Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://jalopnik.com/ferdinand-piech-who-made-the-modern-volkswagen-and-gav-1837591085

ובעברית: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5576289,00.html

מעבר להיותו אבי הפולקסוואגנים המודרניים, הפיכת אודי למה שהיא היום ויוזם הבוגאטי ויירון (ועוד רבה ונטועה היריעה), עוד לפני כן הוא האיש שהפך את פורשה מחברה מנומנמת של מכוניות ספורט למעצמה במרוצי הסיבולת, כשהתעקש להכניס את החברה בשנות השישים לאליפויות הסיבולת והביא צוות של מהנדסים צעירים ומוכשרים, שפיתחו והריצו מכוניות כמו ה-906\קאררה, 908 וכמובן ה-917 האגדית, ובין לבין הריצו את ה-911 בכל סוג מרוצים אפשרי, כולל ראלי.

זה שם את היסודות למה שהתרחש אח"כ בשנות השבעים (934, 935, 936) והשמונים (956, 962), וגם היום, למעשה. מבחינתי, כחובב המירוצים האלו, זו תרומתו הגדולה ביותר.

אה, ואם היה נולד עשרים שנה קודם לכן, היה יכול להיות יופי של נאצי - היה לו אופי קשה בצורה קיצונית. אבל כנראה שרק אנשים כאלה הופכים חברות לאימפריות.

פורסם

התרומה שלו לעולם המרוצים מאוד מעניינת, תודה, לא הכרתי אותה.

מה שכן הכרתי זה התרומה הענקית שלו למותג אאודי שבתקופתו הפך ממותג אפור של רכבים גדולים למותג יוקרה מגוון.

כמו כן, מסע הרכש של חברות רכב נישתיות נעשה בתקופתו בפולקסווגן.

בצד השלילי, אמנם לזה לא נקבל אישור לעולם אבל את לרעתו אפשר לזקוף את ההנדסה מאחורי הפעולות שהובילו בהמשך השנים לדיזלגייט.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

היה פסיכופט. שזה דבר טוב, כי רק ככה מובילים קונצרן לאן שהוא הגיע.

אם יש דובר גרמנית שידע לתרגם את זה, אשרינו:

תראו את הבעות הפנים שלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין לי כוח לתרגם את הכל.

בסוף הוא אומר: אופל לא מעניינים אותנו. אנחנו לא מסתכלים על מספר 4 באירופה, אנחנו מסתכלים על מספר 1 בעולם!

אין ספק שהיה איש מיוחד, שהביא המון טכנולוגית לשיווק מסחרי. ההנעה הכפולה לכביש של האודי קוואטרו זאת רק הדוגמה הראשונה שעולה לי לראש, שבעקבותיו הצליח לסחוף את כל היצרנים בשנות השמונים.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בצד השלילי, אמנם לזה לא נקבל אישור לעולם אבל את לרעתו אפשר לזקוף את ההנדסה מאחורי הפעולות שהובילו בהמשך השנים לדיזלגייט.

זאת שאלה מעולה - האם דיזלגייט ושאר הכשלונות המוסתרים של פולקסווגן קרו בגללו, או בתגובה ליד הקשה שלו, או בניגוד למה שהוא התווה, כשכבר היה זקן מדי להשפיע.

אני בדעה שמדובר באופציה האחרונה, כל הגישה הגרמנית הקלאסית מתפרקת לדעתי - החל משדה התעופה בברלין שלא ייגמר לעולם וכלה באופן עבודה שאני נתקלתי בו באופן אישי בתחומים אחרים לגמרי. המדינה הזאת עדיין רוכבת על איזה שיא של גל, ומתחתיו הכול נרקב ומהר. אימפריות נוטות להתמוטט מבפנים, ולא כתוצאה מכיבוש חיצוני בד"כ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בניגוד למוות של מרקיונה וההתפוגגות הקרימינלית של גוהן, למוות הזה אין השפעה על פולקסווגן.

הייתה לי אאודי A4 מודל 96 - אמצע התקופה שלו כמנהל הקונצרן. אם אני צריך להדביק להם מוטו מייצג על בסיס החוויות ההן אז זה יהיה משהו בנוסח של "הנדסת חסר בתחפושת של הנדסת יתר" וגם דיזלגייט זה משהו כזה.

לזכותו, הוא הביא 13 ילדים. פי 10 מהגרמני הממוצע. התרומה האישית שלו לגרמניה היתה קונסטרוקטיבית במיוחד.

• תוכן חדש...