Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר על הפאסאט

לי יש פאסאט 2001 TDI LUXURY ומאוד מרוצה מההתנהגות כביש שלה ואני מקווה שאבא שלי יקנה את הדגם החדש (שאגב ראיתי שיש לו בפרופיל של הדלת מתקן למטריות וממיר מתח ל220V בהספק של150W שזה מתאים למחשב נייד וכל מיני דברים קטנים).

OWNER OF:

VW PASSAT 2001 130HP LUXURY (FATHER)

VW GOLF 2005 102HP AUTO (MOTHER)

פורסם

יש הרבה מינוחים ל"משייטת"

יש הגדרה של מכוניות אמריקאיות גדולות שמושוות לספינה וההרגשה בתוכן היא כמו בספינה מתנדנת ברכות וערגה על פני הגלים .

יש הגדרה שמתייחסת לנסיעה תכלס , שיוט בכביש פתוח וישר מהירות יחסית קבועה כלומר היחס של המכונית לשיוט על פני הכביש לפי מה שאני מבין .

ים long time no

פורסם

משייטת - נעה במהירות קבועה על פני הכביש המהיר, לרוב BMW\מרצדס\יוקרה אחרת\אמריקאית

משייטת 2 - נעה במהירות גבוהה מאוד על פני הכביש המהיר, לרוב BMW\מרצדס\יוקרה אחרת\אמריקאית לרוב בשעות הבוקר המוקדמות.

ראה ערך - יש לי מכונית יוקרה == יש לי איבר מין זכרי באורך ממוצא של גמל\סוס\חיה אחרת

פורסם

לשייט הכוונה לנסיעה בד''כ בקו ישר בצורה רגועה שבה אתה נהנה מהנסיעה

ואתה יושב בסטלבט עם מוזיקה ונהנה מהחיים

ככה זה לפחות אצלי...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לשייט הכוונה לנסיעה בד''כ בקו ישר בצורה רגועה שבה אתה נהנה מהנסיעה

ואתה יושב בסטלבט עם מוזיקה ונהנה מהחיים

ככה זה לפחות אצלי...

אני מבין שכרגע אתה לא כל כך "מסתלבט" ונהנה.(משתתף בצערך-אבל ביננו מגיע לך,על טעויות משלמים)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64320

בהגדרה לשיוט אתה צודק שאתה בכביש המהיר במהירות קבועה,עדיף בקבריולט,בחורה יפה לידך דיסק טוב של האייטיז ואתה מסודר....

(אני חושב שהגענו לדרגת הת'רד ההזוי ,עשוי היטב, בדיוק מהסוג ששמר אוהב אותם,שמר מה היית עושה בלעדינו?.....:wink: )

פורסם
יש הרבה מינוחים ל"משייטת"

יש הגדרה של מכוניות אמריקאיות גדולות שמושוות לספינה וההרגשה בתוכן היא כמו בספינה מתנדנת ברכות וערגה על פני הגלים .

אני חושב ש-or213 קלע יותר לכוונה המקורית (אם כי זה לא רכות וערגה, אולי רכות ועדנה...)

הפאסאט הינה מכונית עם התנהגות כביש מבולבלת. כשאומרים על מכונית שהיא "משייטת" על הכביש, הכוונה שהיא לא משרה בטחון רב בנהיגה תובענית. זה מונח לא מקצועי כמובן אלא סלנג בלבד והוא נולד מהרגשת הנדנוד של ספינה המשייטת על פני הים. מכונית כמו הפאסאט סובלת מהיגוי מעורפל, מתלים רכים הגורמים לזוויות גלגול משמעותיות ונדנוד מוגזם בנסיעה על כביש משובש, ובסה"כ חווית נהיגה שלא משרה בטחון לנהג בעל הדרישות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רואה שאין לכם הגדרה קבועה לשיוט. אני תמיד חשבתי שזה לא קשור לדברים מיוחדים, רק מהירות קבועה של 90 100 בכביש מהיר כשהאוטו גם לא לוגם יותר מדיי דלק ולא צריך להזיז יותר מדיי את ההגה. נקרא לזה 100 באיילון...

אם לכל אחד כאן יש הגדרה לשיוט, אז השיוט אצלי זה 110 בכביש מהיר, עופר לוי פול ווליום ובנות או חברים איתי באוטו...

בדר"כ זה בחזרה מיציאה בגהה, נתיב שמאלי באמצע עקיפה, 110 120, באמצע "יום הרווקים" של עופר לוי והופלה שכחנו להכנס למסובים, וצריך לעשות עכשיו עיקוף גדול או לחפש את היציאה בשביל לחזור לכוון אור יהודה...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תשמע איזה הגדרה שלא תיקח מיכאן זה שילוב של כולם ...תראה את זה הפוך זה לא נסיעה בכביש מפותל או נהיגת מסלול ...זה סתם נסיעה בכביש מהיר בד"כ סלי יותר מידי מאמץ רק גז ובלי לשחק עם ההכגה יותר מידי ...

פורסם
אני חושב ש-or213 קלע יותר לכוונה המקורית (אם כי זה לא רכות וערגה, אולי רכות ועדנה...)

הפאסאט הינה מכונית עם התנהגות כביש מבולבלת. כשאומרים על מכונית שהיא "משייטת" על הכביש, הכוונה שהיא לא משרה בטחון רב בנהיגה תובענית. זה מונח לא מקצועי כמובן אלא סלנג בלבד והוא נולד מהרגשת הנדנוד של ספינה המשייטת על פני הים. מכונית כמו הפאסאט סובלת מהיגוי מעורפל, מתלים רכים הגורמים לזוויות גלגול משמעותיות ונדנוד מוגזם בנסיעה על כביש משובש, ובסה"כ חווית נהיגה שלא משרה בטחון לנהג בעל הדרישות.

רוני

יפה הגדרת, וברצוני להוסיף מונח נוסף הנובע מהשורש ש.י.ט, הלא הוא "מהירות שיוט", המבטא את המהירות הממוצעת של הרכב, בהילוך הגבוה ביותר, בסל"ד אופטימלי.

לא פעם כשאומרים "הרכב משייט על 100 בכביש מהיר", הכוונה היא לא אחרת מאשר מהירות השיוט של הרכב המדובר.

מתן.

:puzzled:
  • תוכן חדש...