Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פונקציה מסוכנת מאד לדעתי, נכנסתי לרכב שלא ידעתי שמישהו ביצע לפני את ההגבלה :(

יוצא לעקיפה והרכב לא מאיץ..רואה רכב שבא מקדימה ואתה לא יכול לעקוף.

ברקס וחוזר לאחורי הרכב שרציתי לעקוף מחפש בתפריטים ואז מוצא את הזוועה הזו.

עם איזה רכב זה?

כי אצלי ברגע שאתה לוחץ ברקס זה מתבטל, וצריך להפעיל את זה מחדש, ע"י לחצן מסוים שגם יתריע לך על המסך שאתה במצב הזה.

כך שלא יכול לקרות מצב שאתה מתאר, אחרי עצירה זה יהיה תמיד יהיה מבוטל.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

תודה לכולם על ההערות והתובנות אם זה טוב או לא ואיך זה עובד.

הפונקציה Limit שאיתה נהגתי ב-3 שנים האחרונות (פג'ו 308 ) מופעל באותה ידית של ה-cruise, ומאפשר להגדיר בכל רגע איזו מהירות שרוצים שלא ניתן לעבור גם בלחיצה על הגז. (ההגבלה מתבטלת מיד במידה ולוחצים על הגז עד הסוף - למקרה חירום, עקיפות וכו'). בתחילת נסיעה זה במצב כבוי ומדליקים לפי צורך.

מבחינתי זה מונע דוחות על מהירות ומקל מאוד על הנהיגה - מגדירים מהירות בתחילת הכביש ואז כל הנסיעה אין צורך להסתכל על המהירות דשבורד.

דיברתי עם מוסך מורשה של אוקטביה, והסבירו לי שבכל האוקטביה שמגיעות לישראל ה-limit לא קיים, וגם לא ניתן להוסיף.

מישהו יודע אם מבחינה טכנית באוקטביה שהגיעה ללא הפונקציה של Limit ניתן להגיע למוסך כלשהו בארץ, לשלם כמה שיבקשו, ולהוסיף את הפונקציה?

פורסם
תודה לכולם על ההערות והתובנות אם זה טוב או לא ואיך זה עובד.

הפונקציה Limit שאיתה נהגתי ב-3 שנים האחרונות (פג'ו 308 ) מופעל באותה ידית של ה-cruise, ומאפשר להגדיר בכל רגע איזו מהירות שרוצים שלא ניתן לעבור גם בלחיצה על הגז. (ההגבלה מתבטלת מיד במידה ולוחצים על הגז עד הסוף - למקרה חירום, עקיפות וכו'). בתחילת נסיעה זה במצב כבוי ומדליקים לפי צורך.

מבחינתי זה מונע דוחות על מהירות ומקל מאוד על הנהיגה - מגדירים מהירות בתחילת הכביש ואז כל הנסיעה אין צורך להסתכל על המהירות דשבורד.

דיברתי עם מוסך מורשה של אוקטביה, והסבירו לי שבכל האוקטביה שמגיעות לישראל ה-limit לא קיים, וגם לא ניתן להוסיף.

מישהו יודע אם מבחינה טכנית באוקטביה שהגיעה ללא הפונקציה של Limit ניתן להגיע למוסך כלשהו בארץ, לשלם כמה שיבקשו, ולהוסיף את הפונקציה?

אם תציע מספיק כסף אפשר לעשות הכל, אבל נראה לי שהתערבות במערכות השליטה של הרכב ע״י התקנה מקומית עלולה להיות לא אמינה במקרה הנפוץ וסכנה בטיחותית במקרה הגרוע. אני גם בטוח שהיבואן לא יאהב כזו התקנה ועלול, בצדק מבחינתו, לבטל לך את האחריות.

פורסם
פונקציה מסוכנת מאד לדעתי, נכנסתי לרכב שלא ידעתי שמישהו ביצע לפני את ההגבלה :(

יוצא לעקיפה והרכב לא מאיץ..רואה רכב שבא מקדימה ואתה לא יכול לעקוף.

ברקס וחוזר לאחורי הרכב שרציתי לעקוף מחפש בתפריטים ואז מוצא את הזוועה הזו.

פעם הבאה, תעשה קיק דאון ואל תעקוף בנונשלנטיות, כן? :evil:

• תוכן חדש...