Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משרד התחבורה ומשטרת ישראל בוחנים מעבר ללוחיות רישוי אישיות למכוניות בישראל

16:05 | 14.3.2005 אסף בר-שי

האם בקרוב נתחיל לקנות לעצמנו לוחיות רישוי מעניינות? צוות בינמשרדי של משרד התחבורה ומשטרת ישראל בוחן בימים אלו מעבר ללוחיות רישוי אישיות למכוניות בישראל. הרעיון הוא שלוחית הרישוי לא תהיה שייכת למכונית אלא לרוכש שלה וכך עם המעבר למכונית אחרת - הבעלים ייקח איתו את לוחית הרישוי.

לדברי אנשי משרד התחבורה, בלוחית הרישוי האישית ישנם שני יתרונות: הן מקשות על גניבת המכונית מכיוון שיהיה קשה יותר לזייף את לוחיות הרישוי וכן - יהיה קל יותר לזהות את בעל המכונית בעת הצורך.

בבריטניה ובארה"ב ישנו סחר מקיף בלוחיות רישוי. בעלי המכוניות מחפשים לעצמם לוחית רישוי מעניינת - למשל כזו שמשקפת את שמו של בעל המכונית, את ראשי התיבות שלו (למשל: BG1? לביל גייטס) או סתם שילוב מעניין של אותיות (למשל: RR1? למכונית רולס רויס).

===============================================

פורד פריפקט 1949

פיאט 500 1969

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם
משרד התחבורה ומשטרת ישראל בוחנים מעבר ללוחיות רישוי אישיות למכוניות בישראל

16:05 | 14.3.2005 אסף בר-שי

לדברי אנשי משרד התחבורה, בלוחית הרישוי האישית ישנם שני יתרונות: הן מקשות על גניבת המכונית מכיוון שיהיה קשה יותר לזייף את לוחיות הרישוי וכן - יהיה קל יותר לזהות את בעל המכונית בעת הצורך.

איזה סיבות מצוצות מן האצבע.

אשרי המאמין שלוחית אישית תקשה על הזיוף או שזו תקל בזיהוי.

אני דווקא מאמין שרק במשרד התחבורה יכולים לחשוב על תירוצים שכאלו.

לעניות דעתי הסיבה העיקרית, ואולי אף היחידה, למעבר ללוחית אישית היא החוסר במספרים בני 7 ספרות, בעקבות זאת יהיה צורך למעבר ללוחית ארוכה יותר בת 8 ספרות, אך חוסר המיקום ללוחית ארוכה יותר, במיוחד בחלק האחורי, מונע מעבר זה.

אי לכך ישארו עם לוחיות שבנויות עד 7 ספרות, כאשר כל שיצטרכו לשנות בתקנה שישנן אותיות בנוסף לספרות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חוסר במספרים?

לא נראה לי.

מי שמכיר את חלוקת הסדרות (ויש בפורום כמה חולים כאלו...) יודע שיש עוד הרבה סדרות פנויות וגם חורים בסדרות קיימות.

יש בסה"כ 2 מליון כלי רכב בישראל, ובשבע ספרות יש 10 מליון לוחיות אפשריות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חשבת אולי שזה יהיה פשוט יותר יפה? כיף? מעניין? לכל אחד יש לוחית רישוי משלו והוא יוכל לבחור מה הוא רוצה לכתוב עליה...

אני דווקא בעד

וברור שזה יעלה כסף כי גם משלמים על חומרים

פורסם

ניראה לך שמשרד הרישוי/התחבורה יעשה משהו כי זה יראה יפה? או נחמד? אם כבר נחמד אז עדיף לתקן את מצב הכבישים בארץ או לשלם משכורות לעובדי הרשויות המקומיות. לפי דעתי הכל קשור לכסף...

פורסם
חוסר במספרים?

לא נראה לי.

מי שמכיר את חלוקת הסדרות (ויש בפורום כמה חולים כאלו...) יודע שיש עוד הרבה סדרות פנויות וגם חורים בסדרות קיימות.

יש בסה"כ 2 מליון כלי רכב בישראל, ובשבע ספרות יש 10 מליון לוחיות אפשריות.

2 מליון?

זה מבוסס?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש 2 מיליון אבל המספרים הם לא שמישים פעם שניה, ולכן אם היו 4 מיליון כלי רכב בהסטוריה של מדינת ישראל זה כבר נראה אחרת...

