוסך. עדיף שלא תהרוס דברים נוספים.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לאור התיאור, יש לי חשד מסוים שחלל הצילינדר הוצף בדלק והמנוע "נעול הידרוסטטית" .

כלומר, נוזל בניגוד לאוויר הוא לא דחיס ולכן הבוכנה לא יכולה לעלות למעלה כשיש נוזל בצילינדר.

אם זה המצב אז פירוק המצתים יאפשר לך לסובב את המנוע ולראות אם באמת יוצא נוזל מפתח המצת.

ואם באמת זה המצב, אז אתה ממש לא רוצה להקשיב לעצות שקיבלת, ולנסות להתניע בדחיפה (או בעזרת הסטרטר) ללא הוצאת המצת, כי השלב הבא זה שהטלטל יתעקם (BEEN THERE DONE THAT ) .

ישנה עוד אפשרות שעקב דחיסת המנוע הנורמלית אתה לא מצליח לסובב את המנוע בהילוכים הנמוכים, אבל אלא אם כן אתה רוכב מאוד מאוד מתחיל, אתה היית אמור להכיר את ההתנגדות הנורמלית הזו, ולא לדווח עליה כאן, מה גם שמדובר בבוכנות קטנות למדי.

גם התיאור של מיכל מסנן אוויר מלא בדלק, מצביע לכיוון של נעילה הידרוסטטית.

פורסם
שלישי ורביעי לא נכנסים כמו כן גם חמישי

גש למוסך.

אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה שלך, אבל זה משהו בין,

אווווווווף

לבין

פייייייייוווווווווווווווווווווווווו.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אגב, אני מהמר על כך, שלא כדאי לך להתרגש מכך שהגיר לא נכנס להילוכים שלישי ומעלה. מבנה הגיר באופנועים הוא כזה, שהוא מאוד לא אוהב לעבור בין מצבי הילוכים בלי שהמנוע עובד והאופנוע בתנועה.

כשתצליח להניע את המנוע, גם הגיר יעבוד כמו שצריך.

פורסם

הבעיה נפתרה,חנן-ג'יפולוג צדק היה דלק בתוך הצילינדרים ולכן המנוע לא הסתובב,

אחרי ששאבתי את הדלק (כשהמצת מפורק)דחפתי את האופנוע בלי המצת ופשוט יצאו שפריצים של דלק

והאופנוע הניע אחרי שהוצאתי את הדלק מהצילינדר.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך קרה שהדלק זרם לצילינדרים ולפילטר אויר ולשמן ובעצם לכל החלקים כמעט באופנוע?

וחנן,שוב פעם תודה וכן ירבו אנשים כמוך!!!

פורסם

תבדוק אם יש ריח של דלק בשמן(וסביר להניח שיש) ותחליף שמן ופילטר שמן לפני שתהרוס מנוע!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...