Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן שלי הפסיק לקרר ועל פי בדיקת המוסך המרכזי יש צורך בהחלפת היחידה הפנימית והעלות מגיעה ל 30% מערך הרכב.

אני משוכנע כי הוא נפגע בטיפול במוסך מכיוון שלאחר החלפת תושבות המנוע וכשאספתי את הרכב, הבחנתי בריח מוזר אבל לא ידעתי לשייך אותו למזגן וחזרתי למוסך רק לאחר שהיה יום חם והרגשתי שהמזגן לא מקרר מספיק.

במוסך טוענים שלא יכול להיות קשר בין הדברים.

אשמח לעצתכם האם יכול להיות הדבר? ומה הדרך הטובה לבדוק ולתקן.

תודה :-)

פורסם

כדאי לעושות בדיקת לחץ אצל מזגניסט.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מכיוון שמדובר בתיקון לא זול גש לשמוע חוות דעת נוספת אצל בעל מקצוע יעודי ולא בעל מקצוע כללי. אם אתה מהאיזור אוכל להמליץ לך על מזגניסט בחדרה בחסד עליון שיהיה הכי כנה ומקצועי איתך ואולי על הבדיקה אפילו לא ייגבה מחיר. בכל מיקרה אם לאחר בדיקה מקצועית ייתברר שהבעיה אכן ביחידה הפנימית אז אין מנוס מלפרק את כל הדשבורד לצורך החלפת היחידה. ישנם לא מעט סירטונים ברשת על פירוק שכזה בקורולה בשנתונים האלה כך שעם 2 ידיים טובות לא תהיה לך בעיה לבצע עצמאית את ההחלפה. תבדוק כמה עולה החלק בחנות חלפים תחילה. אתה תחסוך לפחות 1500-2000 שח.

פורסם

תודה, החלפה עצמאית לא באה בחשבון, אין לי יכולת כזאת.

אני מאזור המרכז, יש המלצות ממקור ראשון על בעלי מקצוע טובים מאוד?

• תוכן חדש...