חוץ מזה יש רק 9 מיליון בגלל שלא ישתמשו בקידומת 0

בסיומת 10-14 משתמשים לרישוי זמני

סיומות 3X - שימשו בעבר לרכבים מהשטחים (חוץ מסיומת 30 שהשתמשו בה בבטעות כנראה)

סיומות 4X - שימשו בעבר את רכבי המינהל האזרחי ביו"ש

סיומות 6X - שימשו רכבים לאחר תאונה, ונראה לי שהן העתודה היחידה כרגע

סיומות 7X - שימשו ומשמים רכבים בבעלות מינהל הרכב הממשלתי

סיומות 8X - שימשו בשנות ה-80

סיומות 9X - שימשו לרישוי רכבי תיירים בשנות התשעים - יכול לשמש גם כן כעתודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דעתי האישית היא כמו שנאמר בכתבה

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=4576

לאחר שמשרד הרישוי שחטאת נהגי המוניות ואת מורי הנהיגה (בעזרת הכובע הנדבק על הגג במקום המדבקות), הם חשבו על דרך חדשה כיצד להוציא מאיתנו כסף, הרי אף אחד לא חושב שהחלפת המספר תתבצע בחינם...

זה כמו שעשו לפני שנתיים בארץ בכדורסל עם המעבר לכדור הצהוב לבן הדוחה, ולאחר מכן חזרו למקור...

הכל עניין של כסף!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

א. שמעתי על זה כבר, יהיה מאד נחמד לראות לוחיות מצחיקות על הכביש כמו בחו"ל (למרות שאני בטוח שאצלנו תהיה החמרה בנושא).

ב. אני רוצה לנצל את השרשור ולשאול שאלה בקשר ללוחיות רשוי- כבר ראיתי כמה לוחיות רשוי בצבע לבן וכיתוב שחור, ואלה היו בעלי מספר ישראלי לחלוטין ולא שגרירות או משהו כזה, יש תמיד בחניון עזריאלי כמה שחונים שם עם לוחית רשוי לבנה, השאלה שלי- האם זה חוקי וניתן להשיג לרכב כזה דבר?

פורסם

אני לא מאמין שיהיה בשנים הקרובות, אם יהיה אני מאמין שזה יהיה בעשור הבא - לפחות. כידוע בארץ הזאת דברים זזים לאט-לאט.

דעתי חלוקה על שינוי המספרים, מצד אחד זה נחמד. מצד שני זה לא מועיל מי יודע מה.

אם ויהיה אני משריין לעצמי "אלע3".

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

הם לא שמעו על ספסרות ?

אנשים ירוצו לקנות מספרים כמו שרצו לקנות שמות אתרים באינטרנט ואחר כך למכור ...

פורד פריפקט 1949 - מרצדס 280 SE 4.5 בסיאטל - נמכרה פיאט 500 1969 עדיין שלי בישראל. אתר של מבצעים מדהימים בארה"ב http://www.ineverpayretail.com

לפני שקונים בארה"ב משהו ... חובה להיכנס.

פורסם

מעניין איזה לוחיות נראה במפגש...

2FST 2FUR10US

IMBR3ZA

205GT1

UN04EVER

פורסם
יש 2 מיליון אבל המספרים הם לא שמישים פעם שניה, ולכן אם היו 4 מיליון כלי רכב בהסטוריה של מדינת ישראל זה כבר נראה אחרת...

חוץ מזה יש רק 9 מיליון בגלל שלא ישתמשו בקידומת 0

בסיומת 10-14 משתמשים לרישוי זמני

סיומות 3X - שימשו בעבר לרכבים מהשטחים (חוץ מסיומת 30 שהשתמשו בה בבטעות כנראה)

סיומות 4X - שימשו בעבר את רכבי המינהל האזרחי ביו"ש

סיומות 6X - שימשו רכבים לאחר תאונה, ונראה לי שהן העתודה היחידה כרגע

סיומות 7X - שימשו ומשמים רכבים בבעלות מינהל הרכב הממשלתי

סיומות 8X - שימשו בשנות ה-80

סיומות 9X - שימשו לרישוי רכבי תיירים בשנות התשעים - יכול לשמש גם כן כעתודה.

1. למה לא ממחזרים מספרים של רכבים מושבתים? (לאחר תקופת צינון של 3-4 שנים)

2. לגבי 6X - למיטב ידיעתי רק סיומת 66 היא רכבים משוקמים.

3. לגבי 7X - למיטב ידיעתי רק 77.

• תוכן חדש...