Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סובארו אימפרזה שנת 2006 (מנוע 2000 סמ"ק, 160 כ"ס, קילומטראז' 175000).

לפני מספר ימים נקרעה לי רצועת טיימינג בזמן נסיעה, וכתוצאה מכך התעקמו השסתומים - כלומר, הלך מנוע.

אני זקוק להמלצה על מוסך אמין וטוב, בו אוכל להחליף מנוע. קוד המנוע - EJ20.

הייתי גם רוצה לדעת מה עדיף - מנוע מיבוא או מנוע מפירוק? (האם מדובר בהמלצה חד משמעית - או שכל מקרה לגופו?)

בתודה רבה!

SUBARUImprezaWagon-597_6.jpg

פורסם

ההמלצה הטובה ביותר והזולה ביותר שאני יכול להציע (מנסיון אישי) היא להתחיל לחפש בלוחות ובקבוצות היעודיות בפורום אחת כזו זולה לקניה (אחרי תאונה או איזה נזק משבית אחר שהוא לא המנוע) ולקחת ממנה את המנוע.

אתה יכול למצוא אחת כזו ב 2000-3000 ש"ח.

לא תמצא מנוע במחיר כזה ובנוסף, ישארו לך המון חלקי חילוף לשימושך או למכירה בזול.

קח בחשבון שאם המנוע שלך תקין, כל מה שאתה בעצם צריך זה ראשי מנוע ולא מנוע כך שגם רכב מושבת כי "הלך מנוע" אבל לא כתוצאה מקריעת טיימינג יכול להיות רלוונטי עבורך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה :)

חייב לומר שזה מפתה... צריך להעביר בעלות במשרד הרישוי על רכב מושבת?

רואה כרגע ארבע בעיות עם הפתרון הזה -

1. צריך יהיה לאחסן את הגרוטאה איפשהו ואני לא יודע איפה

2. בשביל הפירוקים הגדולים (כמו החלפת מנוע) צריך יהיה לגרור את האוטו המושבת למוסך ומהמוסך בכל תיקון

3. אין לי דרך לדעת אם המנוע שבאוטו המושבת הוא בסדר או לא

4. לא יכול להרשות לעצמי המתנה ארוכה מידי עד להחלפת המנוע (הרכב משמש אותי ביום יום)

אשמח להארות נוספות בעניין זה.

תודה!

• תוכן חדש...