Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אתמול פתאום המזגן באוטו התחיל לא לקרר, יוצא קצת ריח רע של שרוף, פתחתי מכסה מנוע וראיתי קצת עשן יוצא סמוך למנוע. כמו כן כאשר המזגן דולק יש רעש מאוד מוזר , וכאשר הוא מכובה אז הכל כרגיל

אשמח להכוונה של הבעיה.

מדובר ברנו מגאן דיזל 2008, הילוכים. תקלה ראשונה במזגן במשך שנה וחצי מאז שיש לי אותו

תודה

[h=1]מזגן לא מקרר , ריח רע של שרוף, וקצת עשן יוצא מאיזור המנוע- רנו מגאן דיזל 2008[/h]

עריכה אחרונה על ידי elikoko
פורסם
נשמע כמו רצועה קרועה.. תן מבט ותעדכן.

הריח הרע , העשן, והרעש המוזר - כל אלה קורים רק כשהרכב דלוק והמזגן מופעל, אבל כשהמנוע מכובה ואני מפעיל מזגן, אז זה עובד סביר, בלי ריח ורעש, רק לא הכי מקרר.

אני לא בדיוק יודע איפה להסתכל ומה לחפש..

פורסם (נערך)

לא אמור להיות מסובך אם אתה יודע איך נראית רצועה.

בכל מקרה אם אינך יודע, גש למוסך, הכי בטיחותי.

ולפי התיאור שלך מתחזקת ההשערה שלי. כיוון שכשאתה מכבה את המנוע רצועת המזגן אינה מסתובבת ומה שאתה קורא לו "להפעיל את המזגן" זה בעצם להפעיל את המפוח שהוא כמו מאוורר.

עריכה אחרונה על ידי moty003
תיקוני איות
פורסם
אבל כשהמנוע מכובה ואני מפעיל מזגן

מזגן לא פועל ללא מנוע.

כשהמנוע מכובה אתה מפעיל מפוח, לא מזגן.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...