Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ליצור שקע USB עם השהיה של כ 15 דקות לאחר סגירת סוויץ.

יש לי שנאי מ 12V ל 5V בשביל להנמיך את המתח ל USB. חשבתי על ליצור את ההשהיה על ידי חיבור של ממסר כלשהו ל ACC, +, -

כאשר חיבור ה ACC יהיה האות להפעלת הטיימר כך שמהרגע בו ה ACC לא יהיה ״חם״ הממסר ימשיך להעביר את ה + למשך 15 דקות ואז ינתק את המעגל. איזה ממסר יוכל להתאים לצורך העניין ?

המטרה היא לחיבור מצלמת דרך בצורה כזו שמצד אחד המצבר ישמר ולא יתרוקן בחניות ארוכות ומצד שני אם חס וחלילה אהיה מעורב בתאונה, שהמצלמה תמשיך לצלם למספר דקות את הדין והדברים שיהיו לאחר סגירת הסוויץ.

אשמח לרעיונות ולקישורים לרכיבים מתאימים

פורסם (נערך)

1. האם יש ברשותך שנאי או ספק כוח מיוצב ל-5 וולט ?

2. מהו הזרם שאתה מתכנן לצרוך מספק הכוח ?

בעיקרון אתה צריך מעגל מבוסס על טיימר+מימסר או מוספט למיתוג הצרכן.

לפני מספר שנים בניתי מעגל שלדעתי מתאים לצרכים שלך אבל אני צריך לחפש אותו.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה, אני רואה שבין ה acc לאפס יש 12v כשהסוויץ פתוח (כפי שציפיתי) אבל יש 1.5v כשהוא סגור (ציפיתי ל 0)

מה הסיבה לזה ? והאם המצב תקין ?

האם הדבר עלול להוביל לזליגת מתח כשהמצלמה מחוברת ? או שבגלל שהמתח נמוך השנאי לא יצרוך חשמל ולא תהיה זליגה ?

פורסם

קשה לי לכתוב תשובה מדוייקת מבלי לראות סכימה חשמלית היכן מדדת את המתח ואיזה רכיבים מוזנים במתח כאשר הסוויץ' במצב ACC.

בעקרון לעולם לא תראה מתח של 0 וולט על הסוויץ' בגלל שאם זורם מתח מסויים במצב ACC אז קיים מפל מתח על הסוויץ' אשר עלול להיות בין 0.3-0.5 וולט וזה תקין.

ייתכן שמדדת מפל מתח על הסוויץ'+מוליכי חשמל+רכיב מסויים המחובר בטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש מוצר יעודי לדרישה שלך.

אומנם לא מספר דקות אבל ניתן לכוונו שיאפשר צילום של שעתיים לאחר כיבוי המנוע וללא שום נזק למצבר .

https://www.amazon.com/VicoVation-Vico-Power-Battery-Discharge-Prevention/dp/B00ZPLSITE/ref=pd_aw_sim_107_of_51?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B00ZPLSITE&pd_rd_r=ce22fb34-2657-11e9-898b-bde429f25e46&pd_rd_w=DG7aF&pd_rd_wg=DLk4w&pf_rd_p=469620d9-3e90-496d-9dc8-b19f900ba5fe&pf_rd_r=PZSQ5CRR0HDFYJR8ZBV8&psc=1&refRID=2VHSE4TY75EDYREXH09H

S60 Rdesign

פורסם

בטוח שבדפוקטוב או גיקבייינג לא מצאת ממסר כזה עם השהיה?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...