Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

 

יש לי רכב סיאט איביזה 2016 FR

 

היום הגיע לי בדואר מכתב "קריאה חוזרת" ממשרד התחבורה

"קיימת האפשרות שבמקרה של תאונה בורג הארקה השמאלי של המצבר ייתלש ממקומו ויגרום להפסקת הזרם החשמלי אשר נדרש לשחרור נעילת דלתות הרכב לאחר התאונה"

 

מישהו התנסה בתיקון הזה כבר ?

פורסם

גם אם התנסו וגם אם לא עליך להגיע לאחד מהמורשים לבצע את הריקול. לא בטוח שיוחלף חלק כלשהו אלא רק ייבדק ואולי לא ייגעו בכלום. עליך לבצע את הריקול תוך חצי שנה מרגע שליחת המיכתב אליך ורק קח בחשבון שלוקח בין שבוע לשבועיים עד שזה מיתעדכן במערכת של מישרד התחבורה התיקון עצמו אחרי שהיית במורשה כך שאם יש לך טסט תדאג שזה ייעשה בטווח זמן סביר לפניו.

פורסם

לא הבנתי מה לוקח מספר ימים, עד שמבצעים את הבדיקה או עד שזה מתעדכן?

 

בנוסף אני התקנתי תוכנה לניהול מנוע, הרכב STAGE1 ואני לא רוצה שזה יימחק. אני מבין שאני בבעיה, מה לעשות במצב הזה?

פורסם
לא הבנתי מה לוקח מספר ימים, עד שמבצעים את הבדיקה או עד שזה מתעדכן?

 

בנוסף אני התקנתי תוכנה לניהול מנוע, הרכב STAGE1 ואני לא רוצה שזה יימחק. אני מבין שאני בבעיה, מה לעשות במצב הזה?

 

 

לפי התיאור של ה RECALL שלך התיקון הוא "פיזי" ולא תוכנתי, אין סיבה שימחק ה STAGE1.

פורסם

לוקח בערך כשבוע מרגע סיום התיקון עד שהחומר הרלוונטי מגיע למערכת של מישרד התחבורה. כמובן שבאמצע יש את צמפיון עד שהחומר מגיע אליהם. בסך הכללי כשבוע עד שמיתעדכן בכל המערכות.

×
×
  • תוכן חדש